![]() |
Oh, sigalia, asta imi ingreuneaza munca de detectiv atit de tare, eram sigura ca tu l-ai propus :)) de fapt glumesc, am 3 alte persoane in cap si poate nu-i niciuna din cele 3.
|
Am sa-ti fac munca mai usoara: eu l-am propus. Sper sa nu se supere Mercutio pe mine ca zic. :) Mishima merita sa fie cunoscut, atat filmul cat mai ales cartile sale.
|
Twinsen, cred ca vorbesti serios, pentru ca tu nu prea glumesti :D Abia l-am rugat pe Mr. Blonde sa-si editeze propunerea, acum spui tu ce ai propus :( Nu stiu cind v-ati pierdut simtul copilariei, zau. Ce fel de propuneri pe neve mai sint astea daca toti incepem sa ne justificam pentru ele? Eu puteam sa astept bine, mersi 3 luni ca sa aflu adevarul.
Ah, ca sa nu uit, imi ingreunezi munca :D te banuiam cu altceva, acum toate incep sa se invirteasca in capul meu :)) Poate n-au citit multi si editezi. O sa editez si eu dupa tine. |
N-am de ce sa editez, eu cred ca votam filmele si nu userii, nu?
|
Cind alali a scris aici numele filmului pe care a vrut sa-l propuna n-a fost bine. De ce ar fi bine pentru tine?
Desigur ca votam filmele, dar tocmai inventam noi reguli dupa ce propunerile sint incheiate si mie una nu-mi place asta. Nu ca mi-ar pasa cine-ce voteaza, ma deranjeaza ca principiu. Una e sa faci glume si sa te joci incercind sa ghicesti ce au propus altii si alta e sa te apuci sa scrii ce ai propus. Are cineva nevoie de explicatii? |
Originally Posted by Twinsen:
Daaaa:) anaemona, eu abia astept lista ta,o sa fie un mic indiciu despre cum ne percepi pe fiecare ca cinefili . |
Lista mea e demolata pe zi ce trece si de fapt m-am hotarit sa n-o mai scriu aici. Oricum era atit de gresita :))
Greutatea in a ghici vine tocmai din faptul ca poate multi dintre cei care au propus au propus filme in afara zonei de confort, ceva ce vor sa exploreze nou. Si multitudinea filmelor clasice iar nu ajuta, pentru ca se cam banuiesc forumistii care au asa preferinte, dar care e cu care :-? |
Daca toata lumea e de acord pot sa public in intregime lista, adica cu propuneri si propozanti.
Era o regula de la turneele trecute. Nu-mi aduc aminte exact de ce s-a adoptat. Cred ca au fost mici animozitati. Sper ca nu mai e cazul acum. Deci... spuneti! |
Originally Posted by anaemona:
Eu am ales ...confortul maxim :)) Adica am decis sa vin la petrecere in tinuta casual,m-am socotit ca una prea de gala ar fi spus despre mine ca tin sa fac impresie :D |
Sau, mai bine, intreb daca cineva are ceva impotriva publicarii listei complete propuneri/propozanti.
Daca nu zice nimeni nimic, maine o public si gata. |
Eu as prefera sa fie publicata la sfarsitul turneului. Sa nu-i stricam jocul Anemonei :D
|
White, eu cred ca tu vrei sa vezi lista mea :) Nu vreau sa iau nimanui bucuria de a vedea lista inainte de concurs, asa ca iata, my f***ed up list.
Puteti sa rideti cit vreti :D Sincer, Fill the void si Reprise m-au incurcat cel mai tare. Nu le vad propuse de un user masculin, dar pe de alta parte pe aniela si sigalia le vad propunind si alte filme din lista. marcusARCUS - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai sigalia - Reprise (2006) Joachim Trier aniela07 - Fill the Void (2012) Rama Burshtein robertsandu - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has White1 - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader oneflyride - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao alali - The Killing of a Chinese Bookie (1976) rvn - La chamade (1968) Alain Cavalier Mercutio - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri |
Pot doar sa iti spun ca la mine nu ai nimerit. Ai deci, cel putin doua erori >:)
Cat priveste postarea propunerilor, nu e fair play atata timp cat mie mi-a fost respinsa o propunere pe exact acest motiv, cum ca as fi facut-o la vedere... Mai gandeste-te mercutio, si pastreaza aceeasi linie pana la capat. Parerea mea! Nu ma deranjeaza, dar nici nu e corect. E la latitudinea voastra. |
eu deocamdata fac doar doua pronosticuri:
anaemona - Seduced and Abandoned (1964) Pietro Germi Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader De astea sunt aproape sigur si de aceea ma risc :P |
Nu-s eu. Cred că ori White, ori Mercutio a propus filmul ăsta.
Originally Posted by alali:
Cred că ești sigur și de ăla pe care l-ai propus tu. Trece-l acolo să mai descâlcim misterul. |
Pina acum n-am nici macar o alegere corecta =)) Le exclud, evident, pe cele care au iesit la iveala fara ca eu sa le cer.
|
nici eu nu sunt de acord cu deconspirarea propunerilor, dar ma amuz copios pe seama presupunerilor si a comentariilor care se fac pe seama lor.
|
=D> <:-P it's funny! nu?:))
|
funny games. ghinionul nostru ca Haneke nu este un ilustru necunoscut.
|
Da,turneul a animat putin atmosfera generala.
Toti ne amuzam pe seama supozitiilor si mai ales a filmului cu care fiecare suntem asociati :) |
ok, atunci ramane cum s-a stabilit de la inceput. dar cine doreste se poate amuza pe seama ghicitului si poate publica lista de presupuneri pana pe 31 Nov.
de pe 1 Dec. se vor dezvalui treptat, odata cu inceperea turneului, fiecare propunere cu propozantul (exista cuvantul asta in romaneste?) ei. :) |
anaemona a facut niste predictii foarte perceptive, recunosc ca m-am inspirat partial din lista ei. Dar sper ca am reusit sa-i aduc niste imbunatatiri. :p
anaemona - Seduced and Abandoned (1964) Pietro Germi marcusARCUS - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai sigalia - La chamade (1968) Alain Cavalier aniela07 - Fill the Void (2012) Rama Burshtein robertsandu - Reprise (2006) Joachim Trier White1 - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader alali - The Killing of a Chinese Bookie (1976) oneflyride - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao rvn - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Mercutio - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri |
Ce palpitant ! :D
Si eu cred ca "Manuscrisul" e al lui White,dar pentru "The Killing of a Chinese Bookie " ma uit putin si spre marcusArcus. Iar "Fill the Void" - e clar alegere feminina ! |
Desi "Fill the Void" este clar genul meu de film... well... nu l-am propus eu. Asta ca sa va simplific ghicitul pentru ca lucrurile, dupa cum le vad eu, sunt incurcate rau.
Dar si filmul pe care l-am propus este clar genul meu de film... deci... |
Originally Posted by sigalia:
|
Ah, uitasem ca alali a zis deja ca nu a propus The Killing of a Chinese Bookie (1976) :( Asta e, nu mai schimb ce am scris.
|
Twinsen, poti schimba cit vrei :) Eu am o problema cu data aia de 31 noiembrie :) sa fie inainte sau inclusiv in 31 putem face pronosticuri? Sa nu fie cu suparare, oricine putea face gresala, ce ma supara pe mine sint toti cei care au scris dupa si nu s-au sesizat :D
Twinsen, recunoaste, moartea chinezului e foarte derutanta, pentru ca am avut turneu pe regizori in care a fost Cassavetes. Era logic sa ne gindim ca doar cineva care nu a participat atunci l-a propus. UIte cum imi modific eu propunerile :) aniela07 - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai oneflyride - Reprise (2006) Joachim Trier sigalia - Fill the Void (2012) Rama Burshtein Mercutio - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has White1 - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader marcusARCUS - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao robertsandu - The Killing of a Chinese Bookie (1976) rvn - La chamade (1968) Alain Cavalier alali - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri Nu stiu de ce, acum sint aproape sigura ca marcus a propus Kara no 5, pentru ca e fan anime-uri. Asa am avut lista initial, dar pentru ca vroiam sa fie fete cele 2 filme Reprise si Void, a trebuit sa fac compromisuri ;) Cu putin noroc si daca toata lumea coopereaza :)) in final ajungem la lista adevarata. |
marcus e fan animeuri? Asta mi-a scapat. :D Dar sigur a propus Totally Fucked Up, nu va mai chinuiti aici. :P Eu ma gandeam la White pt Garden of sinners, but wko knows? Nu stiu cat pe dinafara sunt, dar as mai fi zis ca Harry and Tonto vine de la alali sau robert, iar pt Cassavetes ma gandeam la oneflyride. Pe Mercutio il banuiam de Petri.
|
|
Nup! inca o data rateu... ;) Gata! E ultima oara cand mai vb despre propunerea mea, ca tot excluzand, ajungem la unica varianta corecta! :-q |
E asa distractiv acest dat cu presupusul incat ar trebui sa inventam un nou joc cu useri - filme - si ghiceli .Gen ghiceste filmul dupa personalitatea userului;)
|
excusez moi! 30 Noiembrie, inclusiv.
|
Sustin initiativa:
aoleo, dupa ce m-am ales cu Totally Fucked Up, nu mai contestez nimic. cine stie ce mi se atribuie data viitoare :)) |
Hai sa dau si eu un indiciu : pe mine m-a ghicit cineva.Nu spun cine :P. Dar as vrea sa
stiu cum de a reusit atat de precis. |
Originally Posted by aniela07:
Pana la urma as paria ca Aniela e cu Reprise. |
Destul de probabil:) |
Sa zic insa de ce am presupus La chamade. In primul rand, e clar un film feminin. De la aniela ma astept la un film relativ recent, asa ca am exclus-o din start. De aici incolo a fost mai greu sa decid pentru ca tu, anaemona si rvn sunteti cu siguranta variante posibile. Am decis sa-mi ascult o voce interioara, cumva parca La Chamade imi spunea direct ca e ales de tine. :D Posibil pentru ca e singurul film frantuzesc si tie iti place cultura franceza. Pana la urma insa a fost "a shot in the dark", cand nu ai absolut niciun indiciu clar, trebuie sa faci o alegere oricat de hazardata ar fi. |
se accepta si indiciile diversioniste?
|
1 Attachment(s)
si ca sa lamurim misterul propunerii lui Reprise, n-ar strica sa vedem cine l-a votat ca favorit pe Cinemagia:
Attachment 2595 ei, puteti relua calculele. |
Nope, marcus e cu Totally Fucked Up. La Reprise cred ca e aniela.
|
Originally Posted by Liviu-:
una peste alta, de cand am vazut lista, eu am fost convinsa de faptul ca Reprise este sigur, alegerea lui marcus, apoi, mi-a venit ideea sa caut locul pe care vi l-am pozat si voua. voila! marcus este atras de suprarealism, asta din cat am putut sa-mi dau seama despre preferintele lui. nu am vazut inca Reprise, repet, dar cei din familia Trierilor, par a fi tocmai pe gustul lui. |
Well, eu am vazut Reprise si nu e suprarealist :P Iar Joachim Trier are extrem de putine in comun cu von-ul. Nu stiu cat de adevarat o fi ca marcus e atras de suprarealism, dar cu siguranta e atras de doza zilnica de realitate bruta. Exista si in Reprise putina, dar sunt sigur ca-n filmul lui Araki e si mai multa. Si evident i-a placut si Reprise, aproape sigur si Oslo, dar ii place sigur si Araki, iar matematica turneului il indica in directia respectiva. Anyway, sa nu luam jocul prea in serios :P
|
si daca ti-as spune ca filmul lui Araki este propunerea mea?
|
Originally Posted by rvn:
Inseamna ca T a ghicit-o pe sigalia. Eu te-am avut pe lista pentru Araki, dar tot nu-s convinsa ca tu l-ai propus. Cine a propus filmul lui Araki e un utilizator frecvent al MUBI. Si eu mai citesc acolo, dar inca nu am reflexul sa pun link catre un film pe MUBI, e prea inradacinat imdb-ul. O singura persoana a trimis link de acolo si m-am gindit initial la marcus, apoi la aniela, pentru ca mi s-ar parea si ea interesata, poate nu neaparat de filmul asta, dar de regizor. Din acelasi motiv nu-i exclud nici pe rvn, nici pe Mercutio. Cum v-am zis, e greu sa ghicesti cind nu toata lumea coopereaza :D |
este posibil ca si Robert sa fie utilizator frecvent al mubi.
|
Pe mine m-a nimerit/intuit anaemona. Am propus filmul de Cassavetes. Foarte rar as propune ceva suprarealist, alegoric, simbolic, satiric etc. Nu-s chiar genul meu.
Apropo, n-ar fi mai bine sa dam drumul la turneu in weekend? Adica de maine. Nu de alta, dar se pierd doua zile libere si placute pentru ce? |
Nu am nimic impotriva inceperii turneului mai devreme, doar ca trebuie tinut cont ca nu e bine sa fie vineri ultima zi in care se poate vedea un film. Am vazut in concursurile anterioare ca multi se uita in ultimul moment si daca ultimul moment sint 2 zile si jumate de we e cu atit mai bine. Nu ar fi fair sa-i dam primului film avantajul unui we in plus, pentru ca oricum primul film are avantajul entuziasmului celor care s-au angajat la drum. Tot in practica s-a vazut ca e mare lucru daca se mai uita 2-3 oameni la ultimele filme. Trist, stiu, dar asta e realitatea, nu-mi dau seama ce ar putea pastra entuziasmul inceputului.
|
|
Ultima mea lista, zarurile au fost aruncate :)
marcusARCUS - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai aniela07 - Reprise (2006) Joachim Trier rvn - Fill the Void (2012) Rama Burshtein White1 - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has alali - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader oneflyride - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao robertsandu - The Killing of a Chinese Bookie (1976) sigalia - La chamade (1968) Alain Cavalier Mercutio - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri |
Nu putem judeca pe nimeni. |
All times are GMT +2. The time now is 16:00. |