Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Cei mai buni actori de comedie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97016)

Blu3sky 13 May 2010 21:19

Robert Downey Jr. ???
nu imi dau seama cum nu vedeti talentul lui lipsa!!!!
chiar nu imi dau seama cum puteti sa ziceti ca e actor.. daca nu avea bani nu intra in lumea asta ;) noroc cu tatal lui. in rest e praf. mi se pare o gluma de actor!!!

iondindeal 13 May 2010 22:43

Jim Carrey, Martin Lawrence, Luis de Funes, Chaplin, Stan si Bran , Mircea Diaconu

Ynspy 14 May 2010 06:52

Jim Carrey:))

digeo90 14 May 2010 08:37

mine top 10

1 Jim Carrey
2 Adam Sandler
3 Eddie Murphy
4 Robin Williams
5 Martin Lawrance
6 Jack Black
7 Ben Stiller
8 Sacha Baron Cohen
9 Seth Rogen
10 Will Farrel

Psychoprincess 23 May 2010 12:27

Jim este hilar insa nu cred ca se poate face reo comparatie intre el si eddie adica pe mine amndoi ma fac sa rad cu lacrimi..........insa cred ca in lista ar trebui sa intre si Mr Bean(actorul) si nu i-am spus numele real penrtu ca el asa este remarcat...anyway............poate nu a jucat in multe filme insa ar merita.....................:))

Backstage 03 Jun 2010 14:05

Jim Carrey & Robin Williams FTW !
Restul chiar nu... Iar cu Ben Stiller si Adam Sandler nu pot . Cred ca am ceva personal cu ei .

-sebastian- 07 Jun 2010 09:08

Eddie Murphy si Jim Carrey

Pitbull 07 Jun 2010 12:14

Rämâne cum am stabilit:
Originally Posted by Pitbull:

Nici eu n-am ce vota.

Un fel de top-ten (aproximativ) al meu
(Adicä: o parte dintre cei cärora le papä din palmä äia din poll):

Laurel & Hardy
Louis de Funes
Peter Sellers
Jerry Lewis
Fernandel
Bourvil
Jack Lemmon
Walter Matthau
Toma Caragiu
Buster Keaton
Gene Wilder

Totusi, am fäcut un compromis si l-am votat pe Jim Carrey (imaginându-mi cä lista e conceputä cam ca un fel de "Top-ten al actorilor de comedie de la pozitia 50 încolo"), numai fiindcä eram curios sä väd rezultatele pollului.

Floydman 08 Jun 2010 19:20

eu l-am votat pe Williams. Care nu prea are cum sa fie sub Jim Carrey, oricum ai lua-o. Ma surprinde alegerea lui Pit. Cum ma Jim Carrey cand era Williams la optiune????

marius93 13 Jun 2010 16:54

Jim Carrey e cel mai tare =))

defav 20 Jun 2010 18:51

Carrey, Robin Williams , Chaplin, Pierre Richard, Rowan Atkinson-Mr. Bean, Bill Murray ....
da ' Bruce Willis nu v-a placut in Maddie si David ? Sau Colombo nu e comic ?Din aia vechi si Fernandel sau Alberto Sordi au fost dementiali , de exemplu.
Pina si Belmondo are citeva roluri in care e foarte haios, ex. "Politist sau delincvent '"
Notiunea asta de "actor de comedie " mi se pare relativa, Depardieu are unele roluri hazoase , Alain Delon avea unele roluri de politist comic, De Niro e uneori savuros, etc.

rvn 20 Jun 2010 20:00

Originally Posted by defav:

Carrey, Robin Williams , Chaplin, Pierre Richard, Rowan Atkinson-Mr. Bean, Bill Murray ....
da ' Bruce Willis nu v-a placut in Maddie si David ? Sau Colombo nu e comic ?Din aia vechi si Fernandel sau Alberto Sordi au fost dementiali , de exemplu.
Pina si Belmondo are citeva roluri in care e foarte haios, ex. "Politist sau delincvent '"
Notiunea asta de "actor de comedie " mi se pare relativa, Depardieu are unele roluri hazoase , Alain Delon avea unele roluri de politist comic, De Niro e uneori savuros, etc.

aici nu e vorba de faze haioase din filme.
e vorba de un clasament al celor mai buni actori de comedie, prin excelenta.
fii atent la poll-ul lui Pitbull.
cam despre aia ar fi vorba, chiar daca nu l-a inclus si pe Norman, spre dezamagirea mea...

Jumperr 20 Jun 2010 23:44

Greu de ales,dar am vreo 4 de acolo,totusi votat cu adam s.

defav 24 Jun 2010 15:26

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by defav:

aici nu e vorba de faze haioase din filme.
e vorba de un clasament al celor mai buni actori de comedie, prin excelenta.
fii atent la poll-ul lui Pitbull.
cam despre aia ar fi vorba, chiar daca nu l-a inclus si pe Norman, spre dezamagirea mea...

YES, Norman a fost unic in felul sau , mi-a placut mult !

fleurdelautomne 26 Jun 2010 16:28

L-as adauga si pe Jack Nicholson in lista

cattalin81 30 Jun 2010 15:33

Mi-ar fi placut sa pot regasi in lista si Leslie Nielsen, Louis de Funes, Mr.Bean, Benny Hill.
Chiar daca unii nu mai sunt printre noi, ei continua sa ne incante cu creatiile lor si vor fi greu de egalat vreodata.
Ar trebui sa nu ii uitam si sa redescoperim umorul din filme mai vechi care stau la temelia tuturor comediilor de azi.

mirkea 05 Jul 2010 18:55

Am votat cu Jim Carrey dar e pacat ca Leslie Nielsen nici macar nu e mentionat in poll in timp ce alti actori care sunt paraleli cu comedia (cum ar fi Jack Black si seth rogen) se regasesc in top.

Originally Posted by cattalin81:

Mi-ar fi placut sa pot regasi in lista si Leslie Nielsen, Louis de Funes, Mr.Bean, Benny Hill.
Chiar daca unii nu mai sunt printre noi, ei continua sa ne incante cu creatiile lor si vor fi greu de egalat vreodata.
Ar trebui sa nu ii uitam si sa redescoperim umorul din filme mai vechi care stau la temelia tuturor comediilor de azi.

Total de acord.

IchiroHideaki 06 Jul 2010 18:28

altul mai bun decat Jim Carrey nu exista...

BarbuAlina 09 Jul 2010 17:54

Steve Martin!
Cum ati putut uita de el?
In The Pink Panther a fost genial!

Mihail19881988 09 Jul 2010 19:18

zach galifianakis , bill murray ,

All times are GMT +2. The time now is 15:40.