Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   CE Handbal 2010 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97646)

rrs85 15 Dec 2010 10:46

Ufff, dupa atatea necazuri am avut si noi o dara de noroc... Ce meci au putut face Tolnai si Neagu! Bravo Romania!!!

Dubrasca 15 Dec 2010 13:57

Bravo Romania.Bravo fetelor.La Handbal sa razbim.Batem rusii !!Succes !!>:)

rrs85 15 Dec 2010 20:22

Un lucru sigur, jcam semifinala cu Suedia, nordicele au castigat si ultimul meci...

andreiu7z 16 Dec 2010 08:10

Meciurile disputate miercuri:
Ucraina - Franta (19-31)
Suedia - Ungaria (24-19)

Semifinale:

Sambata, 18 decembrie:
Danemarca - Norvegia (15.30)
Romania - Suedia (18.00).

rrs85 16 Dec 2010 18:07

Jenanta atitudine am am avut, JENANTA!!!
Haide sa facem un exercitiu de imaginatie: daca Spania trata meciul cu Rusia cu am facut-o noi azi si pierdeau, si noi jucam cu "prima linie" contra Rusiei, ce credeti ca se intampla?!

omudindulap 16 Dec 2010 19:12

Daca, daca..
Suntem in semifinale, intre primele 4! echipe din LUME.
Spania a tratat meciul serios pentru ca lupta pentru locul 3 in grupa, care o duce in meciul pentru locurile 5-6 la CE. Situatia e cu totul alta acum.
Uite un exercitiu de imaginatie mai potrivit: daca jucam cu prima ''linie'' si se accidentau Neagu si Tolnai? Foarte posibil, nu? ;)
Apropo, meciul Romaniei, potrivit saitului federatiei europene, e de la 15:30.

omudindulap 18 Dec 2010 13:46

La 15:30 incepe meciul Romaniei impotriva Suediei pentru accederea in finala CE. Tot tvr2 (:-? ) televizeaza.
So, bafta!

chuckyfan 18 Dec 2010 14:19

No acum e acum:-S , sa speram ca mergem in finala:)

ghost90 18 Dec 2010 15:06

13-14 la pauza...nu e bine.Dupa parerea mea suntem superioare suedezelor din aproape toate punctele de vedere.

ghost90 18 Dec 2010 15:53

:( ramane sa luptam pentru bronz

mvpsebi 18 Dec 2010 16:02

Suedia a fost mai buna, scheme de joc peste scheme de joc..a meritat victoria. La noi schema de joc era Neagu, care in repriza a doua n-a existat, a obosit..noroc cu portarul, ca altfel era vai mama noastra. Ma pish pe el bronz.

chuckyfan 18 Dec 2010 16:10

Da, cum dracu' sa te bazezi doar pe Neagu? Daca nu era ea ce faceam?
Maine oricum pierdem, Norvegia / Danemarca ne-au cam batut peste tot nu?

mvpsebi 18 Dec 2010 16:31

Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.

omserios 18 Dec 2010 19:28

So am ramas cu locul 4... (da, sunt pesimist, adica realist) Totusi daca te gandesti statistic nu-i rau, ne-am egalat cea mai buna performanta :D Una peste alta, a fost un turneu reusit, zic eu, ganditi-va ce-ar fi fost daca nu se descurcau bine fetele cu Spania sau Muntenegru.

rrs85 19 Dec 2010 14:08

Lipsa extremelor (au fost de cele mai multe ori "maini moarte") si o tactica bine pusa la punct ne-au tras in jos, pacat... Dar daca invingem azi Danemarca mai indulcim din senzatia esecului!

ghost90 19 Dec 2010 14:14

hai ma fratilor..chiar e un esec ca suntem intre primele 4 echipe din lume?eu zic ca si locul 3 e o performanta avand in vedere ce nationale au fost la acest CE

rrs85 19 Dec 2010 15:07

Conducem 9-7, sa speram ca vom rezista si in repriza secunda.

FreakDoll 19 Dec 2010 16:03

Originally Posted by mvpsebi:

Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.

Cred ca ori nu ai habar de acest sport, ori nu ai urmarit campionatul.Sa afirmi asa ceva despre Galca sau Manea, doua jucatoare indispensabile in foarte multe meciuri, extrem de talentate si care au reusit nenumarate faze uluitoare, este ridicol.

Bravo, fetelor!!!!!<:-P <:-P <:-P

FreakDoll 19 Dec 2010 16:04

Originally Posted by ghost90:

hai ma fratilor..chiar e un esec ca suntem intre primele 4 echipe din lume?eu zic ca si locul 3 e o performanta avand in vedere ce nationale au fost la acest CE

Normal ca este un esec.Noi ne iubim echipele, indiferent de sport, doar cand luam locul 1.In rest, nu mai conteaza nimic.Romani!!!!!:-&

rrs85 19 Dec 2010 16:06

Danemarca - Romania 15 - 16
Felicitari Romania, felicitari:

TOLNAI Talida
UNGUREANU Paula Claudia
PARASCHIV Magdalena
CHINTOAN Florina Maria
HAN Roxana
NECHITA Adriana Nicoleta
NEAGU Cristina Georgiana
BRADEANU Aurelia
STANCA Ionela
MANEA Oana Andreea
VARZARU Cristina Georgiana
MOLDOVAN Ada Emilia
ARDEAN ELISEI Valentina Neli
SOIT Oana Florica
FIERA Adina Laura
TIVADAR Maria Mihaela
GEIGER Melinda Anamaria

Am facut cel mai bun meci de la acest Campionat European!

All times are GMT +2. The time now is 04:48.