![]() |
Originally Posted by alextreme93:
|
io unu sunt de acord cu banarea lui pitbull. ba zic să îi dea o săptămână. că stând departe de forum poate-poate şi-o face timp şi caută prin debara VHS-urile alea de le-a promis. da' cum zilele astea cică e plecat la Timi ...
|
salivezi si tu dupa complimentul asta,dar n-o sa-l vezi si auzi niciodata!
|
Originally Posted by Dragomara:
Sunt un gentleman.Ce ... $*&#$&*#&$* ! |
m-am referit la Dragomara! nu era evident?
|
Originally Posted by rvn:
Normal ca m-am prins.Io raspundeam Dragomarei in legatura cu complimentul meu magaresc |
Originally Posted by rvn:
hai mai rvn, lasa-ne cu textele astea. ar trebui sa il doara la bashcheti pe jupanu Pit ca i s-a dat ban trei zile. sa fim seriosi nu e ca si cum l-ar fi bagat la carcera. daca chiar il afecteaza chestioara asta, e semn rau pentru el. e nasol sa traiesti in virtual si sa simti diverse dureri pt carcere informatice dragi moderatori, daca vreti sa ma ajutati sa demonstrez paguba cea de ciuperci, dati-mi si mie un ban de 3 zile. sau daca chiar credeti necesar, si de o luna. ca sa vada lamentatorii ca nu se intampla nimic cu ocazia asta. nu imi creeaza shoc psihic. PS: il si vad pe cumatrul Pit agatzat de barele virtuale ale paginii cu mesaj de "you have been banned" urland BUT I AM INOCEEENT, INOCEEENT! THE BUTTLER DID IT!!!!! =)) PS: recunosc ca acum cativa ani exista un forum in care as fi simtit o mica drama daca as fi fost banat. ceea ce evident era gresit. dar sa zicem ca, vorba unei celebre poezii, "eram mult mai prost pe atunci". Stie cineva despre ce poezie e vorba? Jupanu' sa se abtina, dupa ce ii trece banu' pt ca stiu ca stie...;) |
To'arashu, to'arashu, io am voie? :D
Am facut acelasi liceu ca si autorul. ;) |
omule-floyd, deja imaginatia ti-a luat-o razna! ai putea sa te lasi de meseria ta si sa scrii scenarii pentru filme SF.....
si... pana la urma, te durea mana sa votezi? macar asa...de distractie... |
creca in secunda cand realizezi ce greu e sa scrii un scenariu bun nu de SF, ci de orice, ai doua variante. ori chiar ai talent si il scrii, ori mai bine te abtii.
eu ma abtin. |
eu cred ca trebuia sa te abtii la mesajul 49
|
de ce domnule? trebuie sa mai si radem! forumul asta e prea incrancenat. again!
|
All times are GMT +2. The time now is 12:38. |