Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Animals' Cafe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134)

bulanel 12 Jun 2007 19:51

:)

deloc. dar ele par sa ma placa !!

sfarma piatra 13 Jun 2007 07:52

Animalutze dragutze..la zoo http://funzone.binarythunder.com/vie...rs-in-jacuzzi/

Samus_Aran 13 Jun 2007 21:30

ji mie i-mi plac animaludzele mult de tot. io acasa am un parsh, il cheama Mihu si e draguzzzzzzzzz fock.

Pitbull 13 Jun 2007 22:00

"Fock", adicä un "foc" si mai arzätor?
(Atunci, mä-ntreb cât de tare arde fockqul.)

Samus_Aran 15 Jun 2007 16:57

am grestit ji eu, ce nayba :P :P :P :P :P :P

musetell 15 Jun 2007 20:15

maine o duc pe jucaria de ami (adica pe pisicuta mea draga) la vaccin..am emotii..pentru ca este micuta si o dulceata si sigur o s-o doara.. :(

devil_doll 15 Jun 2007 21:03

si dupaia sa treci cu irene sa isi ia si ea analizele..i have the oddest feeling ca voi doua v-ati intelege de minune..

musetell 15 Jun 2007 21:21

cine e ma irene? acuma daca tot ai zis da-mi si mie niste informatii, daca tot ne-ai cuplat.. :)

devil_doll 15 Jun 2007 21:28

;) precum apelezi cu ma, ar trebui s intorc favorul dar ma abtin..irene e o duduie f draguta care are un topic foarte...elocvent..o donsoara care ar vrea (sau e, sau nu mai poate) sa fie actrita...imi pareti suflete inrudite de aia zic..si sosia lui marylin are niste probleme de sanatate momentan deci ma gandeam ca i-ar face bine o consoarta..

musetell 15 Jun 2007 21:38

:) pentru tine site-ul asta este un model de a elibera tensiunile?
ti-am mai spus o :) data, try some sports, ..inotul este foarte relaxant si-ti face si-o talie super..
"ma"-ul meu este intotdeauna prietenesc, never peiorativ!

Pitbull 15 Jun 2007 21:45

Irene:
Cinemagia forum > Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actritä
(S-a publicat si-o carte dupä topicul äla!)

devil_doll 15 Jun 2007 21:49

:D ai auzit-o p aia cu cainele care moare de drum lung...? ma-ul nu e niciodata amical, e trivial si demn de paltonarii traditionali romani..please arise above your condition...

musetell 15 Jun 2007 21:55

n-o cunosc dar lasati domn'le fata in pace. ce-aveti cu ea?
mie mi se par super oamenii ambitiosi si care lupta pentru visele lor..

pitbull, mersi pentru informatie!..nu stiu de ce, dar sta sera credeam ca esti la devoratorii de publicitate..ti-am zis eu ca de anul asta ma inseala intuitia.. :)

musetell 15 Jun 2007 21:59

draga mea dolly doll, eu raman la parerea mea..imi place "ma-ul" meu.. 8)

Pitbull 15 Jun 2007 22:04

Deci, dacä päpusa_dräcoaicä reuseste sä te împiedice efectiv sä mai zici "ma", nu-ti va mai rämâne decât sä constati:
"Mi-a luat maul!"* :((

L.E. - Uite, a venit I.M.M. (Irene Marlyne Monroe), e pe la ea prin topic, fuga si vorbiti!
__________________________________________________ _
* - Variantä a expresiei "Mi-a luat graiul (piuitul , etc.)" (n.a.)

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 06:03

Originally Posted by musetell:

draga mea dolly doll, eu raman la parerea mea..imi place "ma-ul" meu.. 8)

salut eu sunt irene sau irina sau cristiana cum consideri.
tu esti fata sau baiat?
si mie imi plac animalutele,am un papagal verde cu care nu ma inteleg de loc ca e prea speriat si nu pot sa fac decat sa il tin inchis dar il pun afara la geam si sta cu pasarele si porumbeii etc.
am avut si eu o pisica dar am dus-o la ai mei la curte ca m-am gandit ca are mai multa libertate si va fi mai fericita acolo ,si intr-adevar a crescut repede mare si a facut si pisocici,acum mi-ar placea un catelusi ,dar mu stiu daca sunt in stare sa ma ocup de el.etc.
conteaza f.mult un animalut caci poate si el are nevoie de tine dar si tu de el,iti ofera caldura ,prietenie,si iti inlatura singuratatea,dar sa fie cumintel fara a te zgaria sau sa fie sperios etc.

si eu am fost ieri la injectie pt analize si m-a durut un pic cam mult.dar asta e.
acum m-am trezit ca m dor articulatiile mainilor si am zis sa si citesc pt ca luni am un examen important si termin cu faculatatea.
prin cate peripeti am trecut,cel mai nasol e cand nu te simti bine,obosit etc pt ca se diminueaza capacitatea de a te desfasiura in viata .
eu acum ma intreb sa mai aplic sau nu pt america?cu programul au-pair?adica babysiter?pt profesor in ameriaca nu se mai poate ca am fost la cluj dar nu am luat interviul de engleza.
mai era varianta asta dar nu stiu daca fac fata,nu stiu daca imi trece pana atunci,nu stiu daca e sa nu le fac probleme la copii etc.prin problemele mele de sanatate etc.
in italia dupa ultima perioada urata nu prea imi mai vine sa merg sau cel putin nu mi-ar mai placea,nu stiu ramane de vazut si de meditat.
poate toate se vor intampla in asa fel sa fie bine.

nu

musetell 16 Jun 2007 06:59

buna irene,
:) eu sunt de genul feminin (o musetea, doua musetele). ma bucur nespus pentru asta :love:

n-am inteles prea bine ce este cu plecarea ta din tara si nici nu inteleg de ce ai vrea sa fii acolo babysiter din moment ce-ai terminat o facultate (sau mai ai putin s-o termini)..trebuie sa inveti sa-ti aperi mai mult statutul de intelectual..sincer!
cat priveste probleme de sanatate, cel mai bine este sa te ocupi de ele dar in acelasi timp sa incerci sa privesti totul constructiv, sa fii optimistista si sa apelezi si la autosugestie. gandeste-te ca vor trece si gata. nu-ti deturna visele din cauza asta :)
chestia cu a fi profesoara in ziua de azi nu stiu daca se merita, copiii sunt obraznici iar salariile sunt mici, mici, mici.
o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea insasi :love:

nu stiu ce sa-ti mai spun, pitbull imi zicea aseara sa iau legatura cu tine insa nu prea m-am stresat, aseara eram obosita si ma relaxam pe net, ..imi plac oamenii de pe acest forum, sunt inteligenti si simpatici, au simtul umorului..cu unii dintre ei chiar mi-ar placea sa iesim la o bere..

Carmine Galante 16 Jun 2007 09:10

Originally Posted by irene marlyne monroe:

salut eu sunt irene sau irina sau cristiana cum consideri.
tu esti fata sau baiat?

:lol:

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 10:23

buna irene,
:) eu sunt de genul feminin (o musetea, doua musetele). ma bucur nespus pentru asta :love:

n-am inteles prea bine ce este cu plecarea ta din tara si nici nu inteleg de ce ai vrea sa fii acolo babysiter din moment ce-ai terminat o facultate (sau mai ai putin s-o termini)..trebuie sa inveti sa-ti aperi mai mult statutul de intelectual..sincer!
cat priveste probleme de sanatate, cel mai bine este sa te ocupi de ele dar in acelasi timp sa incerci sa privesti totul constructiv, sa fii optimistista si sa apelezi si la autosugestie. gandeste-te ca vor trece si gata. nu-ti deturna visele din cauza asta :)
chestia cu a fi profesoara in ziua de azi nu stiu daca se merita, copiii sunt obraznici iar salariile sunt mici, mici, mici.

draga musetica merci pt opinia ta,si mie mi-ar placea sa stau in tara fara sa mai calatoresc pt a munci,eventual sa calatoresc din placere si sa ma plimb ,caci in necunoscut poate fi si bine si mai putinb bine, si tot acasa te intorci ca aici ai radacini.dar faza e ca eu m-am invatat sa cheltuiesc iar bani e care ii castig in tara sunt nesuficienti.mi-ar placea sa gasesc un job aici care sa imi ofere salariu ca si afara si eventual sa ies dincolo in vacante sa ma distrez.iar pt ca inca nu sunt intr-o astfel de ipostaza imbin utilul cu placutul si calatoresc si imi gasesc o ocupatie-acum sa fim seriosi banuti in afara ii castigi in cateva luni iar aici de abia te intreti.si de acea merg o perioada ma aprovizionez si ma intorc ,dar nu prea mai imi place ca ultima perioada a fost dificila adica este si aventuros situati si situati ultima perioada a fost grea ,pana si la un restaurant/pab ce era vroia cred sa ma otraveasca caci ori nu ma simteam eu bine ori imi punea ceva in mancare caci nu ma simteam bine si ma durea stomacul etc iar apoi am evitat sa manac acolo si ma simteam mai bine.dece presupuneu?pt ca sunt o fire care simte persoana sau sunt intuiva etc si am schimbat farfurile si atunci a zis" non e posibile"si a chemato pe fata care si nu stiu ce a intrebat.e posibil sa fie asa cum am presupus si nu intelegea cum mi-am dat seama sau nu efectiv sa fie in mintea mea,numai pun ca nu m-am inteles cu o fata si a fost o perioada de lupta practic si sa rezist etc pana s-a terminat perioada mea si m-am intors.
deci nu a fost usor si de aceea si mie mi-ar fi preferat un trai decent si sa stau in tara dar sunt frumoase si calatorile.
acum numai am nici masinuta caci trebuia sa ma mentin aici in tara si am cam cheltuit ,si deci mi-ar placea sa imi iau alta la loc si sa am si niste banuti economie etc,si mi se pusese pata pe america si vroiam astfel sa vad si america si deci sa si muncesc au fost cateva optiuni de plecatre ca work in travel -dar cheltuielile erau mult prea mari,cea cu profesorul in america si castigam mult adica 4-5 mii de euro,sau cea cu babysiter pana in 1000 de euro dar se sta la familie casa masa asigurata,perioada de un an.asta era faza nu stiu daca pot face fata un an de zile,caci daca era ceva neplacut si perioada mai scurta veneam acasa dar asa nu stiu cu sanaytatea etc.am si avantajul ca am permis de conducere categ.B si as putea fi selecatata.dar sa nu fie vreo prblema pt familie sau pt mine cu starea mea de sanatate etc.voi afla rezultatele si voi vedea cam ce se poate face si daca ppot sa ma aventurez pana acolo sau pe aici pe aproape vreo cateva luni etrc.voi vedea dar va trebui sa iau o hotarare.
daca nu ar fi nici o problema din partea mea sau a familiei as merge acolo,dar nu stiu sau sa merg in zone mai apropriate etc,dar italia nu prea imi mai place ,nu as mai vrea sa merg,sau in acelas loc,nici la sora mea nu cred,ca ea vine acum in iulie in romania etc nu stiu.voi vedea.

o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea

insasi :love:

nu stiu ce sa-ti mai spun, pitbull imi zicea aseara sa iau legatura cu tine insa nu prea m-am stresat, aseara eram obosita si ma relaxam pe net, ..imi plac oamenii de pe acest forum, sunt inteligenti si simpatici, au simtul umorului..cu unii dintre ei chiar mi-ar placea sa iesim la o bere..

Pitbull 16 Jun 2007 10:32

buna irene,

draga musetica merci pt opinia ta,si mie mi-ar placea sa stau in tara fara sa mai calatoresc pt a munci,eventual sa calatoresc din placere si sa ma plimb ,caci in necunoscut poate fi si bine si mai putinb bine, si tot acasa te intorci ca aici ai radacini.dar faza e ca eu m-am invatat sa cheltuiesc iar bani e care ii castig in tara sunt nesuficienti.mi-ar placea sa gasesc un job aici care sa imi ofere salariu ca si afara si eventual sa ies dincolo in vacante sa ma distrez.iar pt ca inca nu sunt intr-o astfel de ipostaza imbin utilul cu placutul si calatoresc si imi gasesc o ocupatie-acum sa fim seriosi banuti in afara ii castigi in cateva luni iar aici de abia te intreti.si de acea merg o perioada ma aprovizionez si ma intorc ,dar nu prea mai imi place ca ultima perioada a fost dificila adica este si aventuros situati si situati ultima perioada a fost grea ,pana si la un restaurant/pab ce era vroia cred sa ma otraveasca caci ori nu ma simteam eu bine ori imi punea ceva in mancare caci nu ma simteam bine si ma durea stomacul etc iar apoi am evitat sa manac acolo si ma simteam mai bine.dece presupuneu?pt ca sunt o fire care simte persoana sau sunt intuiva etc si am schimbat farfurile si atunci a zis" non e posibile"si a chemato pe fata care si nu stiu ce a intrebat.e posibil sa fie asa cum am presupus si nu intelegea cum mi-am dat seama sau nu efectiv sa fie in mintea mea,numai pun ca nu m-am inteles cu o fata si a fost o perioada de lupta practic si sa rezist etc pana s-a terminat perioada mea si m-am intors.
deci nu a fost usor si de aceea si mie mi-ar fi preferat un trai decent si sa stau in tara dar sunt frumoase si calatorile.
acum numai am nici masinuta caci trebuia sa ma mentin aici in tara si am cam cheltuit ,si deci mi-ar placea sa imi iau alta la loc si sa am si niste banuti economie etc,si mi se pusese pata pe america si vroiam astfel sa vad si america si deci sa si muncesc au fost cateva optiuni de plecatre ca work in travel -dar cheltuielile erau mult prea mari,cea cu profesorul in america si castigam mult adica 4-5 mii de euro,sau cea cu babysiter pana in 1000 de euro dar se sta la familie casa masa asigurata,perioada de un an.asta era faza nu stiu daca pot face fata un an de zile,caci daca era ceva neplacut si perioada mai scurta veneam acasa dar asa nu stiu cu sanaytatea etc.am si avantajul ca am permis de conducere categ.B si as putea fi selecatata.dar sa nu fie vreo prblema pt familie sau pt mine cu starea mea de sanatate etc.voi afla rezultatele si voi vedea cam ce se poate face si daca ppot sa ma aventurez pana acolo sau pe aici pe aproape vreo cateva luni etrc.voi vedea dar va trebui sa iau o hotarare.
daca nu ar fi nici o problema din partea mea sau a familiei as merge acolo,dar nu stiu sau sa merg in zone mai apropriate etc,dar italia nu prea imi mai place ,nu as mai vrea sa merg,sau in acelas loc,nici la sora mea nu cred,ca ea vine acum in iulie in romania etc nu stiu.voi vedea.

