Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   AVERTISMENT - pentru Kanibalo si alti flooderi. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97188)

dragonfly_drk 21 Sep 2010 22:34

da, stiu... :)

FreakDoll 21 Sep 2010 22:51

Originally Posted by dragonfly_drk:

eu mai vad pe cineva care posteaza in prostie... X(

Si eu......=))

dragonfly_drk 21 Sep 2010 23:11

hmmm... pe cine?... :-/
(eu?... :( )

FreakDoll 21 Sep 2010 23:16

Nuuuuuu, nu ma refeream la guru :), ci la astia noi care au invadat forumul si posteaza numai prostii.Vezi userul ala cu "Sexy braileanca - Sunt o fetita tunata" :)))))

dragonfly_drk 21 Sep 2010 23:18

ah, cand am vazut ce o postat tipa, am crezut ca dau afara tot ce am mancat doua saptamani... credeam ca au disparut specimene de genul... sau macar ca nu intra pe aici... dar vad ca si in showbizzz sunt manelari... :((

gigabyte 22 Sep 2010 11:05

Psihologu face parte din generatia Copy/paste ;)
Se poate verifica , copiaza comentarii de pe bloguri de filme , site-ul concurent.... etc .

Busted >:)

copila_satanista 22 Sep 2010 11:11

mi s-a parut mie ceva neinregula k prea le scotea repede

ionutt- 22 Sep 2010 12:32

Originally Posted by copila_satanista:

psihologu invadeaza dar macar nu e sec de tot. claudiu lugojanu in schimb arunca cu tampenii peste tot

lugojanu =)))))))) ..vad ca`i remarcat de toti =)), ala nu'i sanatos

miercuri 22 Sep 2010 12:57

Originally Posted by gigabyte:

Se poate verifica , copiaza comentarii de pe bloguri de filme , site-ul concurent.... etc .

Da, e un soi de spambot.

marius_em 22 Sep 2010 16:27

Originally Posted by FreakDoll:

Nuuuuuu, nu ma refeream la guru :), ci la astia noi care au invadat forumul si posteaza numai prostii.Vezi userul ala cu "Sexy braileanca - Sunt o fetita tunata" :)))))

Cred ca era o gluma. Oricum nici voi nu sunteti mai breji, ati bagat numai hip-hoape semi-obscure pe un topic ce se numea pompos "cea mai tare melodie romaneasca".

FreakDoll 22 Sep 2010 19:01

Originally Posted by marius_em:

Cred ca era o gluma. Oricum nici voi nu sunteti mai breji, ati bagat numai hip-hoape semi-obscure pe un topic ce se numea pompos "cea mai tare melodie romaneasca".

Poate ca si eu am glumit.Nu ai de unde sa stii tu.Si care voi?Din moment ce "m"ai quotat" ma simt vizata, desi nici n'am postat in threadul ala.(:| Nu semeni numai fizic cu Honorius Prigoana (:|

marius_em 22 Sep 2010 20:30

Nu semeni numai fizic cu Honorius Prigoana (:|

News to me. Nici nu stiam cum arata... Seman poate la ochelari, mai departe nu stiu, ca nu-l cunosc, iar la bani nici atat.
Inteleg ca insinuezi ca asta e idiot sau ceva, si eu ca el?

dragonfly_drk 22 Sep 2010 21:50

nu e idiot... are doar un picior de lemn... =))
LE... defapt... e idiot... :-O acuma mi-am dat seama.... dar idiotenia nu se vede pe mecla (de obicei)

paul_aramis 22 Sep 2010 22:03

LE... defapt... e idiot... :-O acuma mi-am dat seama.... dar idiotenia nu se vede pe mecla (de obicei)

hai mă, dă-o-n mă-sa! aşa tânăr şi cu picior de lemn deja?

dragonfly_drk 22 Sep 2010 22:04

stai... honorius e fii-su? lu prigoana ala mare?... bastanu...

Pitbull 22 Sep 2010 22:06

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by gigabyte:

Da, e un soi de spambot.

Bun, ma apuc de facut curatenie...
Da´mai incet, ca-s in vacanta.
Poate pune si Booty osu´...

paul_aramis 22 Sep 2010 22:15

stai... honorius e fii-su? lu prigoana ala mare?... bastanu...

exactamente! e generaţia de nădejde a politichiei române, aia de mâne!

dragonfly_drk 22 Sep 2010 22:20

aaa... scuze... credeam ca e prigoana ala mare... ca ala are un picior de lemn... are o gramada de copii omu ala... pe doi dintre ei ii cunosc si eu... pfff... copii facuti ca un tirist ipocrit ce e... :(

FreakDoll 23 Sep 2010 00:15

Sper ca nu radeai de piciorul lui de lemn, nu?:|

Nu m'am referit la asta.Nici pe departe.:-S La idiotenie, zic.

dragonfly_drk 23 Sep 2010 00:19

nu... nu rad de handicapul nimanui... nu imi sta in caracter sa imi bat joc de necazurile altora... chiar daca el o merita... ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:59.