![]() |
Originally Posted by Liviu-:
1. Actually, I don't give a fuck - the main problem of Romania is unlegislation (nu va uitati dupa cuvant prin dictionare, s-ar putea sa nu existe). 2. Casa "lui Basescu" din Mihaileanu e a unor rude. Rudele sunt ale mele, Base a al vostru. 3. Revenind la punctul 1. - cel mai important lucru pe care il are actualul guvern e sa repare tampeniile inimaginabile facute de sfertodoctii portocalii. Faptul ca inca ii sustii, Liviu, student la medicina fiind, ma face sa renunt la orice asigurare de sanatate pe care o am in Romania: nu vreau medici care sa gandeasca precum tine! LE @vave haha |
Originally Posted by Presedintele:
Despre ce vorbeam?
Despre ce vorbeam? Basescu e al cui?
Despre ce vorbeam?
Sustin pe cine?
Ce relevanta are asta?
Gee, thanks! Sunt sigur ca o sa-ti fie mult mai bine cu un medic care il apreciaza pe Crin. But still, thanks! O sa ma las de medicina acum ca nu-mi place Antonescu. Vai, cum mi-am gresit profesia! |
Liviu, e simplu - partidul pe care il sustii tu a dat o serie de legi atat de cretine incat si comunistilor le-ar fi rusine de ele! Apoi, ca tacamul sa fie complet intru furaciunile lor cu trei sute de maini, au mai si dispus aplicarea lor retroactiva. Daca nu intelegi ce inseamna asta, eu cu manuta mea te fac vraci la tine acasa, pentru ca inseamna ca ai intrat fraudulos la Davila. Da?
|
Tu ai intrat in discutia asta cu niste prejudecati. Imediat ce mi-am aratat niste antipatii politice tu m-ai pus intr-o categorie si deja crezi ca stii totul despre mine, desi nu mi-am exprimat nicio parere pe baza a ce ma judeci. In contextul asta cred ca am sa ma opresc aici, nu vad niciun sens in a continua un monolog.
PS: Data viitoare cand te duci la doctor sa-l intrebi de simpatiile/antipatiile politice. In felul asta o sa scutesti ambele persoane de timpul pierdut. |
Well, man, trei sferturi din fostii mei colegi de liceu sunt doctori. Pe cine vrei sa intreb si ce?
|
Originally Posted by iiii:
Din doua rauri (USL SI PD-L) aleg al 3-lea partid (PNTCD)care nu prea este asa cunoscut dar cu o doctrina crestina |
daca are CD insemana ca e cu doctrina crestina? si gigi avea idei crestine... de ce nu votezi cu jiji?
|
Bai, tu ai ce ai cu asta! =))
|
EU???? cu xeroxel crestin democrat.... nu am nimic. dar abslout nimic
|
http://www.realitatea.net/sondaj-ccs...-3_946876.html
=)) =)) =)) Stai... =)) ... =)) Masina de partid functioneaza! |
in sfarsit Nastase condamnat la 2 ani cu executare!
in sfarsit, justitia din romania face dreptate. se vede cat de las e Nastase , macar daca tragea in cap. |
hai să fim serioși, el n-a vrut să se sinucidă, doar să se rănească. crezi că nu știa unde să tragă dacă vroia să dear ortu' popii? uite așa scapă și de închisoare.
|
Originally Posted by chuckyfan:
Nu scapa, dar o sa utilizeze politic din plin chestia asta. http://www.hotnews.ro/stiri-esential...an-nastase.htm Normal ca nu o sa fie gratiat si ghici cine o sa fie personajul negativ? Ponta a fost mult mai penibil: "Sper ca Basescu e fericit". Nu comentez actul de sinucidere in sine. E prea devreme pentru a trage concluzii. |
s-a ranit ca sa mai traga de timp si sa nu il incarcereze inca.
se stie bine ca nastase era bun vanator , nu odata l-am vazut pe la tv, la nu stiu care vanatoare, deci consider ca daca vroia cu adevarat sa se sinucida stia cum sa o faca. oricum , 2 ani, va dati seama ca ii facea intr-un alt mod de detentie. |
aveti probleme cu capu'? sper sa fie doar de la caldura
|
Originally Posted by iiii:
N-ai cum sa comentezi asta. Cred ca-i mai bine sa te abtii pana aflam ca lumea ce s-a intamplat acolo. E totusi vorba de viata unui om, fie ca-l cheama Adrian Nastase sau altcumva. LE: Ce ai zis nici nu cred ca poate fi adevarat. De ce ar risca cineva sa moara doar pentru a amana inchisoare cu cateva zile? Si nu merge nici pe aia cu a facut-o sa nu faca puscarie. Cred ca stia foarte bine si el ca un act de genul asta nu i-ar fi afectat in niciul fel povestea. E de-a dreptul scarbos cum se foloseste si urmeaza sa se foloseasca lumea de un act foarte serios de natura tragica (ma refer la lumea politica). |
dap. o sa vedem ce si cum cand o sa se finalizeze ancheta.
din cate am auzit, cica erau si politisti pe acolo... oricum declaratia lui ponta, m-a lasat masca... |
Din explozie "umanitara" declansata de gestul lui Adrian Nastase nu pot decat sa trag concluzia ca meritam sa fim condusi de oameni ca el. Si unii merita mai mult decat altii.
|
Nastase a facut un gest onorabil. Sigur ca e un corupt si sigur ca nu merita nici un pic de mila. Dar merita respect, pentru modul in care a ales sa rezolve umilinta. Din nefericire asta da apa la moara unor mizerabili precum Ponta, care ar da vina pe Basescu si pentru canicula.
|
nu twinsen, nu ai inteles : de vina e ciocoiul Oprescu! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 17:27. |