![]() |
claudiu-daniel lugoj
Sincer nu mi se pare buna piesa ce am trimiso anul acesta la eurovizion,dar din pacate nici nu prea am avut ce alege ca au fost cam toate slabe piese.
|
Pey a fost cea mai buna dintre piesele noastre....cred ca au/am luat decizia corecta cu Paula. Asta cel putin va ajunge in finala, celelalte piese nu ar fi ajuns. :P (Plus, sunt si piese mai rele, deci nu o sa ne prea facem de ras:D)
|
Voi chiar va uitati la Eurovision ?:-O :-&
|
Nu cred că m-am uitat niciodată cap-coadă. Am prins de fiecare dată câteva piese, dar acum "m-a provocat" shadowofnight să le ascult. :))
Eu nu iau competiţia asta în serios, chiar deloc. Dar mă amuză. :D |
E ciudat ca s-au umplut 3 pagini cu o competitie atat de mediocra... Reveniti-va oameni buni!!!
|
Eu ma uit...din 2008, cred.:P
@SoX, pey daca altii nu sunt, ce vina avem noi? |
Originally Posted by SoX:
:D aceeasi idee... asta e un post la care n-am ce comenta :)) bine... eu am si gusturi muzicale atat de dubioase incat nici nu ma obosesc sa vad ce se canta la euroviz daramite sa mai si comentez |
Originally Posted by shadowofnight:
Daca singurele posturi tv ar fi Otv si Taraf, te-ai uita doar pentru ca nu ai de unde alege sau ai renunta a te mai uita la tv? Muzica nu inseamna numai Paula Seling (respect) sau mai stiu eu ce fufe oraliste. |
Originally Posted by omudindulap:
Hai, no! :)) De unde atâta... dramatism? |
Eurovizion e singurul lucru la care ma uit la tv.
Si nu sunt numai piese slabe... |
Originally Posted by vave:
|
Ah... nu sunt în totalitate de acord cu ea. Dar eu nu mă implic... nu am votat niciodată pe nimeni în competiţia respectivă.
|
Eu o singura data am urmarit competitia, si cel mai distractiv mi s-au parut voturile. Moldovenii dadeau puntele romanilor si viceversa, norvegienii suedejilor si viceversa, spaniolii italienilor si viceversa, englezii irlandeziolor si viceversa, neamtii austriecilor si viceversa si etc...
|
Originally Posted by SoX:
|
nu ca aia tot romani erau :)) din spania, dar romani
|
Nop, cele 12 puncte au mers la italieni, romanii au primit 8 :)
|
Originally Posted by copila_satanista:
Lordi nu ţi-au plăcut? :-? |
chiar dc imi plac nu e nici o chestie... eu oricum imi gasesc muzica din alte locuri si parerea mea este aceeasi despre eurovizion. chiar nu prea ii inteleg de ce s-au bagat. probabil au vrut sa demonstreze ca rock-ul da clasa tuturor de acolo. eu una nu as fi facut-o pentru ca nu mi s pare atat de important sa demonstrez asta, dc ii duce capul afla ei :D
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Sunt multe lucruri pe care le urasc la Eurovizion, incepand cu formatul lor de rahat, cu spiritul ala de copil tamp, mereu optimist, si care tre' sa rada, ca sa nu panga.
Dar, sunt si piese bune. Le ascult mult si dupa ce se termina editia. Ce-i drept mai niciodata piesele castigatoare. De exemplu anul trecut mi-a placut foarte mult piesa Portugaliei, Flor de lis - Todas as Ruas do Amor http://www.youtube.com/watch?v=ZAAZQ...eature=related Si in 2008 mi-a placut Israel si, o sa radeti, Bosnia-Hertzegovina (mi-aduce aminte de Sweeney Todd): http://www.youtube.com/watch?v=Es5bI-KQl1A http://www.youtube.com/watch?v=V_tspk1ifFI |
All times are GMT +2. The time now is 06:17. |