![]() |
Robert Downey Jr. ???
nu imi dau seama cum nu vedeti talentul lui lipsa!!!! chiar nu imi dau seama cum puteti sa ziceti ca e actor.. daca nu avea bani nu intra in lumea asta ;) noroc cu tatal lui. in rest e praf. mi se pare o gluma de actor!!! |
Jim Carrey, Martin Lawrence, Luis de Funes, Chaplin, Stan si Bran , Mircea Diaconu
|
Jim Carrey:))
|
mine top 10
1 Jim Carrey
2 Adam Sandler 3 Eddie Murphy 4 Robin Williams 5 Martin Lawrance 6 Jack Black 7 Ben Stiller 8 Sacha Baron Cohen 9 Seth Rogen 10 Will Farrel |
Jim este hilar insa nu cred ca se poate face reo comparatie intre el si eddie adica pe mine amndoi ma fac sa rad cu lacrimi..........insa cred ca in lista ar trebui sa intre si Mr Bean(actorul) si nu i-am spus numele real penrtu ca el asa este remarcat...anyway............poate nu a jucat in multe filme insa ar merita.....................:))
|
Jim Carrey & Robin Williams FTW !
Restul chiar nu... Iar cu Ben Stiller si Adam Sandler nu pot . Cred ca am ceva personal cu ei . |
Eddie Murphy si Jim Carrey
|
Rämâne cum am stabilit:
Originally Posted by Pitbull:
|
eu l-am votat pe Williams. Care nu prea are cum sa fie sub Jim Carrey, oricum ai lua-o. Ma surprinde alegerea lui Pit. Cum ma Jim Carrey cand era Williams la optiune????
|
Jim Carrey e cel mai tare =))
|
Carrey, Robin Williams , Chaplin, Pierre Richard, Rowan Atkinson-Mr. Bean, Bill Murray ....
da ' Bruce Willis nu v-a placut in Maddie si David ? Sau Colombo nu e comic ?Din aia vechi si Fernandel sau Alberto Sordi au fost dementiali , de exemplu. Pina si Belmondo are citeva roluri in care e foarte haios, ex. "Politist sau delincvent '" Notiunea asta de "actor de comedie " mi se pare relativa, Depardieu are unele roluri hazoase , Alain Delon avea unele roluri de politist comic, De Niro e uneori savuros, etc. |
Originally Posted by defav:
e vorba de un clasament al celor mai buni actori de comedie, prin excelenta. fii atent la poll-ul lui Pitbull. cam despre aia ar fi vorba, chiar daca nu l-a inclus si pe Norman, spre dezamagirea mea... |
Greu de ales,dar am vreo 4 de acolo,totusi votat cu adam s.
|
Originally Posted by rvn:
|
L-as adauga si pe Jack Nicholson in lista
|
Mi-ar fi placut sa pot regasi in lista si Leslie Nielsen, Louis de Funes, Mr.Bean, Benny Hill.
Chiar daca unii nu mai sunt printre noi, ei continua sa ne incante cu creatiile lor si vor fi greu de egalat vreodata. Ar trebui sa nu ii uitam si sa redescoperim umorul din filme mai vechi care stau la temelia tuturor comediilor de azi. |
Am votat cu Jim Carrey dar e pacat ca Leslie Nielsen nici macar nu e mentionat in poll in timp ce alti actori care sunt paraleli cu comedia (cum ar fi Jack Black si seth rogen) se regasesc in top.
Originally Posted by cattalin81:
Total de acord. |
altul mai bun decat Jim Carrey nu exista...
|
Steve Martin!
Cum ati putut uita de el? In The Pink Panther a fost genial! |
zach galifianakis , bill murray ,
|
All times are GMT +2. The time now is 15:40. |