Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96784)

manwithamoviecamera 25 Feb 2010 19:26

Originally Posted by Pitbull:

Nu, Omule, eu l-am tachinat, el a provocat.
Pânä si elevii din clasa a VI-a stiu teorema lui Leucip:

Tachinare / provocare = 3 / 14

Ai lipsit la lectia asta, nu?

...Apropo, de ce citezi tu asa (suspect de) bizar?
1) Un citat lung.
2) Un citat scurt cu un fragmentel din citatul lung.

las-o bre, nea pitbulle( sunt mai tanar) :D
<<tachinat >>cu si alaturi de nume? totul a plecat de la pozele alea. als e un tip pashnic, dar are dreptate daca e calcat pe coada...logic. a fost provocat de la inceput pe forumul asta. ceea ce credea si spera ca e gluma s-a intors impotriva-i. nedrept si urat.
pe urma, l-ai lovit pe strada de fatza cu gorzo. micile vorbe, ironii se mai uita. dar faza cu pozele si cu hartzuirea fizica sunt fapte. asha ca ar trebui sa incepi tu cu scuzele. realizez ca als nu e un ingerash si o fi zis si el una /alta despre tine. dar cu motive( enumerate aci, mai sus). simplu.
nu shtiu de ce citez asha. poate pt ca unii ishi shterg postari sau le shterg pe ale altora?
1. un citat lung in original
2. un citat scurt cu trimitere exacta

manwithamoviecamera 25 Feb 2010 19:28

Originally Posted by Mistah J:

În afară de faptul că e ateu (opinie pe care aş prefera să şi-o păstreze pentru sine), nu mă incomodează ALS cu nimic pe forum. Nu îl citesc, mi-e absolut perpendicular. Dacă revine, îl invit să îşi dea aere şi pe la secţiunea de animaţie.

- e agnostic nu ateu, eshti baiat citit , fa diferentza;
- are cu ce sa-shi dea aere, dar nu prea pare sa aibe timp de animatzii sau nu shtiu eu.

manwithamoviecamera 25 Feb 2010 19:48

*pitbull, vad ca evitzi sa raspunzi, sper sa fie de bun augur si ca te mai gandeshti...daca scrii ca eshti un bun creshtin si crezi in binele suprem cu b mare, in dumnezeu, comporta-te ca atare...nici nume nu cred ca e atat de rau...cred ca uneori perceptzia voastra despre realitate e distorsionata, in spiritul bashcaliei( detest bashcalia romaneasca). cred ca daca nu te-ar fi apreciat, als nu te-ar fi ajutat sa publici pe liternet, si drept recunoshtintza...
mare pacat.
in fond, nu tzi-ar face rau sa lepezi un pic masca:) doamne-ajuta.

Gloria 25 Feb 2010 20:03

manwithamoviecamera, incearca sa nu postezi trei mesaje consecutive, cand poti scrie unul singur, care sa cuprinda tot ce vrei sa spui. Aduna-te. ;)

manwithamoviecamera 25 Feb 2010 20:06

degeaba postez:)

corinka 25 Feb 2010 20:53

Bineinteles ca va priveste doar pe voi doi conflictul si alte probleme legate de liternet s.a.m.d.
Acest topic este despre un reputat critic roman de film, care obisnuia sa frecventeze forumul, si care a fost bannat pe o perioada nedeterminata. Unii dintre noi considera sanctiunea exagerata. Este dreptul nostru sa ne exprimam dorinta ca el sa revina sau nu pe forum.
N-o lua personal, mai ales ca nimeni nu ti-a imputat nimic, inainte sa intri tu singur in acest topic si sa postezi mesajul nr. 6.

Iar in privinta conflictului cu illotempore, nu-l mai scoate vinovat pe ALS. El s-a ofensat cand illo a folosit o anumita expresie, nu prea eleganta, care l-a scos din sarite. Culmea, am fost atunci pe aceeasi pozitie cu illo, in sensul ca nici mie nu-mi place Maria Dinulescu, iar ALS nu m-a convins cu argumentele lui. Totusi, ne-am comportat civilizat unul cu celalalt si nu ne-am suparat, nici el, nici eu. Normal ca atunci cand este provocat in mod necivilizat, riposteaza, doar e om si el, nu sfant!

Gospin 25 Feb 2010 21:06

mda.
Corinca, ia spune-mi si mie.
De ce il vrei inapoi pe ALS? pt. bogata sa cultura cinematografica? nu? De acord!
Dar il vrei si pt. aroganta sa si pt. modul cum il impunge pe Pitbull pt. un vechi conflict?
Pt. ca nu cred ca ALS va renunta. Are celalalt forum, i se rupe daca e banat aici. so?
Mie mi-ar place prima varianta.
Pitbull, eu zic sa pui punct. Dupa parerea mea, ai si tu o vina, asta e clar. Cu niste atacuri subtile, dar destul de solide ai incercat sa-l destabilizezi pe ALS. Si, din nefericire, conflictul acela din afara "Cinemagiei" pe care atat de mult te-ai chinuit sa-l tii departe de forum, nu ai reusit :)

Gospin 25 Feb 2010 21:14

astept raspunsul lui Pitbull si al lui Corinca, doar ei pot sa ma lamureasca...

corinka 25 Feb 2010 21:19

Gospin, normal ca il vreau aici pentru calitatile lui de critic de film si pentru cultura sa cinematografica de invidiat. Cati critici de succes frecventeaza forumul, stand de vorba cu cinefilii? ALS a facut chestia asta, bravo lui! Poate ca o face si din orgoliu, facandu-i placere ca este o vedeta pe aici, asta chiar nu ma intereseaza. Renumele si l-a castigat prin munca lui, iar asta e de laudat.

Conflictul cu Pitbull este regretabil si e pacat ca s-a ajuns atat de departe. Stiu ca ALS nu are nevoie de cinemagia, dar, in schimb, cinemagiei nu-i strica un critic ca ALS.
Si Pitbull este util forumului datorita culturii lui cinematografice si absenta lui s-ar simti. Imi pare rau, insa, ca este atat de ranchiunos si "nu-i lasa si pe altii sa traiasca".
E loc aici pentru toti, lipseste doar toleranta. Iar unii ca Dragomara pot sa il ignore pe ALS, daca nu le place cum scrie. Nimeni nu-i obliga sa-i citeasca opiniile.

Inca un lucru, chiar daca adminii ar tine cont de dorinta acelor forumisti care il vor pe ALS pe forum, nu inseamna neaparat ca el va si reveni. Asta tine si de dorinta lui. Totusi, ar fi bine ca, daca el ar vrea sa revina, sa fie primit cu toleranta si respect.

Gospin 25 Feb 2010 21:23

Bun, sunt de acord cu ce spui tu.
Cu o mica nedumerire.
ALS a stat de vorba cu noi, fara nici un fel de jena, la fel si Pitbull. Asta apreciez, ca altii care sunt habarnisti nu te baga in seama.
Dar de ce ii acorzi statutul de vedeta? /:) chiar e? eu habar nu am. Am crezut ca e doar un.... critic.

corinka 25 Feb 2010 21:44

Am spus ca e "o vedeta pe aici". Bineinteles ca multi manelisti habar n-au cine e ALS, dar forumistii preocupati de film il stiu. Nici Gorzo nu e vedeta, dar pe forum ar fi.

Gospin 25 Feb 2010 21:49

Pai eu il stiu si pe el, si pe Gorzo, ii citesc, cand am ocazia. Manele nu ascult, preocupat de film sunt, deci nu iti inteleg aluzia :).

corinka 25 Feb 2010 21:55

Nu era nicio aluzie. Nu te supara, m-ai inteles gresit.
Spuneam ca ALS si Gorzo nu sunt vedete ca Monica Columbeanu, dar sunt cunoscuti de un public restrans din care facem parte tu, eu si altii. Cine e cat de cat preocupat de cinema a auzit de ei. In momentul in care un critic de film intra pe un forum de cinema, el este o vedeta printre useri, nu?

Pitbull 25 Feb 2010 21:57

Câteva mesaje (inclusiv ale mele), au fost sterse.
E mai bine asa; erau susceptibile de a crea noi tensiuni.
Reiau doar finalul:
In acest topic, eu nu mai postez.
(Cu o precizare: orice speculatie asupra motivatiilor acestei renuntäri va fi neavenitä; le explicasem acolo; nu voi repeta.)

marius_em 25 Feb 2010 22:12

Pana la urma ma lamureste si pe mine cineva? A iesit cu bataie, s-a enervat Pitbull si l-a batut pe ALS?
SANGE!!!! Vreau sa vad sange! Ca-n Daybreakers!

Pictured: Pitbull about to kick some ALS ass.

PS. Daca imi stergeti si mesajul asta, sunteti gay.

nume 25 Feb 2010 23:36

OMFG in ce hal pot sa decada unii. cineochiulmaro e out of order.

manwithamoviecamera 26 Feb 2010 09:10

nume ar trebui bannat pe viatza si internat pe viatza in real life. nume e doar un homofob
Originally Posted by nume:

si un homosexual latent:D dar are dreptate, cinemagia e de cacat:P
pitbull, eshti prost tata daca mi-ai shters postarile. prost, batran si imputzit. si securist nazi.
ash vrea ca toate postarile mele lungi sau scurte precum si postarea lui pitbull in care plangea el dupa liternet si penescu sa fie repuse in topic.ma bucur ca nu fac parte din gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als.

corinka 26 Feb 2010 09:35

Man, te rog, abtine-te de la comentarii aiurea. Sa mentinem un ton civilizat.

PS Regret si eu ca s-au sters anumite postari, ca, de exemplu, comparatia cu pedofilul amenintand prescolari.:P

StefanDo 26 Feb 2010 10:51

mane, e nevoie doar sa te uiti pe prima pagina a forumului ca sa observi ca pitbull nu are drept de stergere aici. daca mai folosesti limbajul asta, ai un avertisment

Dragomara 26 Feb 2010 11:32

Originally Posted by manwithamoviecamera:

nume ar trebui bannat pe viatza si internat pe viatza in real life. nume e doar un homofob
Originally Posted by nume:

si un homosexual latent:D dar are dreptate, cinemagia e de cacat:P
pitbull, eshti prost tata daca mi-ai shters postarile. prost, batran si imputzit. si securist nazi.
ash vrea ca toate postarile mele lungi sau scurte precum si postarea lui pitbull in care plangea el dupa liternet si penescu sa fie repuse in topic.ma bucur ca nu fac parte din gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als.

ha?!:-O :-O

ca să citez un mare NOU forumist căruia i se permite constant să-i jignească pe celalţi useri CineMagia: ăăă... manwithamoviecamera ar trebui bannat din când în când, si internat tot din când în când!

Dar cum suportul doarme-n front, nu-mi rămâne decât să cred că o fi vorba tocmai despre unul de-ai lor. ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:37.