o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea

insasi :love:

musetell 16 Jun 2007 13:50

pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
:) :) :)

musetell 16 Jun 2007 14:05

..azi am fost cu jucaria de ami la vaccin..si foarte bine am facut. la cabinet era o doctorita foarte simpatica, mi-a cantarit-o, mi-a consultat-o si i-a luat temperatura. a stat destul de cuminte la vaccin si apoi si la curatatul urechilor..acuma e obosita saracuta, am cam stresat-o azi dar e spre binele ei..am aflat si eu ce trebuie sa-i dau sa manance ca de cand o am i-am dat numai whiskas si kitekat si nu era ok.
acuma doarme..e un pic speriata saracuta.

Carmine Galante 16 Jun 2007 16:37

mi-a cantarit-o, mi-a consultat-o si i-a luat temperatura.

Unde pot sa fac si eu asta? :?

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 17:31

Originally Posted by Carmine Galante:

mi-a cantarit-o, mi-a consultat-o si i-a luat temperatura.

Unde pot sa fac si eu asta? :?

:D sunteti de comedie,a fost se pare spre binele ei dar si spre al tau :oops:
eu atazi am fost la strand in moghiorosi si vreau sa ma mai duc simaine veniti?ne vedem pe acolodaca veniti sau poate mai ne vedem si noi la o terasa,sau poate e mai bine sa astept rezultatul analizelor :?

musetell 16 Jun 2007 17:32

:D ..vorbeam despre pisica mea ami..iar in exprimare am folosit dativul etic care sugereaza afectiunea.. :love: :love: :love:

musetell 16 Jun 2007 17:36

irene ce e ma cu analizele astea de care tot zici? :)
daca mergeti la terasa sa ma anuntati si pe mine, in timpul saptamanii nu prea am timp dar in week-end intr-o dupa-amiaza sigur ca da..poate o iau si pe ami :P

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 20:19

irene ce e ma cu analizele astea de care tot zici? :)
daca mergeti la terasa sa ma anuntati si pe mine, in timpul saptamanii nu prea am timp dar in week-end intr-o dupa-amiaza sigur ca da..poate o iau si pe ami :P

se vede ca te-ai afectionat-)cum zic eu) tare de pisicuta ta,sa ai nevoie tu de afectiune atat de mult incat incerci sa oferi si sa primesti.ma bucur pt tine ca esti fericita si sa speram ca va fi asa mereu fara a se face rea sau deziluziona.etc.si eu as vrea,sau cel mai mult dragoste umana sa primesc dragostea cuiva si sa o daruiesc pe a mea.avem nevoie de mai multa dragoste afectiune.eu sunt convinsa ca sunt iubita si valoroasa in felul meu,dar mai sunt si persoane care ma interpreteaza gresit etc,.

Pitbull 16 Jun 2007 21:14

Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 21:23

Originally Posted by Pitbull:

Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!

cam asa nu?
pai cred ca nimic nu e intamplator insasi prin nestiinta mea am descoperit stiinta ,poate ceea ce este extrem de important si interesant,o veriga dintr-un lant si cred ca cam asa sta si realiatea .si cei drept noi toti chiar suntem c un arbore ,generati si generatii etcplecand de la avram care se zice ca a fost singurul care a dat gena la toti oameni din lume ca un arbore ,adica toate generatiile au fost datorite lui el fiind siingurul care a dat gena.(am vazut o emisiune la tv pe civilisation).ei bine din ceva instinctiv asa am simtit si mi-a placut s-a dexvoltat si la noi arborele de mesaje etc.
tu cred ca vb de mesajul anterior in care a scris si pitb si tu si eu.
a fost tot ceva involuntar sriind si eu in mesajul tau,desi vroiam sa continui dar nu am vazut ca nu se sfarsise inca.etc.
deci este ceva scris de tine de mine si pitb.pe la mijloc sunt eu tu la inceput si pitb la sfarsit.etc lucrul asta nu l-ai inteles nu?

musetell 16 Jun 2007 21:25

buna irene,

ce sa-ti spun?.. :love:
sunt atasata de ami..mi-e draga..asa, pur si simplu..chestia aceea pe care ai zis-o tu ca as avea nevoie de afectiune si d-asta ofer, cu speranta c-o sa si primesc,.. :) :) :) ..sa stii ca si eu citesc revista "psihologia" si cateodata sunt o tipa destul de isteata.. :P
cand afectiunea mea este sincera niciodata nu astept ceva inapoi..
aia nici nu este afectiune adevarata daca este doar cu gandul de a primi ceva in schimb..e ca si cum ai incerca sa inveti sa-ti iubesti barbatul dintr-o revista care incearca sa te invete asta..is just not happening..este ceva artificial si mai devreme sau mai tarziu ar iesi la suprafata..
ce diferenta ar mai fi atunci inre o femeie serioasa care-si vinde afectiunea cantarind cam cata afectiune ar primi in schimb si intre o tipa care-si vinde "afectiunea"..pe bani..nu prea mare, as crede eu..

ami mi-e draga, asa pur si simplu, in primul rand pentru ca face parte din viata mea de zi cu zi ca "a true companion" :) mi-e draga tocmai pentru ca stiu ca efectiunea mea pentru ea este ceva dezinteresat..e responsabilitatea mea si imi pasa de ea..e mai presus de capriciile mele de a pierde o seara intreaga in oras cautand nu stiu ce fusta de blugi sau nu stiu ce pereche de sandale cu multe barete subtiri si sexy..
intr-o lume in care intelegi sa ai o anumita "inteligenta sociala" care te face din nefericire si fals cateodata, te simti bine sa oferi si ceva dezinteresat si frumos..uite, de exemplu, acuma am eu un scop bine definit care este si destul de costisitor astfel incat nu-mi mai permit sa imi fac toate capriciile (si crede-ma ca o balanta are destule capricii..)..dar pentru ea nu-mi pare rau sa cheltui banii..sincer nu,..mie de exemplu mi-am refuzat nu stiu ce pereche de cercei pentru ca s-asa am destule si am zis ca trebe' sa fiu un pic mai rationala dar ei i-am luat tot ce-i trebuie si-o sa-i iau in continuare..
and u know what? it feels really good!

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 21:39

mai inteles gresit,nici eu nu sunt adepta a oferi pt a primi ci a fi ceva natural
dar eu iti spuneam ca dupa instinctul si simtirea mea,sau experienta mea,pot zice ca ai carente de iubire,ai nevoie de iubire,fapt ce genereaza un comportament mai afectuos ,de obicei copii lipsiti de afectiune se ataseaza mai usor de cineva de ceva etc.lucru asta il cam traiesc si eu numai ca viata ma invatat ca trebuie sa fiu si mai precauta.
si nici decum ca ai oferi dragoste pt a primi ,nici nu e posibila asa obiectiva ci naturala,dar tocmai aceasta sensibilitate a ta si caldura sufleteasca pe care dai dovada ca o ai denota ca ai o inima in piept care nu e de piatra ,si la randul ei are nevoie de aceste lucruri ,altfel nu ai mai fi atat de fericita cu ami a ta,si nu te-ai sacrifica pe tine pt ea.cum ai zis cu cercei.
si totusi dupa parerea mea incearca sa-ti faci tie toate cele si apoi ei nu ca si cum de ex.in seara asta merg desculta dar ii pot pune cismulite la pisicute ca motanul incalta,deci dupa ce ca ar fi ceva fara noima ai face mai mult decat e nevoie pe cand tu chiar ai nevoie.etc.
cat despre felul meu de a vorbi,obisnuiestete,nu vb din reviste ci din mintea mea,sau eventual ,ideii preconcepute din ceea ce mai citesc uneori.deci este parerea mea proprie.
ma bucur pt tine ca estiu fericita si sunt convinsa ca e un lucru minunat.si de asemenea ca ai inima si nu esti lipsita,crede-ma ma intalnit si pers.cu inima de piatra si stiu cat de indiferenta ,fara a simte sau interesa de celalat etc.una pe mine ma ingrozit,dar si ea cred ca are valoarea ei,cine stie.dar e bine ca inca tot eu sunt mai impotrtanta etc.am glumit

musetell 16 Jun 2007 21:50

nr. 1: fac foarte clar diferenta intre capriciu si necesitate (cerceii erau chiar un capriciu)..
nr. 2: sunt o tipa cu inima dar si o tipa destul de dura in acelasi timp (desi pare un paradox)..sunt constienta ca in lumea asta sunt multi oameni naspa pentru care se merita sa fii doar de piatra dar in acelasi timp pentru oamenii care sunt ok m-ar rani sa fiu o nesimtita..asa ca.. :)
nr. 3: dopar oamenii slabi considera ca afectiunea ete ceva ce te face vulnerabil..oamenii puternici intotdeauna sunt constienti de valoarea afectiunii lor..cred ca si d-asta ma simt eu atat de atrasa de barbatii care sunt in acelasi timp constienti, liberi si sinceri in pasiunea lor dar reusesc sa fie in acelasi timp puternici..
afectiunea sincera in nici un caz nu ne face mai slabi..
:love: :love: :love:

