Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Vlad Nemuritorul" - bataie de joc (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81907)

crydead 20 Dec 2002 16:17

Draga Cornelia Palos,
se pare ca nu cunosti ce inseamna spalare de bani. La filmele pe care le-ai numit poate fi vorba de deturnare de fonduri.
Cand am spus studiu de fezabilitate, ma refeream la o eventuala intelegere (existenta inainte de filmari) cu niste distribuitori (straini).
Mai am o intrebare: cum a reusit regizorul fara scoala de film sa primeasca fonduri de la ONC?

calexandru 21 Dec 2002 17:43

Quote:

On 2002-12-17 20:31, io wrote:
Quote:

On 2002-12-17 19:24, calexandru wrote:
salut,

ma refeream la rezultatul efectiv,la ceea ce a iesit
de ce?pentru ca ecouri exista si la lucrurile mai putin reusite(macar putina critica sau chiar revolta-in cazul meu)
asa ca...

Asta este si motivul pentru care am vrut sa vorbesc cu voi.As vrea sa te intreb si eu ceva - dar o las pe maine.
Cornelia

Iti amintesti acum?Tu trebuia sa pui intrebarea,nu eu :grin:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: calexandru pe 2002-12-21 18:44 ]</font>

calexandru 22 Dec 2002 10:26

Aseara un prieten a vazut filmul. A fost stupefiat!!!

io 23 Dec 2002 13:25

Quote:

On 2002-12-20 17:17, crydead wrote:

Draga Cornelia Palos,
se pare ca nu cunosti ce inseamna spalare de bani. La filmele pe care le-ai numit poate fi vorba de deturnare de fonduri.

Draga CRYDEAD,
Eu stiu ce inseamna spalare de bani.Tocmai de aia am scris ce am scris.Intereseaza-te cum se inchid bugetele.Deturnare de fonduri poate sa fie in situatia in care tot bugetul iti este dat de CNC ( ceea ce nu se intampla ).Asa ca mai studiaza un pic. Esti pe drumul cel bun !

Cand am spus studiu de fezabilitate, ma refeream la o eventuala intelegere (existenta inainte de filmari) cu niste distribuitori (straini).

Stii cum se face chestia asta ? Faci afisul , tragi cateva cadre , faci muzica de generic si ... incerci sa faci o prevanzare! Iti dau o carte de citit. Dupa legea romana trebuie sa faci filmul , asa cum te-ai angajat. Iti urez succes daca vei vrea tu sa faci vreun film.
Mai am o intrebare: cum a reusit regizorul fara scoala de film sa primeasca fonduri de la ONC?

Mai , da Nicolaescu cand a facut primul film l-a intrebat cineva de scoala ? Incep sa cred ca in anumite puncte de vedere era mai bine inainte. Chiar crezi ca diploma conteaza ? Sa fim seriosi !

io 23 Dec 2002 13:27

Quote:

On 2002-12-22 11:26, calexandru wrote:
Aseara un prieten a vazut filmul. A fost stupefiat!!!

Unde l-a vazut ?

Cornelia

calexandru 24 Dec 2002 21:28

Am gresit, nu aseara l-a vazut ci mi-a povestit mie aseara.
Inca nu se face trafic pe DVD cu el :grin:

nolan 04 Jan 2003 00:19

Buna la toata lumea si un an nou fericit plin de filme bune si succese!

Am fost "avertizat" din Tara de acest site si acest forum. Oameni care stiu ce vor si stiu ce vorbesc (cel putin o mare parte dintre ei)cind vine vorba de filme.

Despre "Vlad..." aici in STATE stiu doar ce mi-a spus Mihai (mihalache) si mai recent ce am aflat de pe acest site.

Vedeti voi aici la Hollywood astia au o vorba " Nu exista publicitate proasta sau rea - EXISTA DOAR PUBLICITATE"

Asa ca draga Cornelia tinete tare ca unde e inima ,pasiune si vointa - lucrurile merg numai spre bine. Iar din cite am imteles de la Mihai tu si sotul tau le aveti din belsug pe toate.

Stii cind o sa ajunga "Vlad..." si in America?!

P.S - despre imdb. Din cite am citit in ultimul mesaj erai indiganata ca in pagina de pe IMDB scrie ca I HOPE a costat 560$!

Cred ca a fost o simpla eroare de citire - Cei 560$ reprezinta bugetul "2wenty9ine" filmulet care a fost facut in 2000.

"At 19 he made his first short film, '2wenty9ine'. The actors and crew were friends and the budget was a mere $560. "

Iti doresc mult succes in proiectele viitoare!

Pentru FORUM :
Ati vazut "PI" a lui Darren Aronofsky?!

Un film superb - filmat in alb negru pe 16 mm cu un buget de numai 60,000$

gyovanna 06 Jan 2003 16:47

Am si eu o intrebare pentru doamna Cornelia Palos: melodia DRAGOSTEA MEA de pe coloana sonora a filmului Vlad a fost la un moment dat data si pe MTV in special la SELECT dar dupa lansarea filmului melodia parca s-a pierdut ,mai e data in intervalul 1"14-1'30 noaptea pe Atomic.Exista vreo sansa sa apara sountrackul filmului?

io 07 Jan 2003 17:09

Quote:

On 2003-01-06 17:47, gyovanna wrote:
Am si eu o intrebare pentru doamna Cornelia Palos: melodia DRAGOSTEA MEA de pe coloana sonora a filmului Vlad a fost la un moment dat data si pe MTV in special la SELECT dar dupa lansarea filmului melodia parca s-a pierdut ,mai e data in intervalul 1"14-1'30 noaptea pe Atomic.Exista vreo sansa sa apara sountrackul filmului?

Da! Chiar acum discutam acest lucru.Noi avem doua versiuni - engleza si romana.Piesa a fost mult timp la MTV , la Prima si am inteles ca si la Radio Contact.
La multi ani si mult noroc in 2003 !
Cornelia

io 07 Jan 2003 17:22

Pentru Nolan ,

Multumesc pentru urari ! Cred ca nu v-a dura mult pana va ajunge in State , pentru ca de anul trecut am trimis casetele la multi distribuitori pe care ii stiam si deja am intrat in cateva negocieri. Lunile ianuarie si februarie sunt cele mai bune pentru vanzari de filme asa ca tine-ne pumnii. Ma bucur ca Mihai poate vorbi de bine de noi. De la altii am auzit invers. Asta-i viata! Poate ai dreptate , nu am citit cu atentie.

Oricum noi am vrut sa-l ajutam , sper ca si el considera ca am reusit si ii doresc mult succes. Daca il vezi spune-i ca mai existam si, daca crede ca i-am facut bine in putinul timp cat ne-am cunoscut - sa ne caute.

Ai dreptate in legatura cu Hollywood-ul. Dar intr-un fel se discuta acolo si din pacate ( ca in multe alte domenii ) altfel aici. Noi le stim pe toate , dar de facut fac putini , iar acelor care fac ... trebuie sa le dam in cap cat mai bine !!!! Asta a fost si motivul pentru care am vrut sa-l ajutam pe Mihai , cand am vazut ca multi i-au intors spatele .
Chiar vorbeam astazi cu cineva ca de vorbit de rau vorbesc doua categorii de oameni : cei care nu sunt in stare sa faca un lung metraj ( NU E O GLUMA !) si cei care sunt in meserie , nici ei nu ne-au lasat de-a lungul timpului cu gura cascata , dar din invidie vorbesc si ataca. Eu stiu doar ca subiectul filmului " Vlad ... , locurile de filmare , povestea scrisa de un american ( si hai sa fim seriosi - sunte cele mai simple povesti de film si cele mai usor de inteles ) si noutatea ca romanii pot face un film despre Dracula sunt convinsa ca ma vor ajuta sa vand acest film. Si ce inseamna sa fii producator ? Exact asta !
Multumesc inca odata pentru incurajari.
Cornelia Palos

io 07 Jan 2003 19:21

Ca sa conving pe toata lumea ca eu sunt intr-adevar cea care a produs acest film ( pentru ca am " auzit" ca n-as fi ) vreau sa va spun ca am primit raportarea pentru saptamana 22-29 dec ( care nu a aparut inca pe site-ul asta ) si " Vlad ... este pe locul 11 dupa nr. de spectatori din respectiva saptamana, adica 1854. Fata de alte filme care sunt sustinute de Mall ( pacat ca acolo sunt angajati oameni care sunt manati de interese absolut ciudate ) eu cred ca stam excelent ( la cap. film romanesc !). Chiar am avut un soc sa vad ca tot in aceasta sapt. " Furia " care ruleaza la Mall de trei ori pe zi a facut doar 2800 de spectatori.
Probabil ca maine va apare raportarea si pe acest site si veti vedea si voi.
Oricum " Vlad ... va intra iar in Bucuresti( de trei saptamani el nu ruleaza in Bucuresti!) si sunt convinsa ca va mai merge lume la el.

La multi ani tuturor !
Cornelia

nolan 07 Jan 2003 19:46

Pentru Cornelia.

Buna Draga Cornelia

Ai perfecta dreptate cu datul in cap la cei care VOR si POT sa faca.

Este surprinzator si debordant de tragic diferenta de aplicare a invidiei in ROmania. Aici invidia este transformata imediat in ambitia de a deveni mai bun decit cel care este "in top" - pe cind la ROMANICA lucrurile stau exact cum spui - hai sa ii dam in cap din frica competitie.

Vezi tu, din punctul meu de vedere adevarata COMPETITIE pentru dobitoci si mediocri este oglinda in care nu vor sa se vada de frica descoperiri de sine - ADICA NULITATE. Si atunci iese pe strada si bate toba de ALA de alA , numai , numai de a lua ochii lumi de la stupiditatea sa.

Este adevar sunt foarte multe tirguri de film internationale acum. Nu iti tin pumnii - se spune ca iti tin NOROCUL -dar ma rog pentru voi.

Despre Mihai.
Exista un fel de Festival in fiecare saptamina pe Sunset. La care participa numai oameni de "profil". Majoritatea tineri regizori, actori ,scenaristi etc - se vorbeste ,se fac placuri dar mai mult de atit se vizioaneaza filmele si se comenteaza reciproc.

Apoi din trei in trei luni se voteaza cel mai bun film, pe diferite categori, in functie de numarul de cerinte de revizoanare a filmului respectiv de catre public. TINTE BINE!
"I HOPE" a fost votat(prin cerinta publicului) de doua ori la rind CEL MAI BUN SCURT METRAJ" . Cererea de vizoanare de catre public a fost de 58 in doar 3 luni. Citeodata se cerea ca filmuletul sa fie proiectat de 2 sau 3 ori in aceasi noapte. EU care nu am nimic deaface cu fimul doar prin simplul fapt ca sunt roman si tot AM FOST FOARTE MINDRU.

Cit despre voi - de ficare data cit era urcat sa vorbesca despre film (Cum si ce) a pomenit de voi si printre altele, mai in gluma mai in serios le spunea ca: Doua lucruri nu s-ar fi intimplat fara cei de la ARTIS : Filmul nu ar fi fost facut, iar voi nu ati fi fost aici sa imi puneti atitea intrebari". Mihai, trebuie sa invete printre altele cum sa faca fata "faimei" pentru ca e foarte timid cind vine vorba de a sta pe scena in fata oamenilor si a vorbi despre el.

Asa ca nu stiu care iti sunt sursele si ce interese au dar stii cum e -lipsa de comunicare duce mereu la o terta parte care "indoaie" adevarul intodeauna.

Placere sa comunic cu tine. Sper sa ne mai "auzim".

Mult succes,
Madalin

crydead 08 Jan 2003 09:42

[/quote]

Mai , da Nicolaescu cand a facut primul film l-a intrebat cineva de scoala ? Incep sa cred ca in anumite puncte de vedere era mai bine inainte. Chiar crezi ca diploma conteaza ? Sa fim seriosi !

