Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

notorious 04 Mar 2004 19:18

nu stiu ce cantitate de revista si unde anume a trimis-o emanuel, dar la tulcea n-a venit deloc. poate ar fi o idee s-o faca pt vreo 30.000 de lei tarif si sa o comercializeze prin rodipet, ca sa poata s-o cumprere toata lumea, fara sa-si muste degetele ca n-au putut s-o gaseasca. dar ma rog, a fost primul numar.

Serghei 04 Mar 2004 22:36

Da ma Ambra un Copy/Paste sa citim si noi astia din provincie.

Demona 06 Mar 2004 15:22

Originally Posted by notorious:

nu stiu ce cantitate de revista si unde anume a trimis-o emanuel, dar la tulcea n-a venit deloc. poate ar fi o idee s-o faca pt vreo 30.000 de lei tarif si sa o comercializeze prin rodipet, ca sa poata s-o cumprere toata lumea, fara sa-si muste degetele ca n-au putut s-o gaseasca. dar ma rog, a fost primul numar.

Nici la Arad n-a ajuns! :cry: Da` shtii cum e...sperantza moare ultima...:roll:

emanuel 06 Mar 2004 15:26

Cum n-a ajuns???
Nu ti-am trimis-o cu dedicatie? :D

Si ca idee, am trimis la filiala RomaniaFilm Arad 100 buc. nu stiu de ce-au ajuns la cinematografe...

notorious 06 Mar 2004 22:49

daca la arad n-a ajuns, aici in delta, in oala lui scaraotchi n-o s-o vad nici la adanci batraneti!

emanuel, nu v-ati pus chiar niciodata problema sa-i fixati un pret si s-o distribuiti prin rodipet? aici, la tl, spectacolele de film ruleaza cu o singura persoana, adica eu, deci e de ajuns sa trimiti o unica nenorocita de revista!

BeNnY 07 Mar 2004 00:31

PAna si pe coperta scrie ca e gratuita... :roll:

aditza2004 07 Mar 2004 14:14

Cred ca ar fii o idee mai buna sa nu mai fie gratuita...

Leonard 07 Mar 2004 15:15

hai mai, ce rai sunteti, de ce sa nu fie gratuita?

aditza2004 07 Mar 2004 15:23

Pai daca e gratiuita nu o primd toti..ca vin unii care iau mai multe...
Asa daca e pe bani...macar 10000 :lol: nu ar fii o mare paguba pt pasionati

BeNnY 07 Mar 2004 15:30

Daca ar fi fost sa spuna Daniel si/sau Emanuel "Gata. De acum costa 10.000 revista" Atunci ar fi fost OK... dar e mai complicat de atat...

notorious 07 Mar 2004 20:01

eu nu prea sunt in tema. revista e sustinuta de sponsori, nu? de aceea e gratuita, corect? daca ar pune un tarif, ar trebui sa imparta 'profitul' (de preferinta mai mare ca zero) cu cinemagistii care scriu acolo, cu rodipetul (care e destul de neserios cate-odata), etc. ceea ce nu vad de ce-ar fi asa de greu. nu trebuie decat angajat cineva la marketing care sa faca socotelile.

nu stiu ce soarta are revista asta daca va continua sa fie distribuita gratuit, in cinematografe, neputand sa beneficieze de ea decat o mana de bucuresteni si cativa provinciali. cativa care probabil o vad in vitrina din intamplare si habar n-au ce-i ala 'film'.

BeNnY 07 Mar 2004 20:59

Nu stiu prea multe despre cat de complicat ar fi insa il las pe Emi sa mai spuna ceva daca vrea despre acest subiect pentru ca eu in nici un caz nu sunt in masura sa vorbesc despre asta...

Ambra Blu 08 Mar 2004 08:33

Originally Posted by Serghei:

Da ma Ambra un Copy/Paste sa citim si noi astia din provincie.

Se va trimite. In ceea ce priveste de ce e revista gratuita, ce a zis notorious a zis bine.

blitz43 08 Mar 2004 12:20

Originally Posted by Leonard:

hai mai, ce rai sunteti, de ce sa nu fie gratuita?

pentru ca românu' s-a invatat la greu cu moca....
din pacate! :lol:

TLD 08 Mar 2004 15:13

Tocmai am terminat de lecturat nr. 2, al deja "blockbusterului lunar" in materie de reviste - CINEMAGIA. Nr. care mi se pare mai bun decat cel anterior, atat prin premierele filmelor - care sunt mult mai pe gustul meu (asta e mai mult motiv subiectiv :P ), dar si prin cuvantul inainte, sau rubrica cu care se deschide revista (rubrica lui emanuel) - care numarul acesta a incercat sa propuna una din temele discutate ep forum. Mi se pare o ideea buna de a deschide revista ;). Apoi vine partea de informare - stiri, box office and stuff (mai ales lista premiantilor de anul acesta - unde puteti observa din nou spre deliciul/tristetea unora cate premii a racolat lordul) - prezentarea 'filmului lunii' - care s-a realizat pe un nr mai mic de pagini (fata de luna trecuta la samuraiul lu Cruise :roll:) - probabil pt a permite introducerea altor articole. Dupa cum ziceam prezentarea lui Cold Mountain urmata de restul premierelor din martie, nu are rost sa vi le enumar pe toate (nu de alta dar mi-ar lua prea mult :P). De notat prezentarile unor filme ca Lost in traslation, Mystic river, Scary Movie 3... Rubrica in curand mi-a atras atentia prin 3 filme: anume troy, hidalgo si the day after tomorow... de citit cititi amanuntele in revista. Luna aceasta este prezentat keanu - una din preferintele mele :P revista incheindu-se cu binecunoscuta rubrica "noutati video si dvd". Pertotal 48 de pagini care m-au tinut in scaun pt o ora... Mai am de citit rubrica iconoclast, am lasat ciresica de pe tort la final ca de fiecare data! ;)
P.S: Am avut senzatia ca revista s-a marit, insa acelasi nr de pagini si aceleasi dimensiuni...

BeNnY 08 Mar 2004 15:15

Au ingrosat paginile :lol:

raptor 08 Mar 2004 15:34

Sa vedem ce zice si Danny... :lol:

TLD 08 Mar 2004 15:41

Originally Posted by raptor:

Da ce mai asteptati sa posteze sfanta treime in totalitate? :P

BeNnY 08 Mar 2004 15:45

Cred ca eu o sa o iau atunci pe 18 martie....

ogto 08 Mar 2004 17:03

Da... Aduceti si voi la "Degustarea Cocktail-ului Cinemagia" cateva reviste Cinemagia nr. 2. PLS!

BeNnY 08 Mar 2004 19:25

Din cauza TeLeDeului nu am facut rost de revista ca a fost el prea ocupat :x :evil:

Neobittch... :x

TLD 08 Mar 2004 19:31

Ma acuma sa nu ziceti ca vreti sa-mi schimb eu programul pt voi! Scuzati-ma dak v-am jignit baieti.. profund miscat! :roll:

HAI ZAU ACUMA! SA NU-MI ZICETI CA SUFERITI PT CATEVA ORE DAK NU CITIT REVISTA?! O_o

BeNnY 08 Mar 2004 19:34

Aici nu e vorba de o revista! Aici e vorba de revista Cinemagia ...

aditza2004 08 Mar 2004 19:46

Am pus si eu mana pe Cinemagia nr. 2 ( 10x Emanuel) si..ce pot zice...imi place articolul de la inceput "Ce inseamna a fi cinefil?..."
Pagina dedicata oscarurilor e destul de bine aranjata...La rubrica Premierele lunii imi face placere sa citesc despre Mystic River si Scary Movie 3 ... dar si Duplex...care pare marfa..
Urmeza rubrica In curand unde am aflat de filmul The Ladykillers care cred ca va avea un succes imens...dar si Hidalgo si Harry Potter 3..
Paginile dedicate filmului Liga iar au fost pe gustul meu...precum si pagina filmelor Vipera Neagra...
Si in final acea poza cu Master & Commander...

O revista reusita...

Ionutz55 08 Mar 2004 19:53

I WANT IT :D , de unde pot so iau,cumpar?

BeNnY 08 Mar 2004 19:54

TLDeu maine te prezinti la datorie la Gara de Nord si-ti mai vizitezi si rudele si mai vii si pe-aici sa-mi dai 2-3-4-5 reviste si poate te faci si distribuitor ... nu international... nici national.... sectorial :lol:

aditza2004 08 Mar 2004 19:58

E gratuita si o iei de la cinema..

