Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Eu pentru cine votez?" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85344)

nume 16 Nov 2004 02:51

"pai, tu te-ai uitat la rezultate ?... sau poate ca nu suntem noi un esantion asa reprezentativ... "
_________________ Cu siguranta ca nu sunteti un esantion reprezentativ.Tara nu sta pe cinemagia, iar accesul la internet e o necunoscuta pt. majoritatea....

Nae 16 Nov 2004 13:59

oricum nu cred ca are vreo importanta ce scriem noi aici... adica, toti care mai umbla asa pe cinemagia sau prin internet stau la oras... restu', adica peste 70 % din populatia romaniei sunt tarani si stau la tara... fara internet si fara 'informare' (tvr 1&2 nu numesc informare, personal...)... si astia sunt cei care voteaza, si a caror vot conteaza... noi aberam numai si ne pierdem timpul...
salut.

nume 16 Nov 2004 15:53

corect nae. cand dracu sunt alegerile astea, ca sa stiu in saptamana aia sa-mi scot televizorul din priza.

Jay 16 Nov 2004 21:14

Originally Posted by Nae:

restu', adica peste 70 % din populatia romaniei sunt tarani si stau la tara... .

De fapt.. 55% la sate...

Nae 18 Nov 2004 14:40

:w00t: :D :w00t:
s-a remarcat reclama lu' basescu??? hehehe... poate ca threadu' asta chiar a fost citit de cineva.
dar chiar asa, aici se investesc banii pentru campanie?

herbert 18 Nov 2004 15:56

da, basescu peste tot. castiga base si facem ordine in tara, inclusiv pe CineMagia.

Mala Portugal 18 Nov 2004 16:18

Eu doar ma bucur ca am scapat de pop-upurile alea cu viermisori. :sick:

notorious 18 Nov 2004 17:53

bah, sincer, daca basescu da legea aia cu transporturile in comun cu program non-stop, eu il votez ! :D

jackpot 18 Nov 2004 18:04

Aflandu-ma in trecere printr-un anumit oras constat stupefiat ca niste fatuce de mana I-a imbracate in Mos Neculas lipeau de zor afisuri. Am crezut ca anul asta a venit mai repede mosul si tare m-am bucurat, dar oricum nu am plecat cu mana goala ci m-am ales cu o plasa in care era un fular alb si o caciulitza rosie cu un porumbel frumos pe ea in interiorul unei inimioare de toata frumusetea.
O sa-i scriu lu' Mos Becali sa-mi aduca un Jeep pana la alegeri. Daca imi aduce inseamna ca e un mos care se tine de promisiuni...
Daca nu, de o mai prind pe fatuca care mi-a dat cadoul o rapesc si ii trimit lu' tata Gigi un covor frumos cu "Rapirea din serai" la care o strabunica de a mea ii zicea Cai Verzi pe pereti...

raptor 19 Nov 2004 10:38

Originally Posted by herbert:

da, basescu peste tot. castiga base si facem ordine in tara, inclusiv pe CineMagia.

:D amuzant...daca te-nduri sa-mi spui adresa ta de mail iti trimit o poza de-a lui basescu care s-ar preta de minune la mesajul tau :D

Gaandalf 19 Nov 2004 11:33

io il votez pe basescu ptr k i-a proimis-o lu' Radu Mazare ... dk Basescu este ales Radu Mazare se refugiaza in Cuba shi ne va elibera de dictatura lui Mazare cu Mafia legala, taxa de protectzie shi asha toata tzara nu va trebui sa mai plateasca 30.000 lei intrarea in statziunea Mamaia.

raptor 19 Nov 2004 11:36

...sau uite,mai bine asa-daca tot ziceai ca pleci de pe forum,un mic cadou din partea mea ;) :

http://venus.walagata.com/w/raptor888/rbasescu.jpg

MinRep 19 Nov 2004 12:02

Originally Posted by raptor:

http://venus.walagata.com/w/raptor888/rbasescu.jpg

:lol: :lol: :lol:

Oh, very nice... On the other hand: interesanta ideea de a pune reclame electorale cu "base" (si) pe CineMagia... frumos... :? Ma refer la chestia cu "Va chem la ...evolutie"! :w00t:

nume 19 Nov 2004 17:37

@ Raptor, misto fotografia :D , chestia aia care tot imi apare pe monitor cu viermii si cu moliile poate fi interpretata si in sens invers.Depinde cine o vede.

WraIth 20 Nov 2004 19:54

Gata la mine in hometown s-au cam impartit voturile :)
dupa ce psd-ul a adus pe akcent,andreea b,shi inca vreo cateva trupe...shi-au cam cashtigat cateva voturi importante

jackpot 21 Nov 2004 13:37

De la atatea minciuni auzite la radio si TV incepe sa ma plictiseasca campania asta.
Mi-ar place sa se termine odata. Mergem la vot, si cine iese, iese... chiar de stim deja cine iese.
Dar mai bine ma uit la un film.

Nae 21 Nov 2004 23:34

@jackpot

asta am zis si eu la inceput. aici se discuta despre FILME si nu despre politica!

jackpot 22 Nov 2004 10:13

@Nae
Hai la Manchurian Candidate film - politic.

Gaandalf 23 Nov 2004 07:01

http://www.basescu.ro/includes/pop/counter/1.jpg -
votatzi! :lol:

jackpot 23 Nov 2004 09:21

@Gandalf
Mai cu Basescu asta n-ai de unde sa stii... asta chiar nu se joaca.
Cu el in postura asta ma simt mai in sigurantza.

Danny 26 Nov 2004 19:56

doo fotografii facute de mine in campania din 2000 dar care si-au pastrat din "farmec" :)

Vadim
Iliescu

Leonard 26 Nov 2004 20:56

@Danny: foarte fermecãtoare, pãcat cã nu se vãd.

Jay 26 Nov 2004 21:01

Nici eu nu vad nimic...:P

Jay 26 Nov 2004 21:01

Nici eu nu vad nimic...:P

nume 26 Nov 2004 21:22

?????

Danny 27 Nov 2004 11:36

My mistake...s-a rezolvat... :oops:

jackpot 27 Nov 2004 19:32

http://www.resursadefun.ro/gi26_Adrian-Nastase.htm

jackpot 28 Nov 2004 12:32

Am fost de am stampilat... desi nu aveam nici un chef, totusi am fost, era in drum spre cinematograf

PoliFanAthic 28 Nov 2004 13:48

Ce tare-i prezenta la vot...!

Nae 28 Nov 2004 16:06

si eu mi-am depus votul... ce brambureala...hehehe

Jay 28 Nov 2004 19:08

Draga herbert, chiar daca nu mai intri sau nu o sa mai intri... ideea este ca pariul nostru l-ai pierdut. Este ora 20.08 si-ti pot spune ca Basescu nu are cum sa iasa din primul tur... Daca vrei sa-ti onorezi pariul te astept pe mp.(de carti e vorba)

Jay 28 Nov 2004 20:01

Nastase 40%
Basescu 35%

I said so....

Nae 28 Nov 2004 20:33

mai asteptam...

nothing is settled, dar da, jay ai dreptate, basescu nu iese din primu' tur. eu tot mai sper sa se gasesca voturile pierdute... alea unde pnl/pd-ul este votat... hehehe

Leonard 28 Nov 2004 23:54

am votat ºi eu cu un pierzãtor, cu Ciuhandu, iar la parlament cu DA.
ideea e cã, personal cred cã în turul 2, multe din voturile lui Vadim se vor duce la Bãsescu deci are ceva ºanse.

K's 29 Nov 2004 08:38

Mai periculoasa este scindarea intre votantii lui Basescu din turul de ieri. Nu stiu in turul 2 citi liberali il vor mai sprijini (lucru care s-a vazut inca din interviul pe care l-a oferit ieri Stolojan, la iesirea de la urne), deci si citi electori ai liberalilor vor mai merge la vot. Probabil valabil si pentru cei ai lui Ciuhandu.
Pe de alta parte, votantii lui CVT ori nu merg la vot, ori voteaza aiurea. :)
Pacat de Stolojan, cred ca ar fi avut mai mult succes. La fel si Basescu pentru premier.

ps: stie cineva care marea gafa de campanie a lui Basescu pe care o tot vehiculau ieri analistii politici?
pps: nu cred ca publicarea stenogramelor (miine, de catre Sorin Rosca Stanescu, in 3 volume) va avea mare influenta asupra turului 2.

nume 29 Nov 2004 09:38

Eu ma bucur ca se normalizeaza situatia , incet dar sigur , si nu mai avem cateva sute de partide ca dupa '89. Toti c***** isi trageau partid atunci...
S-ar putea sa iasa Basescu , potrivit unor sondaje diferenta dintre cei 2 e de 7-9 % , multi pastrandu-si votul pt. turul doi , asa cum am facut si eu.

K's 29 Nov 2004 10:28

Diferenta din rezultatele partiale in urma numararii voturilor este mult mai mica: in jur de 2,5% intre cei doi, iar pentru Parlament 1 - 1,5%.

nume 29 Nov 2004 10:38

Cu atat mai bine , aseara ziceau ceva de 7-9 % pe realitatea.
Oricum se pare ca ne-am mai desteptat si ma bucur ca nu mai intra in parlament tot felul de ratati , gen gigi.

jackpot 29 Nov 2004 11:06

Peste doua saptamani il vom avea ca Mr. President pe:
Vulpoiul Nastase. :(
:(
Asta e n-ai ce-i face...

jackpot 29 Nov 2004 11:07

Peste doua saptamani il vom avea ca Mr. President pe:
Vulpoiul Nastase. :(
:(
Asta e n-ai ce-i face...

