![]() |
da, stiu... :)
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Si eu......=)) |
hmmm... pe cine?... :-/
(eu?... :( ) |
Nuuuuuu, nu ma refeream la guru :), ci la astia noi care au invadat forumul si posteaza numai prostii.Vezi userul ala cu "Sexy braileanca - Sunt o fetita tunata" :)))))
|
ah, cand am vazut ce o postat tipa, am crezut ca dau afara tot ce am mancat doua saptamani... credeam ca au disparut specimene de genul... sau macar ca nu intra pe aici... dar vad ca si in showbizzz sunt manelari... :((
|
Psihologu face parte din generatia Copy/paste ;)
Se poate verifica , copiaza comentarii de pe bloguri de filme , site-ul concurent.... etc . Busted >:) |
mi s-a parut mie ceva neinregula k prea le scotea repede
|
Originally Posted by copila_satanista:
lugojanu =)))))))) ..vad ca`i remarcat de toti =)), ala nu'i sanatos |
Originally Posted by gigabyte:
|
Originally Posted by FreakDoll:
Cred ca era o gluma. Oricum nici voi nu sunteti mai breji, ati bagat numai hip-hoape semi-obscure pe un topic ce se numea pompos "cea mai tare melodie romaneasca". |
Originally Posted by marius_em:
Poate ca si eu am glumit.Nu ai de unde sa stii tu.Si care voi?Din moment ce "m"ai quotat" ma simt vizata, desi nici n'am postat in threadul ala.(:| Nu semeni numai fizic cu Honorius Prigoana (:| |
Originally Posted by FreakDoll:
Inteleg ca insinuezi ca asta e idiot sau ceva, si eu ca el? |
nu e idiot... are doar un picior de lemn... =))
LE... defapt... e idiot... :-O acuma mi-am dat seama.... dar idiotenia nu se vede pe mecla (de obicei) |
hai mă, dă-o-n mă-sa! aşa tânăr şi cu picior de lemn deja? |
stai... honorius e fii-su? lu prigoana ala mare?... bastanu...
|
Originally Posted by miercuri:
Da´mai incet, ca-s in vacanta. Poate pune si Booty osu´... |
|
aaa... scuze... credeam ca e prigoana ala mare... ca ala are un picior de lemn... are o gramada de copii omu ala... pe doi dintre ei ii cunosc si eu... pfff... copii facuti ca un tirist ipocrit ce e... :(
|
Sper ca nu radeai de piciorul lui de lemn, nu?:| Nu m'am referit la asta.Nici pe departe.:-S La idiotenie, zic. |
nu... nu rad de handicapul nimanui... nu imi sta in caracter sa imi bat joc de necazurile altora... chiar daca el o merita... ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:59. |