![]() |
Ufff, dupa atatea necazuri am avut si noi o dara de noroc... Ce meci au putut face Tolnai si Neagu! Bravo Romania!!!
|
Bravo Romania.Bravo fetelor.La Handbal sa razbim.Batem rusii !!Succes !!>:)
|
Un lucru sigur, jcam semifinala cu Suedia, nordicele au castigat si ultimul meci...
|
Meciurile disputate miercuri:
Ucraina - Franta (19-31) Suedia - Ungaria (24-19) Semifinale: Sambata, 18 decembrie: Danemarca - Norvegia (15.30) Romania - Suedia (18.00). |
Jenanta atitudine am am avut, JENANTA!!!
Haide sa facem un exercitiu de imaginatie: daca Spania trata meciul cu Rusia cu am facut-o noi azi si pierdeau, si noi jucam cu "prima linie" contra Rusiei, ce credeti ca se intampla?! |
Daca, daca..
Suntem in semifinale, intre primele 4! echipe din LUME. Spania a tratat meciul serios pentru ca lupta pentru locul 3 in grupa, care o duce in meciul pentru locurile 5-6 la CE. Situatia e cu totul alta acum. Uite un exercitiu de imaginatie mai potrivit: daca jucam cu prima ''linie'' si se accidentau Neagu si Tolnai? Foarte posibil, nu? ;) Apropo, meciul Romaniei, potrivit saitului federatiei europene, e de la 15:30. |
La 15:30 incepe meciul Romaniei impotriva Suediei pentru accederea in finala CE. Tot tvr2 (:-? ) televizeaza.
So, bafta! |
No acum e acum:-S , sa speram ca mergem in finala:)
|
13-14 la pauza...nu e bine.Dupa parerea mea suntem superioare suedezelor din aproape toate punctele de vedere.
|
:( ramane sa luptam pentru bronz
|
Suedia a fost mai buna, scheme de joc peste scheme de joc..a meritat victoria. La noi schema de joc era Neagu, care in repriza a doua n-a existat, a obosit..noroc cu portarul, ca altfel era vai mama noastra. Ma pish pe el bronz.
|
Da, cum dracu' sa te bazezi doar pe Neagu? Daca nu era ea ce faceam?
Maine oricum pierdem, Norvegia / Danemarca ne-au cam batut peste tot nu? |
Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.
|
So am ramas cu locul 4... (da, sunt pesimist, adica realist) Totusi daca te gandesti statistic nu-i rau, ne-am egalat cea mai buna performanta :D Una peste alta, a fost un turneu reusit, zic eu, ganditi-va ce-ar fi fost daca nu se descurcau bine fetele cu Spania sau Muntenegru.
|
Lipsa extremelor (au fost de cele mai multe ori "maini moarte") si o tactica bine pusa la punct ne-au tras in jos, pacat... Dar daca invingem azi Danemarca mai indulcim din senzatia esecului!
|
hai ma fratilor..chiar e un esec ca suntem intre primele 4 echipe din lume?eu zic ca si locul 3 e o performanta avand in vedere ce nationale au fost la acest CE
|
Conducem 9-7, sa speram ca vom rezista si in repriza secunda.
|
Originally Posted by mvpsebi:
Cred ca ori nu ai habar de acest sport, ori nu ai urmarit campionatul.Sa afirmi asa ceva despre Galca sau Manea, doua jucatoare indispensabile in foarte multe meciuri, extrem de talentate si care au reusit nenumarate faze uluitoare, este ridicol. Bravo, fetelor!!!!!<:-P <:-P <:-P |
Originally Posted by ghost90:
Normal ca este un esec.Noi ne iubim echipele, indiferent de sport, doar cand luam locul 1.In rest, nu mai conteaza nimic.Romani!!!!!:-& |
Danemarca - Romania 15 - 16
Felicitari Romania, felicitari: TOLNAI Talida UNGUREANU Paula Claudia PARASCHIV Magdalena CHINTOAN Florina Maria HAN Roxana NECHITA Adriana Nicoleta NEAGU Cristina Georgiana BRADEANU Aurelia STANCA Ionela MANEA Oana Andreea VARZARU Cristina Georgiana MOLDOVAN Ada Emilia ARDEAN ELISEI Valentina Neli SOIT Oana Florica FIERA Adina Laura TIVADAR Maria Mihaela GEIGER Melinda Anamaria Am facut cel mai bun meci de la acest Campionat European! |
All times are GMT +2. The time now is 04:48. |