irene marlyne monroe 16 Jun 2007 23:38

nr. 1: fac foarte clar diferenta intre capriciu si necesitate (cerceii erau chiar un capriciu)..
nr. 2: sunt o tipa cu inima dar si o tipa destul de dura in acelasi timp (desi pare un paradox)..sunt constienta ca in lumea asta sunt multi oameni naspa pentru care se merita sa fii doar de piatra dar in acelasi timp pentru oamenii care sunt ok m-ar rani sa fiu o nesimtita..asa ca.. :)
nr. 3: dopar oamenii slabi considera ca afectiunea ete ceva ce te face vulnerabil..oamenii puternici intotdeauna sunt constienti de valoarea afectiunii lor..cred ca si d-asta ma simt eu atat de atrasa de barbatii care sunt in acelasi timp constienti, liberi si sinceri in pasiunea lor dar reusesc sa fie in acelasi timp puternici..
afectiunea sincera in nici un caz nu ne face mai slabi..
:love: :love: :love:

imi place cum gandesti,am impresia ca esti clona mea.asa sunt si eu.
sunt atat de umana si sensibila ,dar cand cineva nu e om cu mine sunt atat de dura si periculoasa ca m-am uimit si pe mine insami,situatile de limita ,m-au facut sa ma cunosc mai bine,si sa imi cunosc acele lucruri pe care nici nu le imaginam.
dar oricum lumea are nevoie de iubire,dragoste asa ca este esentiala inima inflacarata simtitoare nu de piatra.

Carmine Galante 17 Jun 2007 00:41

Foarte interesant fetelor, o lectie de viata, mai ales la faza cu iubitul barbatului din revista. Continuati pls. :love:

musetell 17 Jun 2007 07:19

Foarte interesant fetelor, o lectie de viata, mai ales la faza cu iubitul barbatului din revista. Continuati pls. :love:

tie oricum iti sunt datoare cu dezvoltatul subiectului aceluia despre fidelitate :)
mi-ai zis "dezvolta, dezvolta" (subiectul) si dezi am avut de atunci intentia, pur si simplu nu s-a-ntamplat pana acuma..dar o sa fie, asa cum o sa fie si parerea mea despre Irresistible.. :)

musetell 17 Jun 2007 07:59

[quote="irene marlyne monroe"]

............

imi place cum gandesti,am impresia ca esti clona mea.asa sunt si eu.
sunt atat de umana si sensibila ,dar cand cineva nu e om cu mine sunt atat de dura si periculoasa ca m-am uimit si pe mine insami,situatile de limita ,m-au facut sa ma cunosc mai bine,si sa imi cunosc acele lucruri pe care nici nu le imaginam.
dar oricum lumea are nevoie de iubire,dragoste asa ca este esentiala inima inflacarata simtitoare nu de piatra.

..chestia asta cu "periculoasa" nu-mi place cum suna..asa ca nu cred ca suntem tocmai clone.. :P
eu nu cred in razbunare..mi se pare o mare capcana, cu efect de bumerang (see White Oleander cu Michelle Pfeiffer si alte blonde dragute..) :) ..consider ca e mai bine sa stii sa parezi atacurile si sa intorci spatele decat sa mentii o relatie doar din dorinta de razbunare..

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 08:19

nici eu nu sunt razbunatoare,dar pur si simplu,celor de pe forum le-am vb de momentul busiri masinii mele,ma suparat foarte tare un politai si nu mi se parea corect ce a facut asa ca am reactionat revolutionar-am intrat in stalp si mi-am busit-o.nu a mai contat nimic nici ea nici eu,etc,desi acum vreau si imi doresc sa traiesc,chiar si aseara mi-am zis ca vreau sa traiesc si sa vedeti ce intamplare interesanta s-a produs:

musetell 17 Jun 2007 08:30

sorry ca-ti spun, dar mi se pare o imensa greseala ce-ai facut tu..
cum sa intri ma cu masina in stalp doar pentru ca t14e-a enervat unul??
puteai sa mori sau si mai grav, puteai sa ramai paralizata..
of, of, of..

