![]() |
Mosulica a cam dat-o in bara de data asta. In loc sa promoveze jocurile originale facandu-ti cadou shootere, tu acum mananci dulciurile de la el in timp ce piratezi jocurile respective...
|
Originally Posted by SoX:
|
Eeeh, stai chill, poate la Craciunul de anul asta, Mosulica o sa-ti aduca shootere cate-n Luna si-n stele. Pana atunci piratare placuta :)
|
Cinemaniacule, ce se mai aude cu meciu' ala ? :-w
|
Originally Posted by SoX:
Nu mosul este prea zgarcit dar am hotarat sa strang eu niste fonduri !! |
Dupa ce am incins cateva meciuri de fifa 07 cu cinemaniacu', parca mi-a venit pofta. Si am luat singurul simulator Soccer care nu-l jucasem. Uefa Champions League 06-07. Grafica este mult mai slaba fata de fifa. Are si cateva buguri, terenul se vede cam intunecat... dar cateva meciuri nu strica! Jucatorii au un mod de a-si manifesta bucuria dupa gol, foarte ciudat, diferit de celelalte!
|
eu ist cu rpg-urile. mi-a placut in draci oblivion pe care l-am termin mai demult, acum am reusit sa-mi fac nitzel timp si am sarit pe dragon age. sa nu mai spun ca astept diablo 3 de cand eram mica si sper sa-l prind pana la batranetze. mai joc si altele ... nfs most wanted l-am termin de vreo 2 ori si-l mai joc si-akm cand am chef sa ascult muzica si sa ma plimb cu masina ;)) , ma mai bag si pe la fps-uri, strategie depinde cum bate vantul
|
Moarte consolelor.
Vezi exemplul AvP. |
Terminat aseara Call of duty 2. Momentan voi spune pass shooterelor.
Doar ce am instalat Syberia 1, care a castigat premiul de cel mai bun joc 'adventure' in 2003. |
terminat Stalker, partea a doua. amu' stau să iasă versiunea în engleză la partea a 3-a.
|
Tosmai am terminat de jucat Assassin's Cread! Pana apare pe PC Assassin's Creed II joc Mirror's Edge (un joc absolut bestial). :-O
|
M-am jucat şi eu un pic de-a asasinul. Eram prin trecere, dar oricum... am ajuns la concluzia ca mi-am pierdut îndemânarea la jocuri de acel gen. Nu e bine deloc.
Oricum tot adventurile sunt moartea şi pasiunea mea. |
|
new i'm working at San Andreas B-), 26 %.
Syberia este un joc imposibil :|, vi-l recomand, daca il terminati sunteti genii. Eu m-am impotmolit la jumate'. |
Originally Posted by Gospin:
Eu l-am jucat acum vreo 6-7 ani. Nu cred ca l-am terminat, am ajuns destul de departe, dar cu putin ajutor din cand in cand. E un joc prea frumos ca sa nu-l termini, de asta cred ca o sa ma reapuc si eu de el si mai joc cate 30 minute cand mai gasesc ceva timp :D |
e frumos, nimic de zis. Dar foarte incalcit. Multe indicii te deruteaza. Steateam ore in sir sa trec mai departe, ultima data am incercat sa gasesc misiunea pe youtube ca sa pot trece, nu am reusit :(, am mai incercat dupa cateva zile, dar.. m-am lasat pagubas!
|
Originally Posted by Liviu-:
Am terminat şi Syberia 1 şi 2 de vreo 3-4 ani. Mi-au plăcut chiar mult, dar din câte îmi amintesc m-a enervat că pe alocuri logica îi cam scăpa. Nu mai ştiu acum prea multe din ele, though. :)â Dar atmosfera creată este excepţională. :x |
imi recomanda cineva niste jocuri gen first person shooter, dar sa mearga pe un computer cu microprocesor de 1,6 ghