![]() |
Krzysztof Kieslowski
Pentru ca este unul dintre cei mai importanti cineasti polonezi,care din pacate este recunoscut pentru cele mai slabe filme ale sale (Trilogia Culorilor si La Double Vie De Veronique). Camera Buff(1979) Blind Chance(1981) No End(1985) A Short Film About Love(1988) A Short Film About Killing(1988) |
Originally Posted by marcusARCUS:
pentru cele mai slabe filme ale sale ... Trilogia Culorilor :-/ Mie mi se pare una dintre cele mai mari realizari din toata istoria cinemaului. Printre varfurile de peste 8000 de metri altitudine. :) |
Originally Posted by varu:
De acord. Apropo de propunerile din concurs, m-am uitat la Blind Chance după ce văzusem deja cele trei culori și viata dublă a Veronicăi, dar nu cred că se compară. Ideea e interesantă, punerea ei în aplicare lasă de dorit. Din punctul meu de vedere, Kieslowski e unul din regizorii care au devenit mai buni o dată cu trecerea timpului. Păcat că timpul n-a mai avut răbdare. |
Originally Posted by Namaste:
Eu am vazut doar 3 din 5 din lista aia.Favoritul meu de Kieslowski e A Short Film About Killing. |
Originally Posted by marcusARCUS:
=)) Ai uitat Decalogul (extrem de slab) :| |
@loud.rocks - Ai putea inlocui Faust/Alexandra cu The Sun pls? Daca faci asta sigur Sokurov are votul meu.
|
Deja a inceput coruptia :))
|
+1 Maurice Pialat
+1 João César Monteiro +1 Zhang Yimou -1 Bela Tarr -1 Aleksandr Sokurov -1 Aki Kaurismaki -1 Krzysztof Kieslowski |
- Kieslowski
- Zhang Yimou :)) + Tarr + João César Monteiro - Sokurov - Kaurismaki |
Béla Tarr (+1)
Krzysztof Kieslowski (+1) Kim Ki-duk (+1) Mircea Dragan (-1) |
Poate-s eu mai prost dar n-am inteles care naiba e diferenta intre topicul asta si cel initial (in afara de motivarea regizorilor care oricum se putea face si acolo). Sau daca nu muncim de 2 ori ca sa facem aceeasi treaba jignim specificul national ?
+ 1 Pedro Costa Dan Pita Denys Arcand Peter Weir Shion Sono Aleksandr Sokurov Paul Verhoeven James Benning Maurice Pialat Krzysztof Kieslowski Bela Tarr Bertrand Blier -1 Sharunas Bartas Aki Kaurismaki Michael Haneke Zhang Yimou Chang-dong Lee |
vad acu' ca am dat - lui kaurismaki. din pura neatentie. rectific: Aki Kaurismaki +1
|
La mine tot -1 ramane. Precizez.
|
@Liviu- : Da, cum sa nu :). Am vrut initial sa-l aleg, dar am vazut ca face parte dintr-o tetralogie (partea a treia) si am preferat sa aleg unul care sa nu implice vizionarea unur prequel-uri. Dar nu-i nicio problema, dupa cum am spus, oricine cunoaste regizorii poate sa intervina.
Deci: Aleksandr Sokurov 1. Mat i syn 2. Otets i syn 3. Faust 4. Russian Ark 5. The Sun |
Imi retrag urmatoarele voturi, si le dau -1:
Peter Weir Walerian Borowczyk De asemenea: +1: Pedro Costa João César Monteiro Zhang Yimou Krzysztof Kieslowski -1: Dan Pita Ermano Olmi Shion Sono Paul Verhoeven Mircea Dragan James Benning Si inca o rugaminte. @SoricivaMov - ai putea sa alegi Hors Satan/Outside Satan in loc de Flanders sau Twentynine Palms? |
Terminati-o bah cu "ai putea sa alegi aia in loc de aia ?". Oricum dupa ce se stabilesc regizorii care vor intra in turneu se voteaza de catre toti userii filmele cu care respectivul intra in joc. Si atunci poti propune tu insuti unul sau mai multe filme care nu erau in lista initiala a acelui regizor. Asa cum a fost la prima editie a turneului. Sau nici acu n-am inteles ? :-/ :(
|
loud.rocks, nu l-am adaugat pentru ca nu l-am gasit pe torenti
|
Chamb, recunoaste ca turneul alearga mai repede decit tine :))
|
Nu ma dau batut ! N-o sa-ti dau satisfactia asta Anaemona !
|
Eu cand v-am zis ca e aroganta nu m-ati crezut. Poftim !
[-( |
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |