Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Bursa (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=234)
-   -   ceva gen REVISTA PRESEI (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85607)

Ambra Blu 01 Feb 2005 00:30

Originally Posted by herbert:

ia sa vad cine e mai intelept si renunta la vulgaritati?
notorious si nume, linistiti-va mai, oameni crestini ai dulcei Romanii, ca va umpleti de ridicol si imi provocati sila...
luati fiecare o distanta sanitara... macar pentru ceea ce credeti ca sunteti...
asta ar mai trebui - sa-i starniti invidia lui AB.

Interveni voios Norocel neputincios, cu gratia femeii cu barba lasata sa pasca in iarba, legata de stilp, in fata bilciului satesc, straina de gratia pestelui mut si a melcului care taci in pula mea, milc.

herbert 01 Feb 2005 00:44

nu v-am spus eu ca se sparge ABcesul... el era invidios... gata copt ca cineva il poate depasi "in expresivitate"...
ce rime oligofrene si un topos de mardeias cu probleme de igiena.

si in numele celora pe care i-ai insultat aici si acum, te mai trimit o data la o plimbare pe (in) PM.
jeg genetic.

Ambra Blu 01 Feb 2005 00:45

nu v-am spus eu ca se sparge ABcesul... el era invidios... gata copt ca cineva il poate depasi "in expresivitate"...
ce rime oligofrene si un topos de mardeias cu probleme de igiena.

si in numele celora pe care i-ai insultat aici si acum, te mai trimit o data la o plimbare pe (in) PM.
jeg genetic.

Un batrin atit de mic, facea pipi-ntr-un ibric.
Nu te-am insultat decit pe tine, nu pe toata echipa care a pus osu' tare la crearea lui Noro.

herbert 01 Feb 2005 00:52

nu discut cu ABcese...

nume 01 Feb 2005 01:40

Parca e o confruntare western discutia asta la o cafea si un croissant, ca tot ne-am frantuzit. Mai lipseste Morricone cu muzica lui de fundal. Ma gandeam la melodia "La Resa Dei Conti". Ghici cine o sa-si ia ultimul flegma in ochi ? (@notorel si alsneinteresanti, nu e nevoie sa raspundeti).

keyzer soze 01 Feb 2005 08:27

bine v-am regasit, als-ule
and above all, keep a steady tempo

KORBEN 01 Feb 2005 12:11

ATI PUS BOTU
cu toti...
lucru trist si tipic
als avea dreptate doar la faza cu lipsa de adrenalina pe forum
drept care s-a intors, intr-o nevoie de loc unde sa demnostreze cat de minunat si sublim este el doar prin faptul ca e als si o arde prin franta si elevtia...siktir
@als
chiar suspectam ca o sa revii
si ai facut`o la modu al mai penal cu putinta: ceva in tiparul "the great shitty drama queen is back"
tipic, de altfel
@norotius
deunde dracu atata umilinta?
ai fi fost un utc-ist de exceptie
nu uit fza ce da, injura-l pe korben dar iarta-ma, stapane, sa ma mai umilesc?
u make me sick
@herbert
idolu ti s-a returnat
follow the lider>?
desi suspect din topicu asta ai fost singuru carea parut a fi dotat cu colanana vertebrala

Alex Leo Serban 01 Feb 2005 13:39

so, korben is back... GOOD GRIEF! :sick:
what did i do to deserve this?...
&: unde-i flaconul cu emetiral???
PS therapy, therapy on the wall,/ who's the sanest from us all?

herbert 01 Feb 2005 14:15

@Korben
nu ti se potriveste deloc postura aceasta de diagnostician, ba chiar cred ca este destul de riscanta pt tine si te... dezavantajeaza, pt ca scoate la suprafata – o data in plus – gandirea ta rudimentara.
nu am idoli, pt ca nu functionez in acest regim al idolatriei... pe ALS il respect si-i apreciez scrisul - deocamdata. nimic mai mult...
postarile tale imi provoaca rasul – n-am mai vazut la nimeni atatea greseli dragutze (elevtia (elvetia), norotius (notorious), colanana (coloana) – asa ca nu mai sunt in stare sa apreciezi si segmentele digerabile...
inca o data: nu te grabi! pe culoarul tau nu mai alearga nimeni. :)

@notorious
sunt solidar cu tine. umilintza (nu e cazul tau aici, cand incerci sa repari o greseala...) e o dimensiune accesibila doar persoanelor alese si complexe. un artist care nu cunoaste umilintza, nu cunoaste multe..., e castrat pe o anume linie a evolutiei sale. un viitor mare caracter trebuie sa cunoasca umilintza.
nu te lasa intimidat de „lectiile de demnitate” (stilul haiducesc...) pe care ti le sugereaza cativa aici.

Ambra Blu 01 Feb 2005 14:25

Originally Posted by nume:

Parca e o confruntare western discutia asta la o cafea si un croissant, ca tot ne-am frantuzit. Mai lipseste Morricone cu muzica lui de fundal. Ma gandeam la melodia "La Resa Dei Conti". Ghici cine o sa-si ia ultimul flegma in ochi ?

Nu, ce se intimpla acum pe forum e mai degraba ca in bancul cu politistul si sexul in grup. Merge politistul cu sotia la orgie, se inchid luminile, incepe gang bang-ul sau, vorba lui EgoN, deranjul. Peste o ora politistul (sa zicem herbert, sau oricare alt descurcaret din asta cu organizarea) aprinde lumina: "Eu zic sa ne organizam putin. De juma' de ora eu iau numai muie".

notorious 01 Feb 2005 17:11

Originally Posted by KORBEN:

@norotius
deunde dracu atata umilinta?
ai fi fost un utc-ist de exceptie
nu uit fza ce da, injura-l pe korben dar iarta-ma, stapane, sa ma mai umilesc?
u make me sick

1. faza cu umilinta este interpretabila. m-as umilit daca as fi tacut, ceea ce nu e cazul (in totalitate).

2. nici n-as fi intrat la UTC si ti-am explicat de ce.

3. atunci te-am injurat (de fapt, nu vreau sa folosesc termenul asta, pt ca eu nu injur) pt ca o meritai - te-ai apucat sa-mi scoti ochii cu 'sablonul' (sau ce era ??) care nu-ti permite sa-l intelegi pe shyamalan, dupa care m-ai trecut in 'provincia (rurala) maritima', ai trecut la teribilisme infantile si, una peste alta, era oarecum normal sa te trag de urechi.

a fost, din pacate, ceva 'personal', nu ideatic (exact ca in cazul pampalaului de nume).

si cine draq e 'stapanu' ???

notorious 01 Feb 2005 17:19

Ghici cine o sa-si ia ultimul flegma in ochi ? (@notorel si alsneinteresanti, nu e nevoie sa raspundeti).

hai, lasi fazele astea de curvistina de 6 ani gen 'cine zice, ala e!' ?! avand nesimtirea, prost-gustul si lipsa oricarui simt al masurii, inteleg de ce continui sa lansezi asemenea bombe lacrimogene, dar doar nu te astepti sa sedem cumintei in timp ce tzantzarelul ne bazaie la timpane !

nume 01 Feb 2005 18:19

Originally Posted by notorious:

Ghici cine o sa-si ia ultimul flegma in ochi ? (@notorel si alsneinteresanti, nu e nevoie sa raspundeti).

hai, lasi fazele astea de curvistina de 6 ani gen 'cine zice, ala e!' ?! avand nesimtirea, prost-gustul si lipsa oricarui simt al masurii, inteleg de ce continui sa lansezi asemenea bombe lacrimogene, dar doar nu te astepti sa sedem cumintei in timp ce tzantzarelul ne bazaie la timpane !

Stapanul, in cazul tau, se pare ca e Acest Labasarar al Site-ului cinemagia.

Se pare ca ma fortezi sa ma repet (iar). Trag mucii din mine si-i scuip fix intre ochii tai.

Norocel al nost' e caracterizat (in continuare), de comanda copy si paste. :sleep:

p.s. notorel
Ma astep sa ne executi aceeasi felatie. Te rog sa folosesti mai rar dinti, ne descuamezi.

nume 01 Feb 2005 22:22

Originally Posted by KORBEN:

als avea dreptate doar la faza cu lipsa de adrenalina pe forum
drept care s-a intors, intr-o nevoie de loc unde sa demnostreze cat de minunat si sublim este el doar prin faptul ca e als si o arde prin franta si elevtia...siktir
@als
chiar suspectam ca o sa revii
si ai facut`o la modu al mai penal cu putinta: ceva in tiparul "the great shitty drama queen is back"
tipic, de altfel

Amin !
Si singurul lucru care ia sarit in ochi a fost cuvantul BLOWup.
Blow me, blow him, blow us ! Blow.
In rest o galeata de tabla plina de aberatii pe tema vizitei lui "ffc" (ce prescurtare docta !), in Romania.

notorious 01 Feb 2005 23:27

p.s. notorel
Ma astep sa ne executi aceeasi felatie. Te rog sa folosesti mai rar dinti, ne descuamezi.

intr-adevar, se pare ca te repeti: creierasul tau nu reuseste sa proceseze diferenta dintre doua concepte elementare: ironie si scatologie. imi place sa cred ca creierasul tau are doua jumatati dupa cum urmeaza: una toanta, care ne incanta cu gafe sublime (v ce scrisesei despre 'majestic', in care sustineai ca este inspirat de... aki kaurismaki !!), idei plate (ma refer la majoritatea filmelor pe care te chinui sa le 'critici' cu un simt de observatie al unei cartite cu nasul infundat - ca tot veni vb de mucilagii) si interventii picate din balega (nu rezisti sa te afli in treaba pe topicuri de care esti total strain, vezi 'blowup') s.a. (ni)micimi.

a doua jumatate este amatoarea de felatii, muie, cacat, puli & altele, de unde auzim fraze (precum cea de mai sus) imprumutate din pampersi de bebelus. combinatia dintre cele doua: un creier electrificant, care se scurtcircuiteaza o data la doua fraze.

cum poftesti sa-mi replici, dle nume - te incrancenezi cu oferte de felatii, supt p... si altele, sau ma incanti cu platitudini intelectuale sleite ?

te mai astept.

nume 01 Feb 2005 23:35

Te-am ginit ca l-ai lucrat offline, ce e asa de greu, puteai sa-l vomiti pe viu, sub ochii nostrii.

Ma uit in stanga, ma uit in dreapta ... te vad si te aud din ce in ce mai prost, incearca sa-ti mai misti pozitia, cred ca ai ramas fara semnal.

Ideea unui tip cu o amnezie totala, e preluata din Omul fara trecut, fara nerusinare. Pana si destinele celor doi eroi din filmele amintite de dumneata sunt identice. Mai studiaza. Majestic e doar un jeg, simplul fapt ca te legi de asa o creatie spune multe. Lucrurile care se aseamana, se aduna.

Serghei 02 Feb 2005 00:00

Ideea unui tip cu o amnezie totala, e preluata din Omul fara trecut, fara nerusinare.

Care de fapt e furata din Spellbound a lui Hitchcock?

P.S.The Majestic(2001)-The Man without a past(2002).

nume 02 Feb 2005 00:15

N-am stat sa verific pe imdb daca The Majestic e din 2001, asa cum se pare ca ai facut-o tu, plin de zel proletar. E posibil.
Ideea esentiala era ca filmele se aseamana , in plus notorel a extras chestia asta din contextul unui post de-al meu de la "ultimul film vizionat". N-am chef sa-l taxez cu toate magariile pe care le-a scris pe film, toate sunt la fel.