Danny 29 Nov 2004 11:50

alianta, daca a pierdut alegerile, le-a pierdut in mediul rural, asta e clar. acolo unde primarii majoritari psd si-au facut din plin datoria, iar prezenta la vot oricum e mult mai mare decat in mediul urban.
alianta stia f. bine ca sta prost in mediul rural (vezi alegerile locale), si totusi target-ul lor nu stiu pe unde a fost. pana si strategia psd "va mai dam 2 lei la pensie" se pare ca a fost mai eficace.

lupta continua...desi sansele sunt tot mai mici
luxemburg here i come!

p.s. din capitolul sa vezi si sa nu crezi: in jud. ilfov (controlat de psd se stie) prezenta la vot a crescut cu aproape 25% fata de alegerile din 2000.

http://www.apd.ro/files/29nov2004.pdf

nume 29 Nov 2004 11:56

"pana si strategia psd "va mai dam 2 lei la pensie" se pare ca a fost mai eficace."

Asta pt. ca romanu' idiot se ghideaza dupa prostu' dicton mioritic
"ce-i in mana nu-i minciuna".
Tot in familia dictoanelor de cacat romanesti se incadreaza si : "capul plecat sabia nu-l taie" si ''lasa tata ca-si face omul treaba cu el" :sick:
Cat despre ilfov, prezenta mare la vot (ca in fiecare an), are o sg. explicatie: judetul e plin de ciori , care-si vand votul f. ieftin.

Danny 29 Nov 2004 12:05

Alegeri 28 Noiembrie 2004, Rezultate Partiale

Rezultate Partiale Presedintie

1 Adrian Nastase 38.07%
2 Traian Basescu 35.46%

Camera Deputatilor

1 PSD + PUR 34.12%
2 PNL - PD 32.90%

Rezultate Partiale Senat

1 PSD + PUR 34.44%
2.PNL - PD 33.21%

Din cate stiu au fost centralizate cam 35,6% din nr. total al voturilor (mai multe din mediul urban, de aici si diferenta mult mai mica fata de exit-poll-uri?)

K's 29 Nov 2004 13:16

Tocmai a fost dat publicitatii update-ul rezultatelor partiale: diferenta intre Uniune si Alianta creste, la fel intre Nastase si Basescu. Explicatia pentru partialele de azi dimineata se datoreaza centralizarii, preponderent, a voturilor din mediu urban.
Sint jenata de judetul Cluj: unul dintre putinele din Aredeal unde Uniunea a cistigat. Banatul e mai dez-capacit.

nume 29 Nov 2004 13:21

http://www.expres.ro/topstory/?news_id=172871

Jay 29 Nov 2004 15:15

Alegeri pierdute in mediul rural? Poate! Dar nu e quite asa... Basescu a pierdut pe mana lui, nu a ascultat ce i s-a spus... a facut campanie in orasele mari si a fost alaturat gafelor lui (monumentale spun analistii)... Asa se inatampla cand esti prea sigur pe tine... Cat despre turul doi, vorbim un pic mai incolo.

K's 29 Nov 2004 15:29

Originally Posted by Jay:

Basescu a pierdut pe mana lui, nu a ascultat ce i s-a spus... a facut campanie in orasele mari si a fost alaturat gafelor lui (monumentale spun analistii)...

Care?, mai exact, exceptind faptul ca s-a ocupat preponderent de zonele unde era deja popular si mult mai putin de judetele unde PSDul are controlul- si asupra institutiile si asupra urnelor? (am intrebat si mai sus)

Jay 29 Nov 2004 15:40

faza cu homosexulii... aici sunt gafe peste gafe... de la Bombo si pana la 20% din romani sunt homo... (nu stiu exact cand a spus-o si cui, chiar daca in gluma, oricum a fost scoasa in fata)
si faza cu premierul francez... (nu mai stiu exact ce i-a spus, dar daca esti super interesata, aflu)
prea multe mesaje - in schimb PSD putine si repetate la nesfarsit
simtul umorului da bine, dar daca stii cand sa-l folosersti atunci esti deja vexxat... (poate ai observat ca merge gura fara el cateodata)
si ar mai fi...

Nae 29 Nov 2004 15:48

oho, si cate ar mai fi... de la ouale numarate a le premierului pana la intrebarea 'ce, eu sunt elvetia?' a presedintelui...

nu cred ca in gafe sta toata problema electorala, ci mai mult in obisnuinta electoratului de acestea... eu m-am obisnuit deja cu toate tampeniile pe care le vad, si daca asta se intampla la mine, nu stiu cum vede nea' vasile chestia asta, cand el sta la telega in judetu' campina... il vede pe ala imbracat in cravata si in costum, si crede ca a zis nu-stiu-ce intelepciune...

Jay 29 Nov 2004 16:03

Nea vasile nu vrea un bucurestean(in presa locala psdista s-a scris mult despre asta) care se intrece in glume si glumite si care promite marea cu sarea... toata lumea era cu ochii pe el(basescu), nu trebuia sa-si ia lumea in cap... In plus... nu a avut vizibilitate in mediul rural...

All times are GMT +2. The time now is 08:13.