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 08:34

deci,acum m-am trezit ceva.
aseara ma preocupam de mine si chiar am vazut la stiri ca s-a descoperit in bulgaria capsule cu stem-celule care iti regenereaza celulele,tesutul afectat.am impresia ca se numea OLIMPUSQ-STEM,-daca puteti face rost sa imi dati,dar sper sa si coste nu foarte mult sa fie cat de cat acesibila.
ar fi o speranta pt atatea boli etc.
ok dar sa revenim la ce s-a intamplat acum de dimineata.
am inceput sa ii visez pe ai mei dar pe taicamiu ca gafaia pt ca ceva in realiytate chiar facea zgomot dar eu visam,am visat-o si pe o matusa,si pe fratimiu-dar care era cam suparat ca taicamiu facea galagie ca gafaie(ei nu prea se inteleg)dar iam luat eu parte,iar pana in final m-am trezit si ce sa vezi chiar se auzea acest zgomot,am crezut ca ii este rau unui vecin si chiar ma gandeam sa mearga cineva sa vada ce-i cu el,apoi am auzit ca mai granguie,si m-am uitat pe fereastra si ce sa vezi UN PORUMBEL-tot facea galagie la geamul meu.acum sa vadem variantele:
-ca daca am pus pe sarma afara hainutele ,dar nu este balcon ci pursisimplu o tabla mingusta de sustinere la fereastra si deasupra sfori pt rufe,ei bine cred ca le-am pus si porumbelul a intrat pe plimba si nu mai stia sa iese si a facut galagie ,deci -o intamplare pur si simplu
-ca a venit dupa papagalul meu ca il mai tin acolo etc
-si ceea ce am considerat eu ca a venit sufletul cuiva care numai este si m-a iubit foarte tare,iar acum sunt intr-un moment neplacut si vreau sa imi fie cineva alaturi,etc si chiar am inceput sa plang dar m-am oprit ca au sunat de la telfoane caci m-au sunat de la romtelecom caci nu prea imi functioneaza fixu si trebuie sa il verifice.etc.
-sau a fost UN semn printre altele multe.dar nu stiu cum sa il interpretez,ori ca ceva se intampla,placut/neplacut,ori ca cineva este cu mine si nu sunt singurica etc,habar nu am..voi ce credeti?

musetell 17 Jun 2007 08:52

irene,
eu cred ca n-ar mai trebui sa faci atatea confidente pe forum..
ziceai ceva de strand? :P ..eu una ma simt excelent in apa, daca este apa curata as merge si eu intr-unul din week-endurile astea.. :)

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 08:57

ok,si mie mi-ar placea,si chiar eu am fost singurica.scrie-mi pe email pt a ne lasa numerele de tel sa ne putem vedea daca iesim ,sau anuntam pt cinemagia?poate mai vine cineva?

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 09:12

ce frumos ,iar a venit porumbelul ,dar acum fara a fi o intamplare ca a avut pe unde iesi si pleca si chiar a stat putin ca m-am uitat printre fereastra,ma inbucura lucrul asta.

musetell 17 Jun 2007 09:17

:) ..pai nu stiu ce sa-ti spun dar cred ca la cat sunt de mistocari baietii de pe site-ul asta (unii), ar veni doar ca sa ne vada in costum de baie ca apoi sa comenteze..
:D
lasa ca mai bine pe ei ii luam la bere.. :love: :P
o sa-ti scriu pe mail, dar azi n-o sa am timp si de strand.. :(
nu stiu saptamana viitoare sau daca nu cealalta..vedem noi.. :)

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 09:24

ok.ma bucur ,astept sa imi scri pe messenger sau email cunosti nu?
sunt incantata ca mergem impreuna la strand,mcaci chiar imi place f mult ,iar pe de alta parte gasca cu care ieseam s-a cam destramat,s-au nu stiu nu prea ma mai simt bine ,iar eu sunt de principiul decsat rau acompaniat mai bine singur.decat sa ma supar sau enervexz asa numai ies cu gasca.etc.astept deci candpoti sa imi scri si sa ne sunam.

musetell 17 Jun 2007 09:29

ok.. :)

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 12:12

ma simt cam singurica,voi ce mai ziceti?
mi-ar placea sa fiu invaluita de putina afectiune adevarata,dar unele persoane sunt false deci egal cu zero.mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.

Carmine Galante 17 Jun 2007 19:30

mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.

Da noi vorbim mereu cu tine, si mai ales te citim. Se pare ca ti-ai gasit o partenera pe masura - musettel.