Serghei 02 Feb 2005 00:58

N-am stat sa verific pe imdb daca The Majestic e din 2001, asa cum se pare ca ai facut-o tu, plin de zel proletar. E posibil.

Probabil esti invatat sa vorbeasca gura fara tine,da ce mai conteaza atat timp cat postam in nestire si impresionam prin trufandalele gandirii.

nume 02 Feb 2005 01:55

@notorious
sunt solidar cu tine. umilintza (nu e cazul tau aici, cand incerci sa repari o greseala...) e o dimensiune accesibila doar persoanelor alese si complexe. un artist care nu cunoaste umilintza, nu cunoaste multe..., e castrat pe o anume linie a evolutiei sale. un viitor mare caracter trebuie sa cunoasca umilintza.

Din ciclu' Invataturile lui Ienachita Vacarescu catre umilul sau paharnic
Norotius.

Alex Leo Serban 02 Feb 2005 10:23

Originally Posted by Serghei:

Ideea unui tip cu o amnezie totala, e preluata din Omul fara trecut, fara nerusinare.

Care de fapt e furata din Spellbound a lui Hitchcock?

P.S.The Majestic(2001)-The Man without a past(2002).

adica individu asta, nume pe nume, chiar credea ca pina la "omu fara trecut" nu s-au mai facut filme pe tema amneziei??? ha-ha-ha, the guy is dumber than i thought... than everybody thought, for that matter!

da scrie baiete, numai scrie, sa ne mai amuzam si noi p-acilea: esti "omu recent", "fara trecut" cinematografic, ce mai! :D

notorious 02 Feb 2005 11:35

enough said, ALS. daca nume a ajuns la atata paranoia & umilinta incat chiar sa creada ca imi alcatuiesc posturile offline ! WTF !! :shock:

eu am discutat cu el pe absolut toate tonalitatile: mai intai rezonabil, apoi am trecut la sarcasme, chiar la putine vulgaritati, ba am incercat sa ma si dau la pace cu el ! nimic, acest domn are kef de cearta, are o nevoie instinctuala sa injure ! din partea mea, n-are decat, dar e trist, totusi, cu cine trebuie sa impartasim forumul acesta odinioara incitant. eu o sa-mi vad de treaba mea.

nume 02 Feb 2005 12:01

Stapanul si umilul sau paharnic. :hmm:

@als
Vezi voci auzi imagini. Nu vad unde vezi asa ceva ?
Am spus doar ca filmele sunt asemanatoare, atat.... hai... pa.

Pitbull 02 Feb 2005 20:55

Mäi bäieti... puneti mâna pe lopeti... ;)
O säptämânä trecute FIX lipsit-am, si... ce gäsesc!
Dragilor, acest personagiu ALS mi-e mi-e chiar siNNpatic! Stiti ceva? Am salvat toate paginile astea, ca sä le savurez în ticnä... Meritä!
Ce vä spun acuma, nu-i un sfat, pur si simplu m-a izbit inspiratia... Da' ce-ar fi sä folositi ALS-ul ca subiect de exercitiu de CREATIE? Fäpturul are CARNE, monserii mei dragi! Pre mine, personal, mä duce cu gândul la un personaj din "Nimeni nu va râde", de Kundera... plus alte paradigme care nu v-ar spune n'ica, cä-s din viata mea personalä, nu-s notorii - desi ar merita!
Bref: se profileazä tot mai clar cäci voi întrebuinta arhetipul ALS pentr-un personaj propriu... Tot îmi pregätesc eu acum galeria pentru urmätoarea carte, iar ästa umple PERFECT o anumitä nisä.
Deocamdatä, atâtica. Mai multe, zilele urlätoare, dupä ce aprofundez abjectul subject.
Pouppe you! :love:

herbert 03 Feb 2005 01:48

@ambra (ABces)
tie, ambigenule - cu buzele tale - pastisa dupa Irene Marilyn Monroe -, ti-ar trebui o lectie despre m***, ca prea arunci cuvantul...

esti scriitoras in devenire (de fapt, nici o sansa...), dar te arati foarte descriminatoriu cu cei care fac felatie (iau m... - expresie din cartierul tau jegos) intr-o partida de sex. intreaba, baietel, in familie si te vei ingrozi de superficialitatea judecatilor/prejudecatilor tale. ar trebui sa evoluezi. sau poate esti complexat la acest capitol. adica tu - cu mintea ta de fiinta a colibei - folosesti idei gata utilizate/rumegate. iti inchipui cumva ca cel care lasa instrumentul spre folosinta e superior (e mai fericit) decat cel care-l foloseste? iluzie de dobitoc si primitiv.
din nou, intreaba in familie. invata negrabit.

Ambra Blu 03 Feb 2005 02:14

@ambra (ABces)
iti inchipui cumva ca cel care lasa instrumentul spre folosinta e superior (e mai fericit) decat cel care-l foloseste? iluzie de dobitoc si primitiv.

Doare, Norocel, cind te fac din vorbe? La dracul, cind a fost ultima oara cind s-a jucat cineva de-a canibalul cu tine? Si nu, nu ma refer la KORBEN, care este catranit foc ca ascult eu muzica mai buna decit el si a decis sa se razbune pe mine mincindu-ti tie instrumentul (cam la juma' de pula face un instrument din asta, nu?). Salutari la fel de calduroase familiei Gabrea, trecut, prezent si viitor.

nume 03 Feb 2005 03:20

E trist ca niste indivizi trecuti de 40 de ani o ard aiurea printre alti indivizi, care ar putea sa le fie fii.