Draga Cornelia,
Primul film facut de Nicolaescu a fost un scurtmetraj experimental (o floare care se deschide, daca nu ma insel) si nu o pelicula de fictiune. Vezi de ce nu v-ar strica deloc niste cursuri de cinema?

io 08 Jan 2003 15:02

Quote:

On 2003-01-08 10:42, crydead wrote:

Draga Cornelia,
Primul film facut de Nicolaescu a fost un scurtmetraj experimental (o floare care se deschide, daca nu ma insel) si nu o pelicula de fictiune. Vezi de ce nu v-ar strica deloc niste cursuri de cinema?
[/quote]

Stii ceva nu conteaza daca primul film este scurt sau lung metraj. Dar hai sa fim realisti si sa tragem cateva concluzii la sange :
- a facut un film ( prost , bun - depinde de gustul fiecaruia ).Stii ce-mi spunea un regizor ( adevarat) ieri ? Are studenti care nu sunt in stare sa duca la bun sfarsit un lung metraj .Acest lucru il admira in primul rand la Adrian. De altfel ultimul film la care am lucrat a fost intrerupt la un moment dat de mama regizorului , care a spus ca fiul ei este obosit si trebuie sa stea 3 zile sa se odihneasca. Daca era in State zbura ! Aici a trebuit sa acceptam si sa trag de bani ca sa pot acoperi aceste trei zile. Soferul si electricianul nu stiu multe! Ei stiu ca au un contract si trebuie sa-si ia banii pe orice zi intarziere.
- nu numai ca a facut un film , dar a fost un film foarte greu. Poate din imagini ti-ai dat seama. Glumele proaste care s-au facut aici cum ca lasa aparatul ca sa se ocupe de acte sunt niste copilarii de doi lei.Faptul ca a fost producator nu inseamna ca s-a ocupat de productie ! A stiut in felul asta pana unde sa se intinda , iar banii sa fie folositi bine pentru productie.
- filmul asta are 21.000 de spectatori fata de 5000 " Binecuvantata... " sau 13.000 " Turnul din Pisa ".Aceste filme sunt facute de regizori de renume. La sfarsitul anului " Turnul.. " a rulat la Scala ca film romanesc de succes cu 13.000 de spectatori !Pe vremea aceea aveam 18.000.
- daca te pun fata in fata cu Adrian , cred ca la capitolul cultura cinematografica te ia! Multe persoane au zis asta ( unele dintre ele chiar au legatura cu filmul ).
Stii care a fost vina lui Adrian la filmul asta ? In primul rand a acceptat prea multe compromisuri , pentru ca nu isi permitea sa nu termine filmul; in al doilea rand nu a reusit perfect SA CEARA .El trebuia sa ceara si echipa sa-i ofere. Dar si cei din echipa au gandit atunci cum ganditi voi- asta e regizor ?! E vorba de bunul simt care e interpretat altfel in tara asta.
Inca un lucru - am observat ca la voi toti sunt prosti de fapt.Deci nu cred ca mai are rost sa o lungim !Orice argument v-as aduce, voi ca buni cunoscatori in ale filmului si in ale productiei tot nu ati reveni la sentimente mai bune.Nu e vorba de laude , ci de incurajare pentru niste oameni care au incercat sa faca altceva.Ramaneti cu ce considerati voi ca e bun !
Cornelia

calexandru 08 Jan 2003 15:08

Cornelia,

Nu crezi ca o mare parte din cei 21000 au fost adusi de mitul Dracula?Incomparabil cu vreun 'Turn din Pisa' sau orice altceva?

io 08 Jan 2003 15:08

Pentru Madalin ( sau Nolan ),

Mi-ar face placere sa mai discutam. Cere-i lui Mihai adresa noastra de mail.Si , n-ar strica daca i-ai spune si lui sa ne caute. As vrea sa discut cu el mai multe despre " I hope ...".
Iti raman recunoscatoare. Vorbele alea urate le-am auzit tot de la romanii din State. Da' adevarul ca noi romanii RAMANEM adevarati romani peste tot.Ai dreptate , n-ar trebui sa plec urechea. Conteaza ca noi am vrut sa facem filmul lui Mihai , l-am facut si ne-a placut si experienta cu Oscarul.
Cu prietenie,
Cornelia

io 08 Jan 2003 18:17

Quote:

On 2003-01-08 16:08, calexandru wrote:
Cornelia,

Nu crezi ca o mare parte din cei 21000 au fost adusi de mitul Dracula?Incomparabil cu vreun 'Turn din Pisa' sau orice altceva?