musetell 17 Jun 2007 19:44

irene,
afectiunea sincera nu poti pur si simplu s-o primesti,..nu-ti cade din cer! :) ..ea poate fi doar castigata, daca o meriti :)
si nici nu castigatul acesta nu poate fi decat ceva natural..si atunci ma poti intreba? ce pot face eu? ..pai poti face ceva, poti incerca sa-ti oferi cat mai multe oportunitati ca oamenii sa te cunoasca..sa fii naturala si cine te va place atunci te va place sincer! :love:
e bine sa ai prieteni..e chiar foarte frumos..dar eu cred ca prietenia sincera e cand ti-e bien cu tine insuti, cand esti puternic si "on your own" iar prietenii sunt pentru ca pur si simplu ii placi, apreciezi timpul petrecut cu ei ca fiind de calitate si special.. :love:
nu-i cauti pentru ca esti singura sau mai stiu eu ce alte motive..ii cauti pentru ca ti-e drag timpul petercut cu ei, il consideri special si privilegiat..
si legat de cuvantul "privilegiat" imi amintesc de un tip cu care am iesit eu de cateva ori, era ok, eram ok, dar nu-mi placea in mod deosebit..insa fiind amandoi oameni ok, ne simteam bine impreuna, comunicam bine..si din cati tipi cu care am iesit eu (desi pana la urma n-am ales sa fiu cu el) mi-amintesc de el cu drag..si stii de ce? pentru ca era siner in ceea ce facea..uite, de exemplu, am iesit odata cu el la plimbare si-am vorbit si-am zambit si-apoi am stat pe-o banca..era primavara si-am inceput sa vorbim si dintr-o data m-am trezit ca realizez ca de ceva timp el imi mangaia usor bratul..mi-l mangaia de ceva timp dar o facea atat de natural si de intim incat l-am intrebat "Ce faci?"..
mi-a raspuns cald si natural "ma bucur de privilegiul de a te atinge"..mi-a placut vovea lui mai bine spus sinceritatea vocii lui incat nu mi s-a mai parut nimic deplasat si chiar m-am simtit special atunci, chiar daca stiam ca intre noi nu poate fi acel ceva care sa trezeasca pasiunea mea..dar mi-a placut momentul..imi amintesc cu drag de el..tocmai c-am simtit sinceritatea aceea "cruda", neprefacuta..
cam asta cred ca este si cu prietenia, cand este sincera si dezinteresata are valoare altfel nu prea :love:

irene marlyne monroe 17 Jun 2007 21:47

mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.

Da noi vorbim mereu cu tine, si mai ales te citim. Se pare ca ti-ai gasit o partenera pe masura - musettel.

da grazie ei ,m-am mai linistit si vorbit,am avut o zi mai agitata ,nici nu am iesit din casa,m-am trezit si mai aiurea am visat nu foarte frumos,a mai fost faza si cu porumbelul,si am devenit si mai nelinistita etc.asta cred datorita faptului ca am fost preocupata de sanatatea mea,am vazut un film aseara asemanator si m-a pus pe ganduri ,apoi maine am lucrare de dicenta-un examen final etc,si tot asa,s-a acumulat tensiunea ,preocuparea ,nelinistea etc.si am avut o zi neplacuta.cat conteaza si cat te poate afecta simple gaduri,etc,macar sa stiu sigur cum vor sta lucrurile care e situatia,ce se poate face,,.,dar sa speram ca capsulele acelea cu celule stem vor invada farmaciile bucurestene cat mai curand si la un pret usor accesibil si noi oameni sa stam mai linistiti caci organul afectat s-a si schimbat,adica dupa cum am inteles eu regenereaza celulele si este echivalentul a unui transplant,si ar fi formidabil.pt ca noi romanii nu ne controlam foarte des sanataea,sau din cauza banilor etc nu ne facem la timp analizele-sincer cam si costa -100 de euro chiar,etc si trebuie tratat ,desi ar fi mai usor de prevenit,dar noi romanii pana si prezervativele nu prea le folosim,vai domne ori costa mult ori ne place fara si deci suntem mai imprudenti.romani sunt romani .in loc sa faci un lucru bun si de calitate,fie el si odata la nu stiu cat dar sa fie ok,faci lucruri care te afecteaza mai mult apoi etc.
asa ca noi sa fim sanatosi si sa apara mai repede capsulele acelea stem mai repede pt a fi o speranta de viata etc.oricum sunt convinsa ca lucrul acesta se va intampla cat mai repede iar noi vom avea o viata mai atenta si mai frumoasa mai buna.uf.
asa ca astazi fiind mai tensionata ,aveam nevoie de suport afevtiv moral etc,si de a vb chiar,se zice in psihologie ca un om aflat in situatii neplacute are nevoie mai multa de ceilalti s fie impreuna etc,si este adevarat,e mai dificil sa treci un moment neplacut singur decat impreuna cu ceilalti,chiar sustinut etc.
si deci de acea am si intrat pe cinemagia caci simteam nevoia de lucrul asta,noroc cu musetica ca a luat parte la dezbateri ,si mie mi-a facut placere,chiar m-as bucura sa si mergem la strand,desi de obicei eu am oroare si nu ma inteleg cu fetele cu ea sunt convinsa ca va fi o relationare eficienta si placuta .ok toate bune,iar maine sa iau 10 la examen.pupici si cat mai multa sanatate la toata lumea ,inclusiv mie

lady_mystyque 17 Jun 2007 22:47

dak tot e va plac animalele.......... eu vreau un caine ... mare ... sau mijlociu dar nu mic ....nu-mi da si mie cineva cadou unu?????? :P

All times are GMT +2. The time now is 14:17.