Si mai trist este ca seniorii si-o iau la greu in anus de la niste pusti (comparativ cu varsta lor).

Spun asta, constient ca unora chiar le place s-o ia in locul mai sus pomenit. :sick:

Alex Leo Serban 03 Feb 2005 10:17

Originally Posted by Pitbull:

Mäi bäieti... puneti m?na pe lopeti... ;)
O säptäm?nä trecute FIX lipsit-am, si... ce gäsesc!
Dragilor, acest personagiu ALS mi-e mi-e chiar siNNpatic! Stiti ceva? Am salvat toate paginile astea, ca sä le savurez ?n ticnä... Meritä!
Ce vä spun acuma, nu-i un sfat, pur si simplu m-a izbit inspiratia... Da' ce-ar fi sä folositi ALS-ul ca subiect de exercitiu de CREATIE? Fäpturul are CARNE, monserii mei dragi! Pre mine, personal, mä duce cu g?ndul la un personaj din "Nimeni nu va r?de", de Kundera... plus alte paradigme care nu v-ar spune n'ica, cä-s din viata mea personalä, nu-s notorii - desi ar merita!
Bref: se profileazä tot mai clar cäci voi ?ntrebuinta arhetipul ALS pentr-un personaj propriu... Tot ?mi pregätesc eu acum galeria pentru urmätoarea carte, iar ästa umple PERFECT o anumitä nisä.
Deocamdatä, at?tica. Mai multe, zilele urlätoare, dupä ce aprofundez abjectul subject.
Pouppe you! :love:

wow: you've made my day!
da sa stii ca am mai fost personaj literar (la cartarescu): numai el si cu mine stim chestia asta... ;)

oricum, nu ma deranjeaza DELOC: am ajuns de mult la concluzia ca sint - din pacate - mult mai interesant decit ceea ce spun sau fac & am invatat sa traiesc cu handicapul asta; ba chiar sa-l speculez :P

oricum - & apropo de infantilismul meu jucat/afisat -, e semnificativ ca ai folosit cuvintul "lopeti": chiar ma gindeam ca m-am jucat - pina acum - cu galeata & lopata pe forumul asta (acum m-am plictisit...). and guess what: "galeata" era marx, "lopata" era nume :lol:

marx 03 Feb 2005 17:41

Originally Posted by Alex Leo Serban:

oricum - & apropo de infantilismul meu jucat/afisat -, e semnificativ ca ai folosit cuvintul "lopeti": chiar ma gindeam ca m-am jucat - pina acum - cu galeata & lopata pe forumul asta (acum m-am plictisit...). and guess what: "galeata" era marx, "lopata" era nume :lol:

Si nu ti-ai murdarit manutzele tale delicate si dedicate jocului in groapa cu furnici? Nu sunt mai aspre si mai inchise la culoare?

nume 03 Feb 2005 17:45

Ti-am gasit si un avatar potrivit : un xerox din ala industrial, la care imi copiam cursurile in vremea proaspetei mele studentii. Era mare, batran, slinos si al dracu de eficient.

Ca tot ma musti de partile posterioare pe tema Blowup, tu ai vazut "Invasion of the saucer men" din 1957? Inseamna ca daca nu toata lumea a vazut ce ai vazut tu, e mai proasta ? Ba, tu crezi ca un om matur, implinit, destept si cu bani (da cu dragostea cum stai?), ar arde-o pe cinemagia?
Pe scurt :

Hiper-orgolios

Ultra-grafoma

Aparat xerox (plagiaza pana si din colegii de breasla din Romania).

Super-snob

Cu lejeritate psihopat (tendinte paranoic-obsesive,a mental mindfuck (sa vedem daca te prinzi ;) )

Scrie în "Libertatea", si se mai si mandreste.

Inca ceva, articolul sponsorizat de sus amintita companie de racoritoare se intitula :

Cannes 3 - Leo & Cameron la cuþite!

:lol: :lol: :lol: (e vorba de ala sponsorizat de ... stiti voi )

Nightwane 03 Feb 2005 17:47

a mental mindfuck (sa vedem daca te prinzi ;) )

uh uh uh! Stiu eu stiu eu! I'm such a smart f-u-c-k :D

herbert 03 Feb 2005 20:49

Originally Posted by Ambra Blu:

Salutari la fel de calduroase familiei Gabrea, trecut, prezent si viitor.

mai, ABramburica, ai pus botu' (cum ar spune maestrul Korben :P ) la un zvon care a circulat (circula) pe cinemagia. l-am "lamurit" pe nume, care ma tot asalta cu MP-uri sa afle cine sunt, invocand si el un zvon, dar vad ca ai inghitit - infometat si disperat cum esti - hapul.
te anunt oficial si cat se poate de serios ca nu sunt Gabrea (nici nu l-am vazut pe Gabrea, nici nu ma intereseaza Gabrea...), asa ca inceteaza sa invoci numele acestei persoane care, probabil, nici nu stie de existenta Cinemagiei. s-ar putea sa ai - de aici incolo - chiar probleme cu Gabrea & Ko.
eu sunt herbert, se poate si herr herbert :P

astazi si maine, si poate mai mult timp de aici incolo voi fi bun si comunicativ.
in saptamana cand imi sarbatoresc ziua de nastere voi privi mult Tarkovski si Bergman.
astazi:
"Oglinda" si "Nostalgia"
+ acest poem:

3 februarie

melancolii care-mi privilegiaza reflectia
privesc fotografia tatalui meu plecat dincolo
seamana cu Peter O'Toole - acelasi zambet mirat si ironic
de parca ar sti ce mi se intampla

as vrea mult sa ma intrebe ceva astazi
insa mortii ne umilesc prin indiferenta

Alex Leo Serban 03 Feb 2005 21:08

Ti-am gasit si un avatar potrivit : un xerox din ala industrial, la care imi copiam cursurile in vremea proaspetei mele studentii. Era mare, batran, slinos si al dracu de eficient.

