Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Sfarsituri imbecile de film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81840)

Alex Leo Serban 31 Mar 2006 06:26

'ceaikovski' or 'tchaikovsky' - that is the question...
vorba lu supastar, ati innebunit! wtf, by any other name (his music) would sound as sweet.
ziceti-i si voi, acolo, piotr ilici si gata!! disputa e ridicola. plus k nimeni nu spune lucrul esential dspr p. i. c. - anume, k s-au facut doua filme dspr el -cel al lu ken russell (cu richard chamberlain) si unu rusesc (pitbull, ajuta-ma: cum il kema pe actor?), care mi-a placut f mult la 13 ani... plus k era gay - kestie cu atit mai savuroasa, azi, cind stim k si chamberlain este:lol: si k s-ar putea sa fi murit otravit (piotr, nu richard!), cum am citit eu undeva, k cik se-ncurcase cu nu's ce mare aristocrat cu pretentii la tron & era embarassing pt rusia... so they killed him, lady di style!!! kestii mai picante decit 'cum se scrie numele'-i!

Pitbull 31 Mar 2006 10:48

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ziceti-i si voi, acolo, piotr ilici si gata!!

OK, numa' zi-ne cum se scrie: "Piotr Ilici", sau "Pyotr Ilyich"? :huh:
Originally Posted by Alex Leo Serban:

si unu rusesc (pitbull, ajuta-ma: cum il kema pe actor?)

"Rusine! Rusine! Rusine sä vä fie!" :oops:
(Papagalii de la Noua Dreaptä, la marsul gay din Bucuresti)
Innokentii SMOKTUNOVSKI, moncher!
(Sau... Innokenty Smoktunovsky? :? In fine - äla din "Hamlet"... adicä, "Gamlet"... :(( Tipu' care m-a väzut pe mine-n 1984 jucând în "Plosnita" de Mayako... Maia... nu spun cine! :P )

Alex Leo Serban 31 Mar 2006 13:31

vai, da! asha e - rushine sa-mi fie! innokenti s, the russian laurence olivier, un actor genial... mi s-a intiparit figura lui in 'ceaikovski', dar mi-era imposibil sa-i apozez un nume. :(

herbert 31 Mar 2006 14:23

Originally Posted by Leonard:

deci rãmîne cum am stabilit.

П.И. Чайковского

nu, Leonard.
corect: П.И. Чайковски. (... Чайковского - se ortografiaza doar in cazuri ca acesta: консерватория имени Чайковского...). dar sa nu ne complicam cu gramatica limbii ruse...

discutie interesant-amuzanta. Ceaikovski a murit - versiune oficial legalizata - in urma unei pneumonii galopante: a baut apa rece de izvor, se pare ca infestata... ultima sa pasiune a o fost chiar un nepotzel, Serioja...
Innokenti Smoktunovski - cel mai mare actor pe care l-au avut rusii. Smokty (cel care a citit poemele lui Arseni Tarkovski din filmele lui Andrei Tarkovski) a avut radacini poloneze... fericite impuritati.

Leonard 31 Mar 2006 20:08

Originally Posted by herbert:

deci rãmîne cum am stabilit.

П.И. Чайковского

nu, Leonard.
corect: П.И. Чайковски. (... Чайковского - se ortografiaza doar in cazuri ca acesta: консерватория имени Чайковского...). dar sa nu ne complicam cu gramatica limbii ruse...

mersi de indicaþii. te-ai dat de gol cu rusa. eu nu ºtiu o boabã. am cãutat pe google ºi în forma aia am gãsit.

Pitbull 01 Apr 2006 00:01

Las-cä nici eu nu stiu Rusa, da' mi se pärea ceva suspect... Adicä, de ce "Ceaikovskogo" (cä alfabetul chirilic îl cam stiu). Da' n-am zis nimic.

bellhop 01 Apr 2006 00:50

...
mersi de indicaþii. te-ai dat de gol cu rusa. eu nu ºtiu o boabã. am cãutat pe google ºi în forma aia am gãsit.

te-ai dat tu de gol, gugal-sucker! :hmm:
de unde morala: si ca sa cauti pe gugal iti trebuie un pospai de carte;
(alfabetul chirilic se invata la orele istorie, in scoala generala)

Pitbull 01 Apr 2006 08:21

Originally Posted by bellhop:

...Sau din revistute rusesti pentru copii, care împânzeau toate chioscurile prin anii '60 (la concurentä cu "Pif", da' pentru ele nu trebuia sä stai la coadä cu liste miercurea dimineata), si io: "Tatä, da' aici ce scrie? Da' ästa aici ce zice?"

