![]() |
nume is ok with me
|
Si yo i-am zis ok. Ramane de vazut daca o sa se schimbe ceva sau nu.
|
Ce sä se mai schimbe, cä cicä l-au excomunicat pe viatä?
|
nu e treaba mea dar...e cam drastic totusi nu? adica a mai avut o suspendare de cateva zile (ceea ce mai multi au avut, din ce am citit) si apoi direct ban de ip? e adevarat ca a pissed off multi useri dar totusi, like, auch man.
|
de cand nu mai este nume parca e mai liniste si pace pe aici....
|
si e trist fara nume.
te intreb emi, nu poti sa explici ce a facut nume asa de interzis ca sa-l ban-ati pe viata? hai, pune cartiile pe masa, si zi-ne dece l-ai dat afara pe nume, pentru ca toata treaba asta e puturoasa rau, si iti pune sub semnul intrebarii toata competenta si 'justitia' de pe cinemagia. sigur, nici eu nu am fost de acord cu cateva din atacuriile la persoana ale lui nume, dar asa un ban nu m-i se pare fair. daca vrei sa faci ceva impotriva mp-uriilor offensive, atunci fa si tu o optiune la mp de 'block sender', asa cum este peste tot unde ai un account... doar tu esti moderator, si trebuie sa stii destul IT ca sa reusesti sa faci asta. si mai sunt si alte optiuni... |
Din cate am inteles i se va ridica banul permanent lui nume pentru ca trebuia sa-si ceara scuze de la mine & Gandalf (ca ne-a resetat parolele) si s-a rezolvat problema.
|
LOL... cum a reusit nume sa faca asta? adica il stiu destul de bine, si stiu ce computerist de kkt este. habar n-are ce-i aia hack-uiala... asa ca daca a reusit asa ceva, inseamna ca aveti niste parole usor de ghicit... hehehe.
totusi, numai pentru chestia asta nu m-i se pare normal sa fie ban-at. e gresit, pentru ca parola exista pentru fiecare, si daca unu' e prost si isi pune o parola de kkt, e vina lui... nume just made a joke out of it... si presupun ca acuma rade mult... propun ca 'management-ul cinemagia' sa mai lucrez un pic la 'regulile' alea de forum... p.s. si eu stiu parola la 3 useri... where's the problem? hehehehe |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
I don't like peace and quiet.... si faza cu bannatul pe viata e aiurea... eu zic sa mergem acasa la nume si sa-i tragem o mama de bataie... si apoi la ALS... sa-l invatam sa-si puna parole pe PC... si apoi la Ambra sa-l intrebam ce mai face... si pe la Benny cu un buchet a la Iarta-ma de la Gaandalf... si apoi veniti toti la mine si ne punem in cap... with sex(I know some hookers), drugs and "rock and roll"(electro suna mai bine).... hai ... pace? 8) |
Jay my friend... imi place cum gandesti.
pace tuturor..... :D |
Originally Posted by Nae:
Nu trebuia decat sa incerce sa se logheze pe userul meu si daca baga parola gresita il intreaba daca nu cumva a uitat parola si daca apesi pe butonas imi trimite mie mail sa-mi zica ca mi-a fost resetata parola. |
Originally Posted by Jay:
|
mare kkt... am crezut ca a reusit sa o ghiciasca, asa cum am facut-o eu.
... pai daca a fost numai atat, atunci chiar chestia cu ban-atul pe viata este o mizerie. |
a joke... hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah aha
sau ceva de genul... hai nu fi scrontos... think Christmas... ca vezi cum e afara |
more for stupid and less for funny ... ;)
omule: la mine e cald afara ... ma uit pe geam si vad Constelatia lui Orion ... la voi canta colindele ... nu la mine. |
da gaandalf, la tine canta pelicanii... nu?