---- tot lopatzica, tot lopatzica...? bravo! da vezi sa nu-ti bagi nisip in gura!

Ca tot ma musti de partile posterioare pe tema Blowup, tu ai vazut "Invasion of the saucer men" din 1957? Inseamna ca daca nu toata lumea a vazut ce ai vazut tu, e mai proasta ?

---- a nu fi vazut "blowup" cind te dai operator e ca si cum te-ai da scriitor fara sa cunosti tot alfabetul: "stiti, n-am ajuns decit pina la litera U...!"

Ba, tu crezi ca un om matur, implinit, destept si cu bani (da cu dragostea cum stai?), ar arde-o pe cinemagia?

---- yep: terapia-i pe gratis.
da ce vrei sa spui, papusha? CA CEI CARE O "ARD" PE CINEMAGIA SINT IMATURI, NEIMPLINITI, IDIOTI SI SARACI??? frumoase ginduri ai despre colegii tai de forum! huooo! rusine!

Pe scurt :

Hiper-orgolios

--- yep.

Ultra-grafoma

---- nu chiar; oricum, de nevoie.

---- NO WAY! sint prea "hiper-orgolios" pt asta!!

Super-snob

---- YEAH!!!! cause i likes that;))))

Cu lejeritate psihopat (tendinte paranoic-obsesive,a mental mindfuck (sa vedem daca te prinzi ;) )

---- nu "psiho", ci "socio"-PAT; adica (prea) sociabil in pat - de unde, terapia pe forum...

Scrie ?n "Libertatea", si se mai si mandreste.

---- de ce nu? e un ziar grabit & simplu pt oameni grabiti & simpli, oameni ai muncii, cinstiti & onesti, care n-au nici fumuri, nici timp de gargare.

Inca ceva, articolul sponsorizat de sus amintita companie de racoritoare se intitula :

Cannes 3 - Leo & Cameron la cu?ite!

:lol: :lol: :lol: (e vorba de ala sponsorizat de ... stiti voi )

---- SO...?

ACESTEA FIIND ZISE, ESTE ULTIMA POSTARE PE CARE CATADICSESC SA O FAC IN CONTRA NUMITULUI "NUME": consider ca acest gunoi ar trebui sa dispara de pe forum - maturat de toti oamenii de buna credinta care sint poluati, de citeva ori pe zi, de dejectiile JOS-numitului (nu ma-ndoiesc ca nu va rabda sa posteze DUPA cele scrise de mine aici! ;) :oops: :sick: )

notorious 03 Feb 2005 21:21

te anunt oficial si cat se poate de serios ca nu sunt Gabrea (nici nu l-am vazut pe Gabrea, nici nu ma intereseaza Gabrea...)

thank god ! :sick:

notorious 03 Feb 2005 21:24

Ba, tu crezi ca un om matur, implinit, destept si cu bani (da cu dragostea cum stai?), ar arde-o pe cinemagia?

nu inteleg de ce nu ?

nume 03 Feb 2005 22:49

---- tot lopatzica, tot lopatzica...? bravo! da vezi sa nu-ti bagi nisip in gura!)

NU-MI BAG, ITI BAG. NU NISIP, ALTCEVA.

---- a nu fi vazut "blowup" cind te dai operator e ca si cum te-ai da scriitor fara sa cunosti tot alfabetul: "stiti, n-am ajuns decit pina la litera U...!"

NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARI, VICTIMA PENIBILA.
.---- yep: terapia-i pe gratis.
BINE CA RECUNOSTI.

---- huooo! rusine!)

CATA POEZIE DE LA UN "INTELECTUAL". HUOOO SA-I ZICI LU' MA-TA.
Pe scurt :

---- NO WAY! sint prea "hiper-orgolios" pt asta!!

MINTI, UITE UN LINK, SA VEDEM CUM AI SA EXPLICI ASTA, XEROXEL
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...tart=25&hist=0
Faza cu mindfuck ti-a scapat. Vezi ca e dintr-un film pe care-l laudai ca o tarfa. Nu m-ar mira sa fi luat comentariile de pe imdb si sa le fi stilizat als-cian. :sick:

---- de ce nu? e un ziar grabit & simplu pt oameni grabiti & simpli, oameni ai muncii, cinstiti & onesti, care n-au nici fumuri, nici timp de gargare.

Vad ca esti penetrat de spiritul comunismului, reminescente ale varstei inaintate, sau semnele unei senilitati premature? :?

---- SO...?
ACESTEA FIIND ZISE, ESTE ULTIMA POSTARE PE CARE CATADICSESC SA O FAC IN CONTRA NUMITULUI "NUME": consider ca acest gunoi ar trebui sa dispara de pe forum - maturat de toti oamenii de buna credinta care sint poluati, de citeva ori pe zi, de dejectiile JOS-numitului (nu ma-ndoiesc ca nu va rabda sa posteze DUPA cele scrise de mine aici! ;)

Zici ca e ultima postare de vreo trei posturi incoace.
Daca la varsta mea am reusit sa-ti dau cu p***-n ochi, fii sigur ca la 48 am sa ma pish pe amintirea ta.
Apropo, forumurile gay sunt mai incolo, aici se vorbeste despre alte chestii.