Cei 21000 au fost adusi de :
- dorinta de a vedea un film
- dorinta de a vedea un film romanesc
- dorinta de a vedea un prim film romanesc despre Dracula
- dorinta de a vedea un altfel de film poate si datorita campaniei facute ). Nici unul dintre voi nu a avut un "Bravo" macar pentru campania avuta care nu se compara cu a altui film romanesc. Pacat ca nu exista si educatia necesara pentru a percepe asa ceva.
Mai vrei ?
Stii care este ideea ? Voi nu ati inteles ca noi am incercat sa iesim din clisee. Nici nu conteaza daca nu am reusit , dupa voi. Conteaza ca am incercat. Cand veti incerca si voi sa aveti alta mentalitate ?
A! Si mai e ceva : am avut noroc de doua orase superbe Cluj si Timisoara , care au stiut sa-si respecte actorii si parte din echipa.Din cauza asta avem 21000. Si trebuie sa mai stii ca pentru noi faptul ca 21000 au venit sa vada ceea ce tu ai numit o porcarie si un atentat la cultura noastra e extraordinar. Nume sonore nu au reusit sa atraga atatia spectatori.Sincera sa fiu ma gandeam ca pentru Adrian Popovici se vor deplasa vreo 3000. Chiar si tu faci parte din acesti 21000. De ce te-ai dus ?
Daca crezi ca au venit pentru tombola te inseli. Cei din tara habar n-au avut de tombola pentru ca firma care a fost angajata sa faca lansarea ( anumite lucruri printre care si anuntul tombolei ) s-a comportat asa cum este normal pe plaiurile mioritice - adica a luat banii dar nu si-a facut treaba !
Cornelia

Amyd 08 Jan 2003 18:46

Cornelia, eu inteleg ca e "copilul" tau si trebuie sa-l aperi, dar cred ca pui problema un pic gresit.

In primul rand, comparatia cu "Turnul..." sau "Binecuvantata..." e incorecta, imho, pentru ca oricat de proaste ar fi respectivele filme (si fara indoiala sunt... proaste), target-audience-ul lor este complet diferit fata de filmul tau.

Chiar tu ne-ai spus ca "Vlad" se vrea o premiera, o abordare originala (asta insemnand de fapt o abordare americana in premiera pe meleagurile noastre), atat ca realizare cat si ca promovare.

Daca lucrurile stau asa, atunci nu crezi ca e corect ca sa faci o comparatie cu filmul romanesc (care intamplator ruleaza simultan cu al tau) care se vrea cam echivalent in abordare, promovare si audienta? Ma refer binenteles tot la "Furia", care pana acum inregistreaza un numar aproape triplu de spectatori (si la fel sta situatia si la incasari) fata de "Vlad", desi ruleaza de cu o saptamana dupa el, precum si cu 2 copii mai putin.

Poate ti se pare o comparatie gresita, dar totusi tine cont ca nu am ales exemplul "Garcea" sa zicem, al carui succes la public este evident mult superior, ca sa pastram o masura relativ egala (adica aceiasi perioada de lansare).

Iar in al doilea rand, nu pot sa nu fiu de acord cu calexandru cand identifica apetitul spectatorilor (multi sau putini, in functie de perspectiva) pentru mitul Dracula si mai putin pentru ca este romanesc, original sau cu Adrian Popovici.

Salutari,
Andrei

io 10 Jan 2003 20:32

Draga Amyd / Andrei ,

As vrea sa nu inchida nimeni subiectul asta pentru ca vreau sa-ti raspund. Din pacate nu pot acum pentru ca de abia am ajuns si plec iar. Dar luni iti raspund ! Crede-ma e interesant si pentru mine ca trebuie sa-ti explic multe lucruri , dar cred ca si pentru tine !

Cornelia

io 13 Jan 2003 15:41

Draga Andrei ,

Hai sa-ti explic de ce NU trebuie sa faci asemenea comparatii !
1. " Garcea " - nu sunt o consumatoare de acest gen , dar nu eu insemn poporul roman ! Ca urmare pentru ce inseamna poporul roman , eu ii felicit ca au scos peste 230.000 spectatori . Cred insa ca intr-o epoca in care TV-ul ne modifica intr-un mod categoric viata , PROTV a insemnat mult pentru acest film. De cand sunt ei la PROTV ? De doi-trei ani ? Conteaza mult.
Deci te rog sa nu discutam despre " Garcea" , din multe puncte de vedere!

