![]() |
Bai, ia sa nu mai postati peste mine, cind ma vedeti ca scriu... Io nu celebrez pe oricine, iar atunci cind o fac, nu ma vreau eclipsat de orice taietor de frunze.... Alo! Cinemagia...? Pina nu-mi ies iar din pepeni... :-w
Lasati macar o zi sa vada lumea cine dracu' a murit ori s-a nascut azi, de dragul lui /ei, daca nu de al meu... :)) |
Clint Howard este intradevar un actor urat dar numai cand zambeste :))
|
Michael Berryman este un actor foarte urat ca aspect fizic, l-am vazut in filmul The Devil's Rejects.Sau prea mult make-up?
|
Originally Posted by Cristina_:
Nu, ala asa e, n-a fost ars (ca Richard Lynch), ci are o boala/sindrom (am uitat cum ii zice), ceva cu cresterea anormala a pielii si a parului. Sa-l vezi mai tinerel in The Hills Have Eyes (al lui Craven) sau Deadly Blessing (tot al lui Craven). La fel de sperioja... |
Sarah Jessica Parker si Lady Gaga
|
2 Attachment(s)
|
[quote=Tom-master][quote=danonino]
![]() Nu inteleg de ce o considera lumea sexy pe Rihana, nici buna nu mi se pare. Fara tocuri, curul ei s-ar tari pe jos. Are si picioare scurte si groase, trunchiuri de stejari. Daca as vedea la metrou, nu as intoarce capul dupa ea, daramite sa vorbesc cu ea. Rihana arata foarte bine..are picioare frumoase..."trunchiuri de stejar" zau ?:|... sa inteleg ca tie iti plac "suncoasele" in fine vedeta urata..hm..shelly duvall da` totusi e o actrita buna |
Eh da,aici mai fff mare dreptate
|
Rihana mi se pare cea mai dizgratioasa. Si-au batut joc de ea illuminati in ultimul hal... Daca o vezi frumoasa in videoclipuri si cand apare pe afara atunci gandeste-te la o armata de make-uperi care se ingrijesc si de cel mai mic defect/impuritate. Mi-a placut odata de ea...dar au trecut vreo 7 ani de atunci.
In prezent / Unele estimari ![]() ![]() In fine, a zis intr-un interviu la MTV ca uraste legumele si adora carnea. Nu-i de mirare. |
@miere oricat imi displace Rihana nu cred ca poza aceea unde este grasa e reala.Cred ca daca o caut pe google o gasesc la photoshop.
|
|
Originally Posted by Cristina_:
Poti verifica, nu e in PS. Sper ca nu te-ai referit la ultima poza :) |
All times are GMT +2. The time now is 20:16. |