Cu un gros semtiment de voma, gang - bangerul catre sfiosul sau pinguin.
p.s.
Reusesti sa ma imiti (de ce nu ma mir), destul de subtire. "DUPA" ala ti-l mai enuntasesem si eu (mai sus).
Ai 48 de ani si n-ai invatat inca sa editezi un mesaj. :sick:

nume 03 Feb 2005 22:52

te anunt oficial si cat se poate de serios ca nu sunt Gabrea (nici nu l-am vazut pe Gabrea, nici nu ma intereseaza Gabrea...), asa ca inceteaza sa invoci numele acestei persoane care, probabil, nici nu stie de existenta Cinemagiei. s-ar putea sa ai - de aici incolo - chiar probleme cu Gabrea & Ko.
eu sunt herbert, se poate si herr herbert :P

Bah tu esti Gabrea. Si nu te mai gudura ca te-am asaltat, au fost 4 in total, toate de bun simt.

Ambra Blu 03 Feb 2005 23:28

mai, ABramburica, ai pus botu' (cum ar spune maestrul Korben :P ) la un zvon care a circulat (circula) pe cinemagia.

Ba sa iti iau familia in pula. Esti Radu Gabrea, mincator de cacat oficial pe Cnemagia, profesor in cadrul UNATC, la fel de bine pe cit este KORBEN Cristi Marculescu, student UNATC. Nu e vorba de zvon, e vorba de hard data. Stii cine sint eu, asa ca nu are nici un rost sa mai pozezi acum in tirfa care nici pula nu a supt, nici gura nu-i miroase a sloboz. De dragul tau si al fanilor tai fara coloana vertebrala - recte notorious - de dragul altor oameni de film care citesc forumul fara sa-si declare identitatea, da-mi voie sa imi bag pula in crucea ta, ma mai iubesti? Toate informatiile care sa te incrimineze drept unul dintre slobozeii filmici ai Romaniei actuale ti le pot furniza fata in fata. Nu de alta, dar urina mea e prea pretioasa s-o risipesc pe voi in public. Ma refer la cei trei basiti: herbert, marcu si radu Gabrea, autorul unui film de ca-cat - Noro. Hai, fanilor, treceti la lins in pula sau la aruncat cu pietre.
PS: Sa-mi bag pula si in poza lu' tac-tu ala care seamana cu Peter O'Toole.

nume 03 Feb 2005 23:44

@Gabrea
Ce faci, stai ascuns si iei o "lectie de umilinta", asa cum ii predicai paharnicului tau ?

herbert 03 Feb 2005 23:45

Bah tu esti Gabrea. Si nu te mai gudura ca te-am asaltat, au fost 4 in total, toate de bun simt.

mai personaj, cred ca ai reusit sa convingi pe toata lumea de pe forum ca esti o catastrofa umana. ti-am tolerat/neglijat marlaniile jegoase "marca Romania mare", cum observa corect Ambra Blu, am sperat ca poate traversezi si tu o perioada mai proasta, dar vad ca mananci rahat in proportii impresionante si risti sa faci implozie.
esti cel mai jegos personaj de aici, traiesti un delir al mizeriei personale pe care tii neaparat sa ne-o infatisezi... opreste-te sau dispari!

esti si prost, cu simturile tocite, daca n-ai inteles din cele cateva mesaje pe PM la care ti-am raspuns (imi cereai un raspuns) ca nu sunt Gabrea. ce, esti mormoloc sau bolnav?
iti mai spun o data, pentru linistea si orgoliul tau: NU SUNT GABREA. ESTI IN MARE EROARE! te rog sa transmiti mai departe.

in alta ordine de idei, dar tot despre tine.
atacurile tale impotriva lui ALS sunt niste jeguri ordinare, care nu vor mai fi tolerate. nu cresti deloc in ochii nostri - cum probabil iti inchipui -, atacandu-l pe ALS, o persoana pe care majoritatea cinemagistilor il respecta si-l apreciaza. e o diferenta enorma - pe toate planurile - intre ALS si tine (inclusiv neamul tau, mai tanar sau batran)...
ii rog pe toti cinemagistii (inclusiv pe notorious, pe care il ataci in delir josnic) sa te neglijeze.

o rugaminte si pt Emanuel
draga emanuel, fa ceva cu creatura asta, ca transforma forumul intr-o buda.

nume 03 Feb 2005 23:52

ti-am tolerat/neglijat marlaniile jegoase "marca Romania mare", cum observa corect Ambra Blu

Vad ca semeni cu micul tau adulator. Aceeasi lipsa de respect de sine, aceeasi umilinta dusa la extremele penibilului. Baaaa asta iti ia familia in p*** si tu ce faci ? Continui s-o sugi. Prostanacule, marcule .... :lol:

Mi se rupe p*** de tine si de als, esti un batran trist, barbosul netului. Voi doi reprezentati ce urasc mai mult in lumea asta. Din urma vine tare ala micu', care promite mult.

Ambra Blu 03 Feb 2005 23:53

Exista un IP pentru Gabrea, exista perioade (ca la ciclul menstrual, ai inteles, tataie?) de plecari in Germania, exista o carte de cacat publicata si, bineinteles, exista acest nickname - herbert, care crede ca aliindu-se cu un mediocru precum KORBEN o sa faca cacatul praf. Doua curve pe care mor de nerabdare sa le vad in viu.
PS: Gabreo, riposteaza si tu cit mai poti, dar fa-o la vedere, nu ascuns. Nu de alta, dar s-ar putea lasa cu ban-uri.

nume 04 Feb 2005 00:00

ce, esti mormoloc sau bolnav?

Sunt bolnav de penis sculat, simt nevoia sa mi-l exersez pe retinele voastre. Intra dracu' pe fata pe forum, esti barbat, ai 60 de ani.
Gay? Astia sufera de angoase.

herbert 04 Feb 2005 00:21

Exista un IP pentru Gabrea, exista perioade (ca la ciclul menstrual, ai inteles, tataie?) de plecari in Germania, exista o carte de c**** publicata si, bineinteles, exista acest nickname - herbert, care crede ca aliindu-se cu un mediocru precum KORBEN o sa faca cacatul praf. Doua curve pe care mor de nerabdare sa le vad in viu.
PS: Gabreo, riposteaza si tu cit mai poti, dar fa-o la vedere, nu ascuns. Nu de alta, dar s-ar putea lasa cu ban-uri.

