Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   ce emisiuni va plac? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97032)

miercuri 23 Jul 2010 15:11

Originally Posted by Windom:

Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.

Da, ppl will go to great lengths ca sa ne convinga ca nu sunt gay. Poor closeted Botezatul, cum incearca el sa para heterosexual fatal.

Moody 16 Feb 2011 19:02

Le consideri serios frumoase pe toate fetele? Nu zic ca multe din ele sunt frumoase, dar sunt si cateva mai bine nu.

Manusa 17 Feb 2011 10:49

Imi place "In puii mei" :) si abia astept sa inceapa noul sezon.

portofel 17 Feb 2011 18:30

OK;)
Desi nu prea am timp sa ma uit la televizor,la emisiuni anume, totusi, atunci cand am timp imi place mult sa vad ''Cronica carcotasilor'' (si vad ca nu sunt singura)....''Romania -te iubesc''(cand are subiecte interesante) si ''Happy hour'', fiindca -mi place Catalin.:-*

bernadett 18 Feb 2011 17:53

Te pui cu blondele si InTrecerea Anilor

portofel 19 Feb 2011 18:37

Te aprob intr-u totul, chiar am vazut si eu emisiunea si nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. Cat despre baietii astia(adica unul singur) absolut magnific, talentat %:-*

FreakDoll 19 Feb 2011 21:22

Este extraordinar de talentat baiatul asta =D>

La fel ca si acesta.

Moody 20 Feb 2011 00:56

Destul de tare emisiunea. Sunt curios sa vad in continuare si alte talente. In sfarsit a ajuns si la noi un format cu mare succes in atatea alte tari. Pana acum cel mai impresionant a fost Narcis Iustin Ianau, nu credeam ca poate scoate asa ceva din el, dovada ca prima impresie te inseala.

portofel 20 Feb 2011 18:32

Narcis Iustin Ianau

impresionant:-O =D>

portofel 08 Mar 2011 13:27

Mai nou, imi place ''Miss fata de la tara'':)

chuckyfan 08 Mar 2011 13:32

Da, si eu ma uit la Miss Fata de la tara.
BTW, Dorina - cea din prima emisiune e de la mine din comuna:)

portofel 08 Mar 2011 13:54

Chiar?:)
Inseamna ca asta e motivul pentru care te uiti la emisiune;)

chuckyfan 08 Mar 2011 13:57

pai in mare parte da...........................si nu e o emisiune proasta ca majoritatea celor existente:|

portofel 08 Mar 2011 14:13

Ai dreptate:-bd

ieucumine 26 Apr 2011 07:22

Romania, te iubesc, Apropo Tv. Si cam toate de pe Discovery si TLC

forward 26 Apr 2011 11:31

replay, in gura presei, apropo tv

Cristina_ 26 Apr 2011 14:28

cele de pe Discovery si National Geographic

StrangeHouse 27 Apr 2011 13:15

Profesionistii cu Eugenia Voda, Teleenciclopedia,

princess_peach 29 Apr 2011 21:38

Pai...:-?...Emisiunile de pe Antena 1 si Prima TV (gen Sa te prezint parintilor, Copii contra parinti, Comanda la mine...etc.) nu imi plac deloc. Muuuulta incultura!:)):))
Ca sa fiu sincera ma uit mai mult pe Travel and Living...si la Mythbusters, Brainiac...Iar ca emisiuni romanesti, urmaresc Apropo TV si urmaream Mondenii, cand era Bendeac la Prima TV si nu se prostea ca acum. Atunci chiar era fain! (nu zic ca acum nu are momente frumoase si pline de umor, dar de multe ori intrece masura...):)

Cristina_ 29 Apr 2011 21:45

Originally Posted by princess_peach:

Pai...:-?...Emisiunile de pe Antena 1 si Prima TV (gen Sa te prezint parintilor, Copii contra parinti, Comanda la mine...etc.) nu imi plac deloc. Muuuulta incultura!:)):))
Ca sa fiu sincera ma uit mai mult pe Travel and Living...si la Mythbusters, Brainiac...Iar ca emisiuni romanesti, urmaresc Apropo TV si urmaream Mondenii, cand era Bendeac la Prima TV si nu se prostea ca acum. Atunci chiar era fain! (nu zic ca acum nu are momente frumoase si pline de umor, dar de multe ori intrece masura...):)

Daaa....Travel and Living au emisiuni super :D

All times are GMT +2. The time now is 10:09.