![]() |
Surprizele Turbo, albumele cu fotbalisti, cartonasele cu Xena si Hercule ,Rambo , Van Damme , Arnie (Lazer parca se numeau)
|
mie mi-e dor de ceva mai banal. mi-e dor de facultate si de frecatul mentei de atunci. De trezit la pranz, de mers la niste seminarii si cursuri mai interesante, de mers prin anticariate, la McDonalds pt o cafea cu prietenele, apoi de citit B24Fun (biblia mea pe atunci) si de ales un club si un party si apoi de esuat in amaratul ala de ClubA sau Fire. Apoi de plecat la 5 dimineata din club , acasa, cu tramvaiul.
|
Imi este dor de o betie (la modul placut, nu mersul ala tampit pana la limita regurgitarii), mi-e dor de un fotbal sau orice activitate care are in prim plan o minge (indiferent de marime), mi-e dor de-un mers cu cortul in varful muntelui... mi-e dor de perioada 17-23 ani... ;)
|
Bun, rrs, inseamna ca mai avem un fotbalist. Incepe sa se stranga trupa. ;)
|
Originally Posted by hellsteed:
Se pare ca avem ceva asemanari nebanuite. :)) On: Mi-e tare dor de momentele cand se organizau meciuri de fotbal intre baietii burlaci si cei insurati. :( |
Originally Posted by SoX:
|
Originally Posted by Judex:
Cine e insurat in cazul nostru? :)) |
Pai asta era ideea: inca poti juca pentru noi. :P
|
io nu inteleg care-i difererenta intre un barbat insurat si unul celibatar in cazul fotbalului...
lumineaza-ma,judie! |
O chestie numita nevasta. :))
|
Originally Posted by Judex:
|
judie, sa inteleg ca nevasta e pe post de majoreta?
|
Nu! E pe post de minge. :D
|
Originally Posted by SoX:
Hera, da, uneori poate. :P |
e grav daca cei din echipa insuratilor accepta sa fie nevestele pe post de mingii....
inseamna ca vor sa scape de ele si nu stiu cum... oare ele, nevestele, nu au in gand ceva asemanator??? |
Originally Posted by rvn:
Sau citeste asta: http://www.mirror.co.uk/news/top-sto...5875-22007179/ >:) >:) >:) |
Un jucător al lui Chelsea este oprit de poliţie dupa ce a fost prins circulând cu peste 100 de kilometri pe oră în oraş. Când încearcă să explice poliţistului de ce se grăbea, el răspunde: "Am auzit că John Terry a parcat în faţa casei mele". :))
Nevasta pe post de minge .. mult spus. E pe post de enciclopedie, le stie pe toate si daca iti spune ca nu e bine sa mergi la fotbal ca poate "faci buba", ar fi bine s`o asculti ;) |
ah,cat sunt barbatii de mandri de chestia asta! asta dovedeste unicul scop al existentei lor pe pamant...
|
Mandri de ce anume ? Unic scop ? :-?
|
Originally Posted by abureala:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:18. |