Mai AB, tii tu neaparat sa fii antipatic, dar nu ma obliga sa cred ca esti si prost, pt ca m-ai convins pana acum ca nu esti (iata, mi-a scapat un com-pliment).
ESTI IN EROARE! MARE EROARE!
pot sa pariez cu tine pe ce suma vrei tu (si eu sunt un om de cuvant, intreba-i pe cei carora le-am oferit carti) si vei pierde.

nu m-am aliat cu KORBEN, pt ca suntem incompatibili. vezi scandalurile pe care le-am avut cu susnumitul ( nu pot sa ma aliez cu un antiamerican!). uneori, cand KORBEN nu se grabeste, formuleaza si lucruri valabile, are observatii demne de luat in seama. nu e un "mediocru", stii foarte bine acest lucru.

nu ti-as recomanda - pt binele tau - sa ma intalnesti acum. poate mai incolo, cand imi trece. ai rabdare, eu sunt si am o memorie buna.

Pitbull 04 Feb 2005 00:25

Imi prezint scuzele pentru acest reply suav si drägälas... In timp ce eu îl scremeam offline, aicea spiritele se încingea radicalamente... Acuma nu-l mai schimb, îl pun asa cum e. Incä o datä, iertäciune boieri dumneavoasträ, pentru limbagiul si mentalitéul meu de mironositä, care nu cadreazä... ;)
(Apropo, totusi: acum am rezerve pentru chestia cu "cavalerul" si "turnirul", din întâiul paragraf... S-a-ntâmplatärä lucruri între timp...)

wow: you've made my day!
da sa stii ca am mai fost personaj literar (la cartarescu): numai el si cu mine stim chestia asta... ;)

oricum, nu ma deranjeaza DELOC: am ajuns de mult la concluzia ca sint - din pacate - mult mai interesant decit ceea ce spun sau fac & am invatat sa traiesc cu handicapul asta; ba chiar sa-l speculez :P

"Dar e absolut încântätor! Absolut interesant si-ncântätor!", cum fonfäia irezistibil Dan Condurache ca Woland, în 1981 la Mic, când a pus Cätälina Buzoianu "Maestrul si Margareta".
Nu poate decât sä mä surprindä absolut încântätor aceastä ridicare de mänusä adecvatä unui cavaler provocat de altul la turnir. S-ar putea sä se profileze în sfârsit aici un duel mai interesant decât interminabilele porcäieli reciproce - care, nu zic, au pitorescul lor, dar când întrec (si din päcate au fäcut-o cam de foarte multicel!) o anumitä limitä, încep sä-ti ridice semne de întrebare în cap si privirea spre susul paginii, sä vezi dacä te afli într-adevär în Cinemagia sau în Cinemahalagia. Sper din toatä inima ca distengatul meu adversar sä fie sincer în exultanta-i trepidatie, pentru cä sunt un Pitbull adevärat, ceea ce înseamnä cä, desi lupt redutabil si necrutätor, nu port urä si desconsideratie la adresa partenerului. Apropo, pitbullul, în ferocitatea lui, nu e niciodatä cu adevärat "räu". Este, poate, câinele cu cel mai dezvoltat simt al onoarei si al demnitätii. Se luptä cu pläcere, într-un veritabil spirit "sportiv", s-ar putea spune. Nu-si uräste adversarul si nici nu suferä cu adevärat când el însusi e învins si chiar ucis - pentru el, duelul e chiar o formä paradoxalä de prietenie, manifestatä agresiv. (În sensul ästa, am avea multe de învätat de la el - si de fapt, de circa sapte ani de când le am pe ale mele douä exemplare, asta si fac, altfel n-as fi devenit la rându-mi Pitbull.) Desigur, fiind cel mai combativ câine, cel mai puternic si cel mai înzestrat fizic si psihic pentru luptä, efectele sunt devastatoare cum le stim.
În ce mä priveste, precum începeam sä vä spui, sunt genul care nu voieste moartea päcätosului, ci îndreptarea lui - sau, când o asemenea näzuintä se vädeste utopicä a fi, mäcar darea cuvenitei replici. Impostura mä revoltä nu atât prin reprezentantii ei, ci prin reactiile acelora din jur care o acrediteazä (motiv pentru care, de exemplu, sunt si atât înversunat împotriva lui Pintilie: l-as fi admirat sincer, în toate incontestabilele lui calitäti artistice, dacä era apreciat just, si nu cocotat pe un soclu demiurgic gonflabil - ästa a fost doar un apropo, nu o intentie de a redeschide polemica).
De pildä, un alt personaj emblematic e tot un (fel de) ziarist, devenit dintr-un (fel de) actor. Îl voi nominaliza doar ca M.S., în virtutea unei necesare decente - am copilärit împreunä, iar omul a fost traumatizat de moartea tatälui säu, pilot, präbusit cu avionul când el avea doar vreo trei-patru ani. Socul l-a îmbolnävit definitiv de schizofrenie, iar iesirile lui isterice, pe maidanul unde ne jucam, nu erau deloc pläcute. Ulterior, a fost admis la I.A.T.C., gratie acelor admirabile, sublime putem zice, criterii de selectie, l-a avut dascäl pe celebrul Petricä Vasilescu (celebru prin faptul cä era poate cel mai mare zero actoricesc si pedagogic existat vreodatä pe mapamond, pânä s-a pierdut putin prin Suedia, în 1984), dupä care a avut o prestigioasä carierä ecranisticä sub formä de câte unul dintre liceenasii lui Corjos si mai degrabä câte unul dintre soldätasii lui Sergiulicä. În sfârsit, a ajuns si la prilejuirea actualului meu apropo: a esuat ca gazetäras la Cristoiu, în vremea lui 1991-92. Ultima datä când am stiut de existenta lui, auzise cä-mi pregäteam filmul si s-a prezantat la sediu, poate picä ceva. (Cu regret pentru el, n-a picat... I-as fi dat un rolisor, ceva, dar erau toate distribuite deja.) Ei, si desi venise ca (iaräsi) actor (cä tocmai zburase si din presä), a simtit nevoia imperioasä de a se mândri cu portofoliul lui jurnalistic. A deschis o mapä cu toate articolele lui din "Expres Magazin" si "Evenimentul zilei", aranjate cronologic si într-o ordine demnä de cauze mai productive. Dar cireasa de pe tort stiti care era? Cel mai tare se fälea, obligându-ne sä le ascultäm oral lecturate, cu numeroasele sale reportaje INVENTATE - toate, vädind o imaginatie unicä prin bizareria impotentei sale: de pildä, cum o asistentä medicalä din provincie a fost violatä de douä lesbiene pe lângä Gara de Nord, sau cum o pensionarä si-a fracturat degetele cu copanele de pui congelate pe care încerca sä le spargä dând cu ele-n marginea mesei. Sic tranzit gloria M.S... Iar el este deja în crestere ca personaj în romanul de care pomeneam - e pur si simplu prea irezistibil! S-ar putea sä contopesc cele douä modele într-un nou arhetip - cine stie? E un exercitiu incitant.
Nu stiu dacä Mircea Cärtärescu îsi iubeste personajele (fie fictive, fie prelucrate). Stiu cä Nenea Iancu, un mare sentimental, avea o anumitä afectiune (perversä, chiar, putem zice), pentru alde Catavencu sau Ricä Venturiano. Prin natura mea (hehe, din nou... de "pitbull"!), mie unul ale mele mi-s foarte dragi. Pânä si pe Dandanache am ajuns sä-l iubesc, dupä ce mi l-am însusit punând în scenä actul IV din "Scrisoarea...", în '77 la Sava.

