![]() |
L-am vazut si este excelent ! Acum eu vreau sa recomand un film despre care vad ca nu s-a spus nici un cuvant : "Bad Moon" (1996) , in romana tradus "Varcolacul"! este super-tare ! ;)
|
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Eu recomand "The Gravedancers" (2006) si - in caz ca nu l-ati vazut... - un clasic al filmelor cu vampiri dupa umila mea parere: John Carpenter's"Vampires" (1998).
Enjoy... si astept si eu alte recomandari... >:) |
|
The Last Exorcism
|
Cel mai bun horror din ultimii ani e Let the right one in. Pe mine m-a imresionat placut.
Alte filme horror bune ar fi: The Shining(the best) , Halloween (1978) , Thirst (2009) , The Thing , The Omen . |
Un film bun !
ce film imi recomandati?
unu destul de bun si de groaza:D |
ce fel de film de groaza vrei, cu ce mai exact?
|
eventual cu fantome sau crime groaznice
|
Deci incearca din astea:
Amityville(1979)(2005)-doua variante-recomand cea veche Sweeney Todd(2007) Psycho(1960) 100 tears(2008) The others(2001) House on a haunted hill P.S: Nu ar fi rau sa incerci serialul Masters of Horror-foarte bun:) |
Horror
Vreau si eu un film gen "Final Destination"
Adica cu morti terifiante |
Vrei sa vezi crime terifiante ... uite aici : Wrong Turn ( sunt vreo 3 filme parca , doar 2 vazui din ele ) + Hostel ( I si II )!
|
Sincer nu mai tin minte filme in genul ala. Poti incerca:
Grotesque 100 Tears O sa completez lista cand mai imi aduc de aminte:) |
Jeepers Creepers, The Descent, Hatchet...
|
imi puteti spune si mie niste filme care sa te marcheze de frica pt urmatoarele 2-3 zile:))),din acelea care le poti viziona cu prietenii in weekend....faze neasteptate etc......
|
Originally Posted by Windom:
|
Foarte bune recomandarile,mai astept cu nerabdare orice fel de recomandare:))
|
Originally Posted by Medicate:
si eu le-am vazut, pe toate trei(wrong turn) sfat pentru piratu': a se viziona pe stomacul gol. un film pe care l-am vazut mai demult si pe care-l recomand: "First Born" cu Elisabeth Shue. |
rvn ... wrong turn 3 , in opinia mea , a fost o cumplita dezamagire , sa speram ca nu-l vor continua precum hellraiser sau alte serii stricate aiurea .
|
All times are GMT +2. The time now is 22:44. |