![]() |
my bad, then ...;)
|
Annette Bening - Warren Beatty
4 Attachment(s)
În ciuda reputației de mare Don Juan a lui Warren Beatty că a fost unul dintre actorii cu cel mai mare număr de iubite, iată că relația acestuia cu Annette Bening este una dintre cele mai de durată și cele mai frumoase de la Hollywood.
Attachment 857 Attachment 858 Cei 2 s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Bugsy în 1991 și s-au căsătorit în 1993, rămânând împreună până în prezent. După cei 17 ani de căsătorie, cei 2 s-au ales și cu 4 copii. Attachment 859 Attachment 860 |
Courtney Cox - David Arquette
4 Attachment(s)
„Scream” a fost momentul de început al relației longevive dintre Courtney Cox și David Arquette.
Attachment 861 Attachment 862 Cei doi s-au căsătorit în anul 1999 și au împreună un copil. Attachment 863 Attachment 864 |
Originally Posted by fresie:
Nu stiai ? Cei doi s-au separat pe la sfarsitul lui 2010...acum au ramas doar buni prieteni... |
Originally Posted by OwYBeS:
Eu nu am vrut nici pe departe sa fac o radiografie a relatiei lor. Dupa cum o cere si prezentul topic, am scris doar cateva cuvinte. Povestea este lunga, iar pentru staruri, o casatorie de peste 10 ani, chiar este longeviva. |
All times are GMT +2. The time now is 05:15. |