ma bucur ca la tine e cald, insa la mine inca mai ninge afara, si nu pot sa spun ca exista vrun semn ca se va schimba vremea in viitorul apropiat... i'm waiting for new-years-eve' here... craciunul a fost ieri. |
Originally Posted by Gaandalf:
nu vroiam sa te fac sa razi.... mersi ca m-ai facut prost... e un lucru maret venind de la tine... plecaciune P.S. la noi superninge |
cand vine primavara? stie careva? .. m-am saturat de iarna.
|
dupa 15 martie... go spring... go summertime
|
the weather guys say it will be warm in the following period ...
sper sa se incalzeasca pana de 1 Mai. :? |
yeah, go spring, go, go, go...
eu nu mai am chef sa aud zgomotul ala 'mrf, mrf, mrf' de fiecare data cand pasesc pe zapada, si nu mai am chef sa-mi inghete mainiile cand fumez afara, si nu mai am chef sa stau ghemuit de fiecare data cand ma deplasez prin oras... i hate it... come summer, come quick, pliz! |
dk urasc ceva este sa vin la voi in capitala si sa nimeresc ora de varf si inghesuiala aia spurcata din mijloacele de transport ...
si cu machina e all the same shit! |
mda, in provincie nu prea ai astfel de probleme...
hai ca incepem sa aberam pe topicu' asta... vremea e de cacao rau... s-au dus dreaq toate anotimpuriile asa cum le cunosteam din copilarie... :(( |
Pai daca aruncati hartii pe jos ce sa va fac....
poluarea suge tot.... :P |
A dat dracii-n voi! :shock:
Bäää, topicu' ästa se cheamä "In suturi!!!", nu Meteo! Aici e de dat la gioale, de mentionat mame, tati, cumnati, pärti sfiicioase ale trupului, functii fiziologice si perfectiuni secsuale! Si voi vorbiti despre cum e vremea? Mars afarä, binecrescutilor, sä nu vä mai prind p-aici-sha! :x |
go fuc k a duck or smth... m-am saturat de " :x "-osi...
apropo... cred ca esti genul care arunci gunoiul pe fereastra.. gotcha... anyway... titlu topicului se numeste in suturi... who the fuc k cares??? |
:w00t: :D
la faza cu 'binecrescutilor' s-a ras mult aici.... lol... dar asa e, trebuie sa existe un topic unde sa se injure... apropos... vezi jay c-am trecut cu masina aseara pe langa ma-ta... statea singurica nopatea la 4 intr-un colt intunecat, in genunchi, in fata unui barbat... :D |
Asa, mä, asa!
Vedeti cä se poate? |
opa... e de mama.. u should gett off mothers.... I just got off yours... |
Quote:
.dar asta e bug de forum, care ar trebui remediat...normal ca or sa apara citiva curiosi care sa incerce sa intre pe contu' altcuiva... treaba' e ca oricum nu ai cum sa ii depistezi pe respectivii. |
Deci, am mai studiat problema, si in urma unor discutii cu daniel si cu echipa CineMagia am decis (impreuna cu scuzele lui nume adresaate userilor care au fost lezati de el) sa-l reprimim pe forum incepand de marti cand ii expira banul de 7 zile.
Ne-a promis ca se va potoli. PS. @ nae nu sunt IT-ist, si nu am nici o treaba cu acest domeniu, acolo daniel e sef. |
asta e spiritul. o mare familie -hic- fericita.
|
Originally Posted by Jay:
LOL. Am ris. |
eu n-am inteles nimic...
