![]() |
eu votez cu Tom Cruise pt ca mi-a placut mult de el in Days of Thunder si Jerry Maguire.....
|
Hmsss
Keanu cu cei cativa centimetri peste Tom , cu privirea lui translucida si cu mersul lui cracanat da' simpatic foc are doar un singur vot??
Sunteti nedrepti :cry: |
Las ca si eu votez tot cu domnu leo-neo... Desi nu ar trebuii... 2 voturi
|
Tom Cruise pt. Jerry Maguire si Born on 4th of July.
|
Originally Posted by Danny:
Acu' nu vreau sa ma bag peste preferintele voastre da' in Born on 4th of July TC sfarsea cu un soi de tub in loc de stim noi ce iar titlul topului era the hottest man.... Than again...parca nu perfomantele actoricesti erau criteriul de baza :roll: |
Mda, dar amandoi sunt cam la fel de hot...asa ca am folosit performantele actoricesti doar ca criteriu de departajare...
|
eu nu ma refeream la performantele actoricesti...mi-a placut pur si simplu cum arata in filmele respective...
|
Deja sunt 5 zile si de la inceputul acestui meci.. Asa ca Tom merge mai departe...
|
Antonio Banderas vs www.geocities.com/gregsplace3/car.jpg - Votati-l macar pt masina... Greg Kinnear
Votati si aici!!!! |
Vot
Normal, votez cu Banderas ! Haideti fetelor, ce faceti ?
|
Era sa-l votez pe Banderas pana mi-am dat seama ca Greg Kinner e pictorul :lol: din As Good As It Gets...unde arata intr-un fel(destul de apetisant dupa parerea mea).
In concluzie , ca sa nu ma mustre constiinta, ii votez pe amandoi. |
Banderas
|
Banderas.
Si as veni cu o remarca referitoare Keanu Reeves: nu vi se pare ca seamana cu Stallone? Aceeasi rigiditate a fetei, aceeasi incapacitate de a oglindi ceva. |
Buna treaba !
Buna treaba ! Fetele deschid topic-uri ca asta si dupa aceea le pare rau si voteaza pentru amandoi concurentii ! :lol:
|
Originally Posted by bogie:
|
Re: Buna treaba !
Originally Posted by Dan Gerose:
Fii rezonabil...nu ne alegem presedintele. |
Totusi
Totusi, alegem pe cineva din doua optiuni. Ce-ar fi daca fiecare ar vota pentru amandoi concurentii ?
|
Re: Totusi
Originally Posted by Dan Gerose:
|
Sunt relaxat
Sunt foarte relaxat. Ma amuzam si eu. :lol:
|
Okey...treaca-mearga...fie Banderas ca a fost vampir in "Interviu cu un vampir"...
|
Vad ca in meciul asta nu se mai intampla nimic asa ca il avansam pe domnul Banderas in urmatorul nivel al visurilor noastre si trecem la meciul 7: Christopher Lambert vs. Mel Gibson
Frumos meci :P |
Eeeeeeeeeew Gibson! Nici Lambert nu ma prea impresioneaza, dar decat Gibson...I choose Lambert!!!
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Mel Gibson
|
Vot
Votez si eu cu Mel Gibson. Propun sa trecem la urmatorii, ca, dupa cum ati vazut pana acum, mai mult de 4-5 voturi pentru un meci, nu obtinem. :evil:
|
Brad Pitt Rulzzzz!
|
!?!?!?
bai gaandalfe, bre tu reflectezi cind postezi, sau postesti cind gindesti?! ce-i nene cu brad pitt, a jucat si asta in lotr?? sintem la meciul mel g vs chris l... si eu zic mel spice boy :wink: PS anyway, brad p SUX! |
Nu TLD nu ti-am luat autoritatea....eu doar imi fac de cap pana vine Ilila :wink:
|
Il votez si eu pe Mel Gibson fiindca din cauza ochilor lui dementiali m-am uitat la multe filme idioate in care a jucat...
|
si eu votez tot cu Mel pt ca are niste ochi albastri superbi.
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Am citit toate mesajele voastre cu voturi si observatia lui TLD cum ca nu ar trebui sa votez... acest meci nu a fost ideea mea deci imi permit ca second - head :D sa votez. In acest meci un pupic dulce pentru Mel (inca nu m-am hotarit daca as vrea sa-mi fie frate, prieten sau tatic). |
votez si eu Mel Gibson. hai sa trecem odata la meciul urmator ca nu mai voteaza nimeni!
|
Ok. Conform regulei primul din 7 voturi cistiga, trece mai departe Mel G. si urmatorul meci este dintre Brad Pitt si George Clooney
|
Georgel are grumazul prea rosu si gros pentru gustul meu... Il prefer pe Brad Pitt
|
Brad Pitt
|
Pe mine nu ma atrage deloc Brad Pitt desi recunosc ca poza aceasta e reusita. Pacat ca G.C. e prea moshulica! Asa ca votez B.P.
|
Vot
Ca sa va fac in ciuda, votez cu George Clooney.
|
Brad Pitt RULZZZZ!
ptr Fight Club - cel mai marpha ... shi ptr k l-am vazut la JackASS ... |
eu cred ca ma "mulez" perfect pe profilul lui Peter North.... :lol:
|
georgica! i mean, c'mon, the guy's got brains, he's got humor to spare - plus ca, unlike bp, n-o are pe tzoapa de jennifer peniston dupa el... :roll:
|
Sa fie pitt ca sa trecem ami departe si aici... :roll:
|
"Hottest women" au cam terminat meciurile... noi pe aici ce facem??
Daca au complexe :D baietii pot sa voteze doar dupa criteriu actorul preferat dintre cei doi... |
Originally Posted by Ilila:
pai o fata e normal sa dea drumul la un concurs dintr-asta ... sau nu e nimeni in stare .... ? |
Quote:
|
Ok... vad ca nimeni nu se mai inghesuie sa voteze asa ca trecem la urmatorul meci (in precedentul a cistigat Brad Pitt):
Bruce Willis si Kevin Spacey |
Vot
Votez cu Kevin, desi si Bruce mi-e simpatic. Totusi, peste o luna, cand se va termina si meciul asta :oops: , sper sa castige Kevin.
|
Bruce.
|
Si eu sper sa cistige Kevin! Nu este un barbat foarte frumos dar are un magnetism aparte. (Bruce are in schimb un zimbet irezistibil!)
|
kevin 'spacey' are mai mult loc :wink:
(+ on a personal note: are virsta mea!) |
Grea alegere. Kevin Spacey este indubitabil mai bun ca actor si are si un farmec deosebit, daca insa e sa urmez cerinta topicului, Bruce arata mai bine si mai are si zambetul acela irezistibil...
Deci sa fie Bruce. |
All times are GMT +2. The time now is 20:05. |