2. " Furia " - Media Pro si PROTV si-au spus iar cuvantul !
- trebuia sa iasa inaintea lui " Vlad " , iar eu mi-am cladit campania stiind acest lucru ( sedinte cu distribuitorii in care s-a anuntat clar cand vor sa iasa !). Cu cateva zile inainte de iesirea lui " Vlad" am aflat schimbarea ! Am solicitat sa se respecte planificarea , sau sa mi se aprobe sa ies dupa ei . Raspunsul a fost NUUUUU !
- culoar mai bun de iesire (uita-te la filme )
- prinderea unui weekend ( stii cat inseamna asta !)
- MALL-ul cu 6 spectacole pe zi !!!!
- incalcare legii in ceea ce ii priveste . Stii doar cand a castigat " Joint-ul " si cand au intrat in filmari . Au avut 2 ani de pregatire !!!!
- sunet mixat la Londra ( desi nu m-a incantat )
- ultima premiera romaneasca

Ca sa iti dau un ex. Cand am incheiat contractul cu MTV , toti cei de acolo il stiau pe Radu ( normal - zona publicitatii !) si vorbeau ca de abia asteapta sa-i vada filmul. Ti-am dat acest ex ca sa intelegi ce potential de spectatori a avut din start ! E adevarat ca multi au fost dezamagiti ( ca si mine de altfel ) , dar spectatorii raman. De ce dezamagiti ? Povestea care nu creste , sunetul care nu a excelat ( repet prin prisma mixajului facut la Londra ) , fazele cu masinile ( multe chestii mult mai bune au cazut la montaj pe motiv ca sunt prea spectaculoase ) ...

La " Vlad " :
- culoar mai prost
- weekend ratat ! La TV vineri dimineata la Antena 1 si B1 s-a anuntat ca filmul numai iese. Am primit cateva telefoane , am negat , dar restul ? Apoi vineri seara s-a anuntat ca sambata din cauza lui Bush , cinematograful Scala este inchis !!!! Nu a fost inchis , dar acest lucru nu s-a mai anuntat !. Sambata am avut 20 de spectatori , iar duminica 400 ?!E clar ca lumea ar fi venit , dar anuntul le-a schimbat programul. In tara copiile au ajuns tarziu ! La Cluj n-a rulat decat de sambata seara , la Timisoara de duminica . Sa-ti mai spun ? Parca cineva a vrut sa-l distruga de la inceput!
- la Mall... Intelegerea a fost : 2 saptamani cu 2 rulari seara , iar din a 3-a sapt cate o rulare pe zi seara ( la orele 18 cu 20 si respectiv 20 ) E adevarat ca d-na Lakatos nu a vrut sa ia filmul pentru ca trebuia sa apara Resurrection (?!) si nu vroia sa faca concurenta. Dl. Lakatos l-a luat si am discutat cu dansul. Sa-ti spun ca mi-a cerut un banner sa-l punem pe Mall si cand i-am adus banner-ul nu vorbise cu cei de la Mall ( asta ca sa vezi cheltuielile ). Pana la urma familia a facut un compromis si filmul a intrat o saptamana cu 2 rulari ( la 13 si 22.30 ) si o saptamana cu o rulare la orele 14 !!!!Apoi in a 3-a saptamana a fost scos fara ca macar sa ne anunte cineva. De cand am aflat orele am incercat sa vorbesc , dar fara succes. Nu puteam sa ma duc pentru ca eram in turenau la Cluj si Timisoara. Cand m-am dus , normal ca n-am putut sa vorbesc cu nimeni, dar ce am observat ? Pana si la umilul spectacol nu se vedea nimic pe ecran .... pentru ca sarea calculatorul ( tocmai la filmul nostru !). Sa-ti mai spun ca vorspan-ul nici macar nu a fost bagat in sali , desi mi-a fost cerut prin contract ? Sa ma judec ? Nu merita !!

Deci filmul a rulat la MAll doar doua saptamani. Prin RomaniaFilm a rulat doar 3 saptamani in Bucuresti , pentru ca au intrat multe premiere la sfasit de an !!!! In tara am intrat in ecranul doi deja , pentru ca numai sunt cinematografe folosibile. Dupa lista ele sunt multe , dar in realitate...
La Deva , de ex ( ecran unu , cum denumesc ei ) n-a rulat pentru ca au venit frigurile si directorul mi-a spus " D-na faci turturi in sala ! Noi nu avem caldura !". La Sibiu ruleaza doua filme in acelasi timp ( deci tu vexi pe site o saptamana de rulare , dar filmul a rulat doar 3 zile !!!).
Acum in esalonul doi - ma ia groaza deja ! Avem Ploiesti , Pitesti dar si Darmanesti , iar cinematograful se cheama " Rafinaria 8 ". Stau si ma intreb de ce naiba am facut atatea copii. M-am luat dupa ce a zis exploatatorul si mai mult am pierdut ! Sunt curioasa daca la " Rafinaria 8" e caldura ?!

Deci filmul a rulat doar 2 sapt la Mall , si doar 3 sapt in Bucuresti - RomaniaFilm.

Dar sa-ti dau raportarea de la Romania Film , ca sa iti dai seama ce inseamna Mall-ul si ce inseamna Bucurestiul ca numar de specatori ( avand in vedere ca " Vlad " numai ruleaza in Bucuresti de 3 saptamani ).
In perioada 30 dec- 5 ian " Vlad " cu 6 saptamani de rulare ( din care doar 3 in Bucuresti si cu belelele din tara ) are aprox 21.000 spectatori , iar "Furia " cu 5 sptamani , dar cu Bucurestiul acoperit in toate cele 5 saptamani , are aprox 32.500 spectatori. Ti se pare mare diferenta ? Mie nu pentru ca daca " Vlad " rula normal , diferenta trebuia sa fie doar de vreo 3-4000 . Acum uita-te pe site si vezi cat are si cu Mall-ul !!!!

Deci raportarile reprezinta " jocurile " facute , nu realitatea. Da' adevarul este ca sunt multumita ca in asemenea conditii am facut 21.000. Cu mai mult ajutor se putea si mai prost !
Si sa nu-mi spui ca am facut 21.000 ca e prost ! Ca sa spui ca e prost trebuie sa mergi sa-l vezi ! Filmul asta a fost sabotat de nu se poate, din toate partile. Dar razbunarea mea o sa vina cand s-or incheia toate contractele externe.

Mai e ceva ! Campania o cladisem in felul asta pentru ca stiam ca am si sprijinul TVR-ului , dar nu orice contract ramane valabil cand conducerea se schimba , ca urmare pe motiv ca la vremea respectiva nu exista Serv. de Marketing ... nu am avut reclama scontata. Si atunci - cei de la Prima mi-au dat tot ajutorul , dar atat. La TVR aveam si making off si emisiuni. Poate ca ar fi contat daca apaream si noi atat cat a aparut Radu Munteanu pe toate posturile. Poate data urmatoare !.

Si apropos de copil ! Da , si " Vlad " si " NORO" si "I HOPE " si "AQUARIUM " si "MARIA" sunt copii mei. Si asa cum fac cu cei doi copii pe bune care-i am , ai apar pe toti. A ! Ii " cert " ," le reprosez " ( echipelor desigur ) , dar ii apar in fata altora , pentru ca am vazut ca nu tot ce vrei poti sa pui pe pelicula , pentru ca te lovesti de multi care pur si simplu nu vor, sau nu pot sa te sprijine.

Cornelia Palos

Pitbull 12 Mar 2008 05:27

Presimt cä topicul ästa a redevenit interesant... :P

mihaifulger 13 Mar 2008 10:27

Popovici la cota 4

Stire calda: unul dintre proiectele care au castigat finantare de la CNC in urma contestatiilor este productia Artis Film (adica Cornelia Palos), in regia lui Adrian Popovici, "Brancusi" (680.000 RON). Nu este vorba de un film documentar, ci de un lungmetraj de fictiune. Pai se putea sa nu aiba si Brancusi un biopic? Si ce regizor ar fi fost mai potrivit pentru acest film decat creatorul lui "Vlad Nemuritorul"? 8)

Pitbull 13 Mar 2008 13:52

Asa ceva nu existä... :( :o :shock: :? :huh: :(( :sick:

All times are GMT +2. The time now is 09:55.