se vorbeste prea eliptic pt cei care nu le au cu it-ul... adica cineva a intrat pe mp-urile unor useri?? cine - nume? si a fost suspendat, apoi banuit definitiv? da nu cred ca nume e-atit de expert in it... mie mi-a zis ca are computer abia de citeva luni... cred ca le are cu hacuiala pe forum, dar nu cred ca e hacker... nu cred ca trebuia banuit definitiv... si tocmai cind atmosfera se mai rotunjise pe la colturi... chiar si aici - la 'in suturi' - lumea era mai binecrescuta, sfioasa & politicoasa... whatever... ce vroiam sa zic e ca nu eu eram mama nustiucui stind in genunchi in bezna pe marginea drumului... nu toate pozele 'alea' erau cu mine... si-n fond, si durer (albrecht) s-a desenat in pula goala, pe la 1500... atit am avut de spus. in rest - dspr filme, numai de bine :love: |
Da, dragä, cam asa ceva. Din câte-am priceput (cä si pentru mine limbajele informatice sunt o combinatie de gesto-dacicä si pèlticä veche - sau o limbä a acelor "ducks descended from the trucks" cum zicea tov. Ion Ilici Iliescu), se pare cä Nume a-ncercat ca fraierul sä ghiceascä oarece parole si a läsat urme... (Apropo, lasä-le-n pielea lor de poze, mai bine sä uitäm ce ele.) Si ai dreptate, Nume nu stie computeristicä nici cât mine.
Nu vrei sä dai o raitä pe la "Mari filme de dragoste"? S-a ambalat frumos lumea acolo. Si la Kubrick continuä cu aprindere comentariile. (P.S. - Sorry, väd c-ai si venit!) |
Originally Posted by Pitbull:
"Greatest Love Movies..." :P Nu distruge titlul topicului meu :lol: |
Ups! :(( Sowwy, so sowwy! :oops:
|
Originally Posted by emanuel:
oh, yeak... :sick: so nume is coming back, after all... :sick: choose your poisons... :sick: |
ma muie! aici se injura nu se scuza! bitch! 8) |
ce topic...de asta a ajuns la 6. p.ula mea
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
E'te pula, se-njurä! Si dacä eu vreau sä fiu manierat în pula mea, ce pizda mä-sii te fute grija? |
avea dreptate ricutza...capul listei : "in shuturi" :sad:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Nae care nu rimezi cu muie, dar esti, vad ca tu si nume sunteti nedespartiti ca niste boashe. Ai preluat oral mesajul de la el si l-ai scuipat aci pe nemestecate. Aberati fara gratie: n-aveti nici cea mai vaga idee despre mine, ce am facut sau n-am facut. Ma distreaza ca persisti in prostia ta sa ma consideri o dra, lua-mi-ai mielu la tranta. |
vezi ca se poate, ce pula mea! :P :lol: |
Originally Posted by nae:
ei, na ! nume a zis asta ?? pai, daca asa stau lucrurile, de ce sa mai judecam munca oricui ?? de fapt, de ce mai stam pe forum, daca nu pt a critica ? |
draga notorious...
n-ai inteles cum sta treaba... giulkiuz sau cum il (/o) cheama, l-a atacat pe pitbull judecand ce-avea el in cv. de aia ne-am suparat (eu si nume) asa de rau pe el (/ea). simplu. sigur, un film poate fi judecat, si criticat, no doubt, si da, de aia suntem si noi pe forum. insa sa zici ca un om care n-a mai facut filme de 10 ani n-are ce cauta pe forum, si ca e un ratat, este o tampenie... this was the probelm... acuma judeca si tu, daca dragul de FFC este un ratat, pentru ca n-a mai facut nici el filme de 10 ani.... punct. |
In legatura cu dilema ta referitoare la sexul meu sa-mi bei un ou de sub el ca sa te edifici. 8) |
bai laba trista de copil... tu stii sa faci si altceva inafara sa scrii de-n pulea? pana acuma vad ca nu. esti pe forum ca s-o sugi. hai, scrie si tu ceva mai destept, ca sa-mi arati si mie ca esti in stare sa critici regizori, si filmele lor...
nu-i asa giulkuz ca FFC este un mare ratat ca de 10 ani s-a apucat de faca vin... mama, ca ratat!!! trebuie impuscat, nu? |
Vad ca ti-ai dres glasu cu oul meu. Sau vorbesti pe cur de data asta? Acum vad nu mai sunt dra sunt pustan, facea-mi-ai laba la cacat. Il compari pe maidanezu cu 2 filme in cv cu FFC? Cat de distrus poti sa fii!
|
All times are GMT +2. The time now is 04:53. |