![]() |
probabil.dar macar sa am de ales la ce duzina vreau sa ma duc.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Ai zis ca ti s'a parut amuzant.L'ai mai vazut de atunci sau...??Cum te'ai razgandit??:-?
|
de la amuzament pana la un film bun e cale lunga, Doll. ;)
nu pot sa spun ca nu am ras la el... insa e de prost gust! |
Nu'nteleg cum poti sa consideri un film o "parodie de prost gust", sa te intrebi cum de au ras alte persoane in timp ce'l vizionau, dar, in acelasi timp, sa'i pui si eticheta de film "foarte amuzant".E ca si cum as spune despre o persoana ca e oloaga, desi are ambele picioare :-?:|
|
de parca un om nu poate fi olog daca are ambele picioare... ba poate, foarte bine... ok... ca sa intelegi, voi reformula:
am vazut si eu Vampires Suck... e foarte amuzant, insa intr-o maniera de prost gust !!! acum e mai bine? ce vrei sa demonstrezi cu tot ceea ce insiri pe acolo? ca nu pot tine pasul cu tine... unii au si zile pline... ;) |
Cand ne convine se poate orice.Cum sa nu?!:-S :-< @-)
|
ok... se pare ca ori eu sunt prea obosita, ori tu esti... :-/ (how are you?@-) or :-< ?)
|
Din moment ce'am bagat 3 galbejiti sunt valabili toti 3.Nu postez sa ma aflu'n treaba.Deci sunt si confused si hypnotized si mai bag si cate'un oftat din cand in cand.
|
nu stiu daca sa :)) sau sa :((
las' ca iti raspund in alta parte... ;) fi doar atenta... :-< |
Ioi, ori e foarte amuzant, ori nu. Una e sa fie amuzant si alta e ca umorul sa fie de prost gust; in fine, in cele din urma am inteles ce vroiai sa spui :). Ma intreb daca/cand apar la noi Winter's Bone si The King's Speech |
Semne bune anul n-are.:(
Winter... e deja pe torente, varianta blu-ray, deci nu cred ca ajunge la noi. Nici lui King..nu-i dau sanse. |
You don't know Jack
Nu stiu daca s-a mentionat despre pelicula "You don't know Jack", insa mie mi-a placut extrem de mult. Nu abunda cu actiune, insa trairile interioare transpunse de Al Pacino sunt complesitoare. Un film ce merita introdus in cinematografele romanesti.
|
|
|
De 2 luni tot caut o data de lansare a filmului Skyline...nu am gasit nimic despre Romania. De aici tind sa cred ca nu vom avea parte de el in cinematografele din tara.
|
Originally Posted by andreiu7z:
E film(tv)Hbo si n-are cum sa apara la cinema. |
Dupa Saw the Devil, vine o alta posibila minunatie, care, mai mult ca sigur, se va feri de ecranele mioritice. Dar e deja pe torente, asa ca...grab it.
|
|
![]() Link: http://www.cinemagia.ro/filme/troubl...-curve-571354/ ei bine....asta chiar ma uimeste, cum de n`o sa ajunga la noi in cinema..:| |
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |