![]() |
sa recunosc : nu am vazut Avatar , nu m-a interesat niciodata, mai ales mare valva facuta.
|
În ultimele luni mi-am luat temă de casă.. şi anume să mă uit la filme mari care mi-au scăpat. Prin urmare am "băgat" trilogia Naşul, Psycho sau All about Eve.....
dar de fapt aici ideea era nu să înşir filme ce le-am văzut. :D Deci nu am văzut nici eu: - La vita e bella - filme de-ale lui Tarkovsky - Lolita - A Clockwork Orange Atâtea îmi vin în minte acum. |
Quote:
Nici sa nu te uiti :) |
Originally Posted by ghost90:
Am şi faze de genul.. dacă se ridică prea mult în slăvi un film nu mă uit nici de ciudă (asta la filmele noi). Totuşi Avatarul l-am văzut. |
Depinde de catre cine. In opinia mea, orice film controversat trebuie vazut. Chiar si Avatar, in ciuda insipiditatii scenariului si a celorlalte hibe ale sale.Si mi se pare aiurea sa-ti refuzi sansa vizionarii unui film bun, doar pentru ca-i ''ridicat in slavi'', vezi Pina.
|
O da, Avatar :)) cand a aparut aproape ca mi-am facut o promisiune, ce-i drept prosteasca, sa nu-l vizionez. Dupa 1 an jumate uitasem complet de el pana cand am prins hbo. Am vazut maxim o ora si tot timpul imi venea sa schimb postul :)) practic nici pana acum nu l-am vazut :D
|
Probabil s-a intamplat asta tocmai fiindca ti-ai indus acea idee, nu? Nu am vazut Avatar, dar mi-e greu sa cred ca-i chiar atat de prost.
|
Dupa atata timp s-a cam dus subiectivismul si puteam sa-l vad fara nici o retinere, dar daca un film nu ti se pare interesant nu-ti vine sa schimbi pe altceva? Jos palaria pt viziunea creatorului si grafica, insa povestea a dat chix. Probabil Cameron s-a vazut in fata unei dileme: ce se poate sacrifica pt binele filmului? si a ales scenariul :)) Poate se va revansa cu Avatar 2
|
Inafara de efectele mirobolante,e un fel de Pocahontas in varianta cu strumfi de 3 metri.
|
Strumfi cu ADN de pisica si pe hormoni de crestere ,nu gluma!:)) |
deci sa inteleg ca nu merita sa il downloadez totusi si sa incerc sa vad.... |
Avatar e(ra) mai mult de vazut in cinema pentru ca exceleaza la capitolul vizual. Si ca sa echilibreze balanta sta cam prost la capitolul poveste. Eu zic ca ai putea sa incerci, nu e chiar de aruncat, dar nici impresionant.
|
Originally Posted by omudindulap:
Pe Pina l-am ratat la TIFF din motive obiective şi atunci nu ştiam că e tămbălău cu filmul respectiv. Tot din prea mare tam-tam nu am văzut nici Harry Potter. De fapt mint, am văzut primul şi penultimul film sau episod că nici nu ştiu cum să le mai consider. :)) |
Cred ca s-a batut destul apa in piua cu Avatarul asta, sper sa n-o ia nimeni in nume personal.
Eu n-am vazut decit Fear Eats the Soul al lui Fassbinder. Trebuie sa mai vad o multime, mi-am propus de multe, multe luni sa vad restul dar asta e, poate la pensie :) Ce a facut el in putinii ani pe care i-a trait e pur si simplu supraomenesc. |
Acum mi-am adus aminte de A clockwork orange.L-am si avut in laptop acum ceva vreme si chiar aveam de gand sa-i dau drumul dar am simtit eu ca n-am chef de el.Nu sunt nici cel mai mare fan al lui Kubrick dar ii admir calitatile tehnice desi facea abuz de ele cateodata.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:19. |