![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
pai io ce sa-ti fac daca nu ti-ai adus si alte muieri pe care sa le impresionezi cu fitze intelectuale ? |
Originally Posted by notorious:
:lol: :lol: :lol: Mister Cruise!!! NAUGHTY! Bashini culte si fitze intelectuale :sick: |
Mda... scuze Notorius... dar cu tine am mai discutat... Oricum eu zic sa-ti faci curaj si sa te duci sa vb cu Gorzo.. eu as vorbi cu el, dar nu am ce... :lol:
|
Nu trebuie sa te ataci acum ca nu te-am bagat atunci in seama. Pur si simplu nu te vedeam si nu imi sareai in ochi si atunci cind ai deschis gura, vezi cintecul de mai sus. Insinuind insa ca EgoN si tocumarian ar fi muieri, ma sesizez eu si spun ca la cita pula ar putea baga aia in tine, te-ai simti insarcinata. |
Vrea cineva ceva? Notorius? Vrei sa ne intalnim in parc sa spargem seminte?
|
Originally Posted by Ambra Blu:
hai, ambra, eu n-am nimic cu tine, dar pur & simplu mananci ce nu treb'e. e clar ca la intalnirea cinemagia nici nu te-ai sinchisit sa vorbesti cu 'gloata'. doar stateai izolata intr-un colt asteptand sa fii satisfacuta. si pe urma zici ca n-aveai cu cine sa vorbesti. constatam doar. |
Originally Posted by Jay:
am discutat marti - ne-am intalnit eu, leonard, carmen, alti doi care nu stiu ce vroiau, o tipa care se uita la mine ca la un limbric (a fost funny !)... si fireste andrei gorzo. si KORBEN, care a plecat cam repede. tipu' e cel mai de modest / pasionat cinefil pe care l-am intalnit. se vede ca n-are sarcasmul / ironia necrutatoare a lui ALS sau a multor cinemagisti (probabil este unul din motivele pt care nu intra pe forum). am discutat despre ALS, eastwood (aici gorzo a monopolizat discutia), critica de film, cativa mari regizori + un ex-equo special - ambra blu vs KORBEN. a fost super, cea mai aprinsa discutioe cinefila la care am luat parte, dar dupa cateva ore am obosit ! |
1???????????????????????????? 2evident ca dupa cateva ore de vorbit dsp mine oricine ar obosi |
Originally Posted by tocumarian:
|
Originally Posted by marx:
Zii, ca vad ca arzi de nerabdare. |
Originally Posted by tocumarian:
PS: crezi ca daca ai stat langa ambraburica te-ai molipsit si cu arme-idei fluorescente? |
@tocumarian
la intalnire nu te-am auzit scotand un singur cuvant, nici macar in grupul tau :hmm: |
Faza se intimpla ca eu am venit la intilnire ca era EgoN curios sa cunoasca forumistii cei voinici. Crede-ma, cind chiar vreau sa vorbesc si sa beau, am oamenii mei. Voi sinteti decor, no offense. Nici eu n-am nimic cu tine/ voi. |
Originally Posted by KORBEN:
toata lumea crede in tine, KORBEN, cam despre asta discutaram. asta era bottom-line-ul. astept sa scrii in cinemagia. |
Originally Posted by marx:
ce te supara, marx ? ce-ai cu tocumarian ? :? |
ce e tocumarian?
|
da. si eu astept sa scriu la rev
|
Originally Posted by KORBEN:
Ce glume de ca-cat ai in tine. E tipul ala care statea in stinga mea, atunci cind imi enuntai tu pompos teoria ta machiavelica de buzunar. |
credeam ca tocumarian nu intra pe forum. asa zise 'stanga' lui ambra blu.
|
Credeai prost. Verifica-i postarile.
|
el singur a spus ca nu intra pe cinemagia. sau poate vorbea in termeni kilometrici.
|
Cum ziceam: dai la profil si ii vezi posturile.
|
Nu tin minte sa fi spus asa ceva. In fine intru o data pe zi sau la 2 zile cand am net. Cand sunt plecat din buc intru mai rar. |
@ambra blu
da, nu a fost o gluma buna totusi, cand am postat nu ma intalnisem cu vrun post de-al lui tocumarian si machiavelismele mele ti-au dat ocazia sa sari si pt altcinea decat k`s la mine |
Trimiteti-mi, va rog frumos, si mie pozele de la intalnirea voastra...sa stiu cu cine am placerea de a vorbi.....Emanuel mi-a trimis o singura poza (multumesc oricum), ca sa va protejeze intimitatea..:)
[email protected] |
@kriss.... pai hai pana in vama weekendu viitor sa ardem si noi ceva berici si sticle de vin...
@ghost, vezi ca unele trenuri sunt destul de civilizate.... mai ajunge careva in vama weekendu astA? |
|
All times are GMT +2. The time now is 13:41. |