![]() |
Eu sunt cam dependent de blugi..deh.
Apropo, cum dai gata o studenta la: medicina, ise/ase, drept? In ce ar trebui sa fii imbracat? Vb doar de imbracaminte, nu stilul de abordare. Alicia Silverstone e SINGURA femeie star international care a reusit sa ma zapaceasca de-a binelea, in adolescenta. In rest, nu mai facusem semi-obsesii pt niciuna anume. Filmul "The Crush" a fost fatal pt mine. :P Mah si are doar 33 de ani...:-/ ---- Hellsteed, nu pe cinemagia rezolvi problema. :) Eu zic s-o intrebi dk are vreo prietena, dk n-ai facut nimic pana acum...:D ---- Deci unde ramasesem: da, de acord cu Mistah Jay, blugii sunt super faini si sexy, what's problem?? |
|
Polyvore? :D N-am mai intrat de ceva vreme. Am si eu un cont.
|
|
Prima combinatie nu mi se pare buna, ai si pantalnoi de piele si geaca de piele, itțs too much....mai trebuie si-o textila ceva....
|
Stie vreuna dintre fashionistele de aici cum pot da de designerul Denis Predescu?
Am innebunit cautand un contact, are nise rochii mortale :( ![]() |
uite nr lui de telefon 0740 026 022. Sper sa iti fie de folos:*
|
cam de unde va place sa le cumparati? :D
|
Recunosc fara niciun fel de jena ca frecventez second-hand-urile. Mi-am gasit aici o geanta de piele superba, magnifica... genul de geanta pe care o ai o singura data in viata. Cu doar 6 euro. :D Si mi-am mai luat o ie draguta la doar 1 euro. :P
In rest nu am un magazin preferat. Intru, ma uit, daca imi place ceva cumpar... daca nu, nu. :D Ah era sa uit, mi-am mai luat o pereche de jambiere tricotate. 8-> |
La fel ;) . Cele mai multe haine le primesc de la o tipa din Germania cu gusturi si masuri similare. Restul - pantofi, lenjerie, rochii - imi cumpar de unde-o fi. In Timisoara au aparut de vreun an niste magazine gen 38 de mii, dar cu 10 lei. Mi-am luat anul trecut vreo 2 rochite foarte faine de la ei. In Germania imi placea cel mai mult H&M. De la second iau rar, dar iau, de obicei intru cand caut ceva ce nu gasesc prin magazine pentru fete; gen camasi de noapte de fetite - n-am gasit decat la second si mi-am facut stoc.
|
Un site simpatic made in Romania care incearca sa copieze celebritatea Sartorialistului.
www.thisismysuit.com |
Incearca sa copieze, dar are un aer asa sters si mai vad si fetzele aceloras hipsteri omniprezenti prin Bucuresti... plus engleza ciobita pe ici pe colo. #-o
|
Ce topic tare, uitasem. :D
Halebardule, mai facem saitu' ala de care vorbeam? >:) |
Egoism sunt super ținutele propuse de tine .Mai ales sandalele îmi plac de moooorrr . Nu știu dacă aș putea să mă lipsesc de ceva : de la ochelari de soare și bijuterii până la lenjerie intimă . Nu caut să'mi iau haine de la o firmă anume .Când văd ceva ce'mi place îl achiziționez . Predomină H&M și C. Klein , dar am și foarte multe lucruri de la seconduri în stare foarte bună și pe care nu le mai vezi nicăieri .
|
eu am gasit pentru logodnica mea, la niste baieti maronii si mustaciosi, o geanta din piele nefolosita cu... atentie, 2 lei! toata chestia era ca nu avea un nasture...;)
|
Ah, să tot ai iubiți ca tine :D
|
Bine, ca eu am mai multe genti de umar/serviete/borsete decat are ea...:D
|
:D Cochetule !
|
tu esti draguta:"> , altii mi-au spus "gay"...wtf?!
|
eh.. nu pune tu botu la aia care mor de frica sa nu fie gay :)) sa fii mai aranjat si atent nu inseamna ca nu mai esti barbat, ci eu zic ca e chiar de apreciat. doar daca o dai pe fustite si gesturi trase de par e alta treaba si e bai.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:28. |