nume 04 Feb 2005 00:30

@Gabrea
Ai ajuns sa te dai in fapt ca o curva pe forum ca ti-am dat private.
Aceeasi chestie ai aplicat-o si lui Egon. Barbosii netului ..... :sick:
Bah, degeaba ai 60 de ani, ai trecut prin viata ca pachetul de tigari cumparat dimineata si aruncat, gol, la cos seara.

Nae 04 Feb 2005 00:46

m-am abtinut pana acuma, dar chiar nu mai merge.
bai baieti (pentru ca dintr-o intamplare pe thread-ul asta numai tipii se injura), ce pula mea faceti? chiar asa. de la o discutie care a inceput intr-un fel interesant (discuta voastra despre cultura cinematografica) ati ajuns cu putin efort la punctul asta, unde daca emanuel si-ar lua in seros functia ca moderator, ar trebuii sa va dea la toti ban.
cum mah baieti a ajuns forumul asta asa o buda, unde nu se mai scrie nimic interesant (imi pare rau daca insult pe cineva acu') decat niste injuraturi la persoana. toti va plangeti de nume, dar nici voi nu sunteti in nici un fel mai buni.
ciudat este cum 5 oameni maturi (acuma nu vorbesc de BenNy sau de Gaandalf, doi copii de 13-16 ani, ci de oameni intre 20 si 60!!!!) ajung sa se injure reciproc in felul cel mai vulgar, numai pentru ca au un orgoliu' personal asa de mare, inca nu pot lasa un post neraspuns. e trist.

cel mai mult ma intristeaza discutia despre herbert, care a ajuns la un nivel intelectual egal zero. dece pula mea mai baieti (voi care aveti deja 1000+ de post-uri) exista asa un nickname? ca sa nu se stie identitatea fiecaruia. si asta are un scop daca nu v-ati dat seama pana acum. nu ma intereseaza cine e ALS, cine e Ambra Blu sau cine e nume, ci ma intereseaza ce opinii au, cum stiu sa discute, si care e nivelul lor intelectual, ca sa pot incepe o discutie pe tema forumului asta.
intamplator: FILM.

gata. ma las, ca oricum nu sper sa schimb nimic. propun numai sa va intalniti cu totii, si sa va injurati undeva, la un bar, intr-o discoteca, in fata unui cinematograf (unde vreti), si sa va potoliti aici pe forum. n-ar nici un rost.

Ambra Blu 04 Feb 2005 07:24

Mai AB, tii tu neaparat sa fii antipatic, dar nu ma obliga sa cred ca esti si prost, pt ca m-ai convins pana acum ca nu esti (iata, mi-a scapat un com-pliment).
ESTI IN EROARE! MARE EROARE!
pot sa pariez cu tine pe ce suma vrei tu (si eu sunt un om de cuvant, intreba-i pe cei carora le-am oferit carti) si vei pierde.

. nu e un "mediocru", stii foarte bine acest lucru.

nu ti-as recomanda - pt binele tau - sa ma intalnesti acum. poate mai incolo, cand imi trece. ai rabdare, eu sunt si am o memorie buna.

Maninci ca-cat. Esti un regizor prost si un forumist de cacat - Radu Gabrea. KORBEN e mediocrul nefericit si penibil care ar suge si de la o tisnitoare publica, numai sa ajunga sa scrie in Cinemagia. De-aia cine se aseamana se aduna: doua curve ca voi, care s-au muscat de cur pentru un loc la TIFF. In concluzie:daca mi-as baga pula-n ma-ta, mi-ai spune "tata"?

All times are GMT +2. The time now is 21:45.