![]() |
Originally Posted by vave:
La ce te referi exact cand zici absurd? (ce zicea danonino legat de suferinta in momentul amputarii?) Idem si pentru secventa din apropierea finalului. E vorba de amputare sau de ce urmeaza dupa? |
Spoiler!
Absurdă faza cu Scooby Doo... în momentul acela am oprit filmul şi l-am reluat ziua următoare după ce m-am calmat. Iar la faza de final, e vorba de ce a urmat după... cum flutura el frumuşel cu mânuţa lipsă. |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by Gebeleizis:
Parerile din forum oricum vor fii intotdeauna subiective, asa ca cel mai bine este sa vizionez filmul si sa iti formezi propria opinie.. Ca sa vezi diferenta , mie mi s-a parut un film-capodopera, unul dintre putinele ce merita cu adevarat nota 10/10... |
Originally Posted by miercuri:
Mi se pare forţată faza respectivă. |
|
Mi-a placut filmul. Am remarcat multitudinea de unghiuri ale camerei, si alternanta lor, transformand o situatie statica intr-un moment dinamic - nu ne plictisim.
Totodata, bravo lui James Franco, foarte expresiv, a reusit sa duca aproape singur, un film intreg. Deasemenea sunetul lucrat bine, soundtrack + FX, cind si-a amputat mana , scena cu nervul, tonul ala inalt reda perfect intesitatea durerii - meserie! |
All times are GMT +2. The time now is 05:00. |