gionloc 01 Apr 2006 08:31

Originally Posted by bellhop:

unde ai dat tu peste scoala generala romaneasca (sa nu zici ca in Basarabia!!!) unde alfabetul chirilic sa fie predat/invatat?

sau mai nou se practica asa ceva? m-as mira! din cate stiu eu doar la litere este predat, iar in afara limbilor care-l folosesc, doar pentru a se decurca studentii in scrierile în românã de inceput (de la scrisoarea lui neacºu prin ureche ºi costin, pana la poeþii vãcãreºti, sau dacia literarã) care utilizau alfabetul ãsta... parcã un semestru dureazã tortura :lol: la litere... (nu e nimeni de pe la litere romana p-aci?).

latina se mai face in scoala generala, intr-a opta?

Pitbull 01 Apr 2006 10:40

Originally Posted by gionloc:

S-a fäcut vreodatä? Eu am fäcut-o într-a IX-a, si fi-miu, la fel.

GhitzaCartitza 01 Apr 2006 12:59

Wow! Ce discutie interesanta. Latina si rusa. Mmmmmmmmmmm. Preferatele mele :huh: .

MinRep 01 Apr 2006 13:05

Originally Posted by Pitbull:

Acum latina se face in a opta... Insa, nu stiu din ce motive, eu am facut doi ani (a opta si a noua). Si asta la informatica intensiv, nu filologie.

Pitbull 01 Apr 2006 13:22

Aha.
Si de malgashä stiti ceva? Cä am nevoie.

gionloc 01 Apr 2006 21:16

Originally Posted by Pitbull:

dupa cum a confirmat si MinRep uite ca se face :P. eu am gatat generala in 95, parca. si eu am facut intr-a opta latina, apoi, clasa de filologie fiind, ne-au crecut urechile pre latineste patru ani, dand si teza! primii doi ani au fost interesanti - aveam o profa super, d-na Gojol!! stia carte multa,- da'dup'aia gandurile mele s-au mutat in alte zone si am cam lasat povestile murinde in seama muririi. probabil ca d-aia la faculta aveam buen sarituri in lungime, peste un intreg ev mediu filosofic :((.

oare veveriþoii aia din Madagascar - animatia, nu geografia Africii - vorbeau malgasa intre ei?

Pitbull 02 Apr 2006 06:50

oare veveriþoii aia din Madagascar - animatia, nu geografia Africii - vorbeau malgasa intre ei?

Nu - mä - 'ntereseazä! :x
Si nu mä-ntereseazä nici malgasa veveriþoilor animaþi. :hmm:
Mä-ntereseazä VITAL si CRUCIAL numai malgasa neaosä, arhaicä si poeticä din Tananarive si Tamatave, pentru a rezolva problema explicitatä la capätul linkului de mai jos:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=133302#133302

KORBEN 04 Apr 2006 08:02

go west -imbecil si inutil
walk on water- incredibil si ne adevarat

notorious 04 Apr 2006 09:09

in primul rand... OMG, what have i done ?? what have i created ?! acuma vb despre limbi straine...

Originally Posted by MinRep:

Acum latina se face in a opta... Insa, nu stiu din ce motive, eu am facut doi ani (a opta si a noua). Si asta la informatica intensiv, nu filologie.

si eu am facut latina doi ani (la clasa de mate-info), a opta si a noua, dar, spre rusinea mea, marturisesc ca puteam la fel de bine sa fac si doua saptamani - sunt tranta la latina.

alfabetul chrilic - in primara... huh ??? i must have skipped those 4 years...

si, in legatura cu ceaikovski, nu mai tin minte exact cine glumea: "ceaikovski voia sa se sinucida pt ca lumea sa nu afle ca e homosexual. astazi, daca esti artist si nu esti homosexual, ai putea foarte bine sa-ti tragi un glont in cap". tasteless, but funny. :happy:

Alex Leo Serban 04 Apr 2006 14:05

'i am not of that crowd' indeed...
cum spuneam pe alt topic, nici eu nu sint kiar gay-friendly. doar k - atentie! - bancul cu pricina pare mai curind produsul unor straight wannabe artists care-si ambaleaza nereusita sociala intr-un discurs 'gay is the new wor(l)d'... aiurea! cunosc destul de bine lumea gay, e ac. invidie, oftica pe succesul altuia & dat la gioale k peste tot. cei care vad 'comunitatea' (pe care w.h. auden o numea, prin anii 30, 'homintern' :lol: ) k un fel de samesex-social welfare are daydreaming.

notorious 06 Apr 2006 00:03

Quote:

doar k - atentie! - bancul cu pricina pare mai curind produsul unor straight wannabe artists care-si ambaleaza nereusita sociala intr-un discurs 'gay is the new wor(l)d'...

bai, dar cine era, cine era ?... am luat-o dintr-o culegere de citate celebre. :lol:

v 17 Apr 2006 04:21

Quote:

Suspiria Tagline: The Only Thing More Terrifying Than The Last 12 Minutes Of This Film Are The First 92.

:?

primele 92 de minute: inima mi-a tresarit de groaza.
ultimele 12 minute: inima m-a durut de tristete.
am privit timp de 12 minute demolarea sadica si sfasietoare a unui monolit al suspansului.

a, a! finalul apocaliptic Meet Joe Black! m-am amuzat si eu cum am putut (celorlaltora le-a placut, si ma priveau urat).

77ravens 25 Apr 2006 18:29

o sa va zic un final super:TREI CULORI:ROSU,cu laitmotivul filmului care leaga trecut,prezent si viitor,plus ca e o poza foarte reusita

Cinemania 25 Apr 2006 23:56

Originally Posted by 77ravens:

o sa va zic un final super:TREI CULORI:ROSU,cu laitmotivul filmului care leaga trecut,prezent si viitor,plus ca e o poza foarte reusita

Sfarsituri imbecile de film???? :shock:

Supastar 26 Apr 2006 21:00

Originally Posted by Cinemania:

Sfarsituri imbecile de film???? :shock:

se simtea nevoia unui contrapunct!

77ravens 29 May 2006 15:29

JOCUL lui Fincher(se7en,FIGHT CLUB).What s up with that?Cum naiba sa termini filmu ala asa?Cadoul de ziua lui de nastere?Asta i mai rau decat crop circles.
Face omu' un film dragut,si l strica pe ultima suta de metri.Eu cred ca era mult mai bine daca termina tot in nota aia a la Kafka.

Coshava 30 May 2006 10:42

Mie unul "Reconstituirea" mi se pare ca are un final complet idiot/nepotrivit ... :oops:

RinTinTin 30 May 2006 12:15

JOCUL lui Fincher(se7en,FIGHT CLUB).What s up with that?Cum naiba sa termini filmu ala asa?Cadoul de ziua lui de nastere?Asta i mai rau decat crop circles.
Face omu' un film dragut,si l strica pe ultima suta de metri.Eu cred ca era mult mai bine daca termina tot in nota aia a la Kafka.

Kafka? Oh my god... ce perle pot scoate unii.

77ravens 30 May 2006 15:20

Originally Posted by RinTinTin:

Kafka? Oh my god... ce perle pot scoate unii.

Trebiue sa fii retardat mintal ca sa nu observi o asemanare intre proza lui Kafka si mizanscena acestui film.Daca asta vrei sa spui,ca asocierea asta de idei nu e potrivita,atunci dute fa ti o lobotomie,ca sa avem o explicatie logica referitoare la gandirea ta.

Supastar 30 May 2006 18:48

Bai, l-ati vazut careva pe Michael Douglas transformandu-se in gandac??? NU!!! asa ca problem solved! nu e asemanare!

Cat despre "perla" initiala, se referea la "Kafka"care se scrie defapt Caphca! :w00t:

Cat despre injurii, well, Tom Waits said it best: "I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy!"

Supastar 30 May 2006 18:48

sa stearga cineva asta va rog k eu nu mai pot!

gionloc 31 May 2006 12:04

Originally Posted by Supastar:

Cat despre perla initiala, se referea la "Kafka"care se scrie defapt Caphca! :w00t:

sau poate se referea la faptul ca filmul Kafka e regizat de Soderbergh si nu de Fincher.. :? pe mine la asta m-a trimis cand am citit primul post si nu la legatura dintre atmosfera Jocului si cea a scrierilor kafkiene...

gionloc 31 May 2006 12:05

mesajul de mai sus l-am trimis de doua ori ca imi aparea o eroare... cum ca e imposibila incarcarea pe sait a mailului trimis... :?
anyway, l-am reeditat scrind cea ce vedeti, astfel incat acest mesaj devine numai bun de sters!

77ravens 31 May 2006 18:25

Originally Posted by Supastar:

"I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy!"

Nietzsche chestii faine scriu unii!

All times are GMT +2. The time now is 11:58.