![]() |
Originally Posted by crydead:
curvar betiv ! |
Frate, am zis ca dintr-un singur buriq. Deci nu sunt curvar. Si de ce sunt betziv ca mai mult de 20 cl de coniac nu incape in respectivul buriq?
Tot stateam si ma gandeam, daca tot am fata la indemana, da-l dreaqu de coniac, mai bine profit si fac un white russian. White Russian - 1 1/2 oz Vodka - 3/4 oz Kahlua - 3/4 oz Milk Directions: Mix the vodka and kahlua together then float the milk on top. Add ice if desired. ----------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Asta da campanie de promovare a consumului de lapte!!!
|
Lasa ca nici cu clipu' ala de se da la tv nu mi-e rushine. Ce dreaqu, ba, ca shtie toata lumea ca la Pamplona (se si spune numele orasului in cantecul de pe coloana sonora) se alerga aia cu tauri si nu cu vaci.
----------------------- Viitorul suna ocupat. |
mai stii poate mulge taurul .... dupa pofta cu care bea .... |
Am analizat aceasta directie de interpretare si raspunsul este nu, nu putea sa mulga taurul. Daca l-ar fi muls ar fi ieshit o campanie sociala pentru consumul de iaurt. Sau caimac.
In concluzie, cred ca mulgea boul. :wink: ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Crayule ieshi bai nene din vizuina ca murim cu zile de plictiseala pe forum. :-?
|
Daca ai chef di harjoana, zbenguiala si diverse stai p-aciulea micutzule ursulete! 8)
M-ai ghicit, craiule. Ia zi ce-i mai important la o muiere, fatza sau tzatzele? :P
|
da,da...alta intalnire fara mine.... |
Originally Posted by giulkiuz:
Imi aduci aminte de un banc: De ce n-are cocoshu' maini? Ca nici gaina n-are tzatze! E mai important fatzaul ca p-ala il vezi mai des decat tzatzele. Asta daca nu ejti infiltrat intr-o secta de nudishti, pardon, nudiste. Chiar si asa, parca tot fatza e mai importanta ca mai vine toamna si pana la primavara se acopera tzatzica cu o frunza de pelin. :cry: Io vreau sa fac alta intrebare: ce s-ar intampla daca femeile ar fi ca femelele, adica in calduri doar de 2 ori pe an? ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Am avea inca 2 sarbatori...
|
Ce e mai important la o femeie fata sau tatzele ? : Mintea.
Iata un raspuns de femeie : Ce e mai important la un barbat tehnica sau marimea ? Raspuns : Masina |
Ping, intrebarea se referea la un barbat, prin urmare mintea nu e raspunsul corect decat daca ai vrut sa spui ca cu cat e mai prostutza, cu atat e mai relaxanta.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Knock! [-out]
Knock! [-out] In traducere libera: bat la usha... de-afara. |
Trebea sa dai si tu bip inainte...
-------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Macar pot sa dau beeeeeeeeeeep dopo?
Nota CNA-ului: beep-urile se folosesc doar insotzite de injuraturi. |
Imi place aici ... fff mult - bautura ... discutzii ... bancuri ... shi kterink la greu ... dar bautura e mai importanta ...
K sa va fac invidioshi ... am un bar in Constanta "Bourbon House" unde in fiekre Vineri este Tequila Party shi ghici cat cost o tequila = 10.000! :lol: Dupa 7 tequila shi 3 Beri - "sprijini" copacu afara shi la 12:30 eshti acasa ... :lol: Hope i'm welcomed here ... |
Vreau si eu !
Gandalf, ce pacat ca-i Constanta atit de departe de Timisoara !
|
Originally Posted by Gaandalf:
Apropo, man, e adevarata legenda ca la constantza si mangalia e plin de femei care au sotzii plecati pe mare (ca sa nu spun sechestratzi prin nu sh' ce port) si din cauza asta sunt foarte deschise la nou?
Re: Vreau si eu !
Originally Posted by Dan Gerose:
Eu zic ca distanta e numa' buna ca sa te imbetzi si sa apuci si sa te trezeshti pana ajunge trenul la destinatzie. :P N.R. Plus ca treaba functzioneaza in ambele sensuri. --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
La pretul asta eu cred ca este ceai de teiquila. |
Daca ala e ceai, il bagam la congelator, deschidem frigiderul peste 10 min, s-a obtinut ice tea pe care il turnam in paharul cu wisky si il bem.
Vad ca pe topicul asta gasesti tot felul de sfaturi gospodaresti. Vreau si eu sa aflu cum se scot petele de sperma depe babetica lui Crydead?
|
hmmm...ma intreb de ce te-ar interesa asta...n-o speli tu! :P
|
S-o spele in gura ca tot face clabuci de la sapunul ala pe care il tot scapa.
|
Originally Posted by catallin:
sperma nu pateaza ... decat aia statuta .... si nu uita ... saliva contine anumiti acizi ! |
Fusei si io la SIAB. Masinile... foarte frumoase, le vad pe strada in fiecare zi.
La Harley am picat prost, am prins-o la bustul gol pa blonda fara tztze. Mi-au placut lolitele de la FIAT. Cele mai urate hostese erau, evident, la Dacia, cred ca aveau varsta automobilului national. ---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Mdeah...cica si eu...in ultima zi...de erau alea obosite...plictisite...si probabil cele mai naspa.
Dezamagitor...si la capitolul masini...si la capitolul "masini". Cu cateva exceptii fireste. Asa cum bine a zis Crydead_Ochi_de_Vultur era o lolita promitatoare la Fiat. La Harley era cel mai aglomerat...dar nu m-a impresionat nimic. Cu toate ca era si cealalta. Adica stai...m-au impresionat motoarele. Si pretul lor... :) La Dacia nici nu am fost...au avut stand? :wink: Singurul lucru pozitiv: am primit o revista MotorXtrem cu autograful lui Mihai Leu. 8) Bine ca am avut invitatie ca altfel regretam. |
Pai si nu i-ai zis lu' respectiva lolita, "ti-am pregatit un pat la mine acasa"?! :P
Nu. M-am uitat la ea si cand am vazut cat de plictisita statea langa Fiat-ul ala i-am zis "parca ar merge ceva mai palpitant". La care ea "nu, nu vreau taur..".
Asa ca am plecat consolandu-ma cu faptul ca prefera fetele :D |
In alta ordine de idei...acu vreo 2 zile eram intr-un bar si m-am dus, pardon, sa ma mictzionez. Intru in toaleta si ajung in camarutza unde erau, pardon, pishoarele si... ce vad deasupra lor, pe perete? Un poster inramat cu project w si citesc... locul acestui film nu e aici!
Acum stau si ma intreb.... trebuia sa iau tabloashul si sa-l pun intr-o cabina de toaleta? :roll: ----------------------- Viitorul suna ocupat |
Danny, care-i man aia de ti-a furat inima? :P
http://cdg.foisor.ro/siab2003/DSCN2059.JPG http://cdg.foisor.ro/siab2003/DSCN2061.JPG ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Eu votez cu amandoua. Se poate? :roll:
|
Mah...nu mai stiu. :roll:
Dupa picioare...s-ar putea sa fie a 2-a. Dar restul unde sunt? :P |
Daca te intrebi unde e fetile alea in viatza de zi cu zi... vorba lu' La Familia: zambete moarte de pe la 7, de la atata **** au chiulit si azi la mate. :P
Film? :P
|
Danny, ia vezi man, poate e aici...
http://siab2k3.3x.ro/ :o sau aici http://siab2k3b.3x.ro/ :o :P -------------------------- Viitorul suna ocupat. |
auzi ba mortaciune, ce mai e cu bagaboanta aia mica? ca nu prea mai raspunde la mail-uri....
|
Draga phony,
Afla despre mine ca sunt bine ceea ce iti doresc si tie. Prietena noastra a tuturor a facut un pas important si acum afla dureros ce e suta de lei. Adica munceshte pe bani. ----------------------- Viitorul suna ocupat |
a, s-a spart vaza cu muraturi.....
|
Mda, bagaboanda a vazut ca se scutur frunzele de nuc, se ashterne umbra in buzunare, ciuturi scot din chiuveta namol, ramuri bat in geam - e administratorul care vrea intretinerea si e greu sa te ascunzi de el sub o frunza de pelin- si atunci intelectuala din ea, frumoasa ca umbra unei idei, icoana cu picioare lungi, s-a hotarat sa-si puna capul la contributie si sa faca pe bani ce altadata facea din placere.
Cata poezie, cata poezie...
|
Cata poezie, cata poezie...
|
Da, de 4 X poezie. Pentru ca eu sunt un delicaaat.
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Merci pentru delikatesele alea de linkuri delicaaatule :P
"In cautarea lolitei pierdute" a luat sfarsit. Asta era pana la urma :) http://siab2k3b.3x.ro/04_11_2003/slides/107_0722.html |
Bah, frumoasa alegere! Numaru' de telefon il ai? :P
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Mah...nu-l am...dar ma gandeam ca-l ai tu si mi-l dai si mie... :P
Desi nu tin neaparat sa vorbesc cu ea. :wink: |
Originally Posted by Danny:
Man, nu merge s-o faci total pa muteshte, ceva tot tre sa vorbesti, macar un mami, ai fost extraordinara, iti chem un taxi? :P ------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Mai bine ii spun ca mersul pe jos face bine la ten...si scap si eu mai ieftin. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 11:53. |