Ionutz55 08 Mar 2004 20:34

daca mai apuc :D

TLD 08 Mar 2004 21:14

Originally Posted by BeNnY:

TLDeu maine te prezinti la datorie la Gara de Nord si-ti mai vizitezi si rudele si mai vii si pe-aici sa-mi dai 2-3-4-5 reviste si poate te faci si distribuitor ... nu international... nici national.... sectorial :lol:

Da nu vad care ar fi problema dak veniti voi la liceul hasdeu maine la ora 6 si acolo va dau revistele si urlu: AM VB DOAR CU OGTO, BENNY, DANIK, NIGHTWANE, RICUTZA!

Leonard 08 Mar 2004 22:02

la 6 dimineata??

BeNnY 08 Mar 2004 22:08

Bineinteles ca la 6 dimineata.

Cine se scoala dimineata ajunge departe... sau ceva de genul asta... are timp sa faca multe... nu mai stiu cum era :lol:

TLD 08 Mar 2004 22:10

Originally Posted by Leonard:

la 6 dimineata??

6 seara! Si mai am fix una! Leonarde dak vrei poti sa vii si tu... Va astept pe astia 6... Damn! 4 ca unii nu poate sa vina la locatiile idicate de mine! :roll: :P

Serghei 11 Mar 2004 12:03

Nu se poate face o versiune pdf a revistei???

Vreau sa-l citesc si eu pe Ambra Blu!

emanuel 11 Mar 2004 12:05

Originally Posted by Serghei:

Nu se poate face o versiune pdf a revistei???

Vreau sa-l citesc si eu pe Ambra Blu!

Incearca aici: http://www.cinemagia.ro/magazine.php?&hist=0

Demona 11 Mar 2004 12:10

Sa ma...vorba ia in poshta romana ca nu a ajuns numaru` 2 la mine! :((

Ping 11 Mar 2004 12:19

Cine a decis sa fie pusa Nicole Kidman pe coperta?

Dupa ce ati maltratat-o in turul unu la hottest woman sa faceti voi una ca asta?

Altele sunt fetele CInemagiei.....

Semaca 11 Mar 2004 13:51

Multumim pt. .pdf Emanuel!!

Asa putem sa citim revista si noi astia mai ocupatii!! :)

Demona 11 Mar 2004 19:59

Uh-uh! Semaca is in the house! ...Welcome back again!!!

Leonard 11 Mar 2004 20:52

Originally Posted by Ping:

Dupa ce ati maltratat-o in turul unu la hottest woman sa faceti voi una ca asta?

Imi place coperta! Vreau si eu revista!!! :(((

Demona 11 Mar 2004 21:29

Multzi o vreau...putzini o au! :(((

Ambra Blu 11 Mar 2004 21:42

Ce pula mea, nici eu n-o am.

ogto 11 Mar 2004 22:37

He He He... Multuminta lui TLD si Emanuel, o AM!!! E super nr., vil-l recomand. Gasitil cu orice pret!

neonish 13 Mar 2004 02:46

Originally Posted by Ping:

Oricine ar fi fost, bine a facut :D Pacat ca nu pot avea revista, pt. ca stau in Rm. Valcea si nu cred c-o s-o gasesc vreodata pe-aici :x

alex2 13 Mar 2004 13:50

chiar asa...ce aveti cu pretty nicole? iar explicatia faptului ca e pe coperta e datorita filmului lansat saptamana trecuta...so...

aditza2004 13 Mar 2004 16:12

Mie mi se pare reusita coperta...cred ca au facut o alegere buna cand au pus pe coperta pe Nicole

raptor 13 Mar 2004 16:21

He-he...primul numar e Cruise,al doilea e Nicole...he-he...

A ajuns si in Cluj-iar am luat primele exemplare :D Buna treaba!

ogto 13 Mar 2004 18:23

Pe nr. trei ar trebui sa fie pe coperta stafful cinemagia sau forumisti cinemagia... Nu ziceti?

notorious 13 Mar 2004 22:19

gratie lui emanuel, am descarcat revista in format pdf de pe cinemagia. ce-i asa special la ea??

Danny 14 Mar 2004 23:47

Originally Posted by raptor:

Danny nu zice nimic. Danny a zis ce a avut de zis. Nu are inca nr. 2. Dar dupa dezamagirea profunda provocata de nr. 1, zau ca nu are chef sa umble dupa ea. Va promite insa ca daca o gaseste din intamplare sau pe jos, o s-o ia.

Danny 14 Mar 2004 23:51

Originally Posted by notorious:

ce-i asa special la ea??

notorious, cum poti sa spui asa ceva???? :o
e "SUPEEEER" revista! :P

All times are GMT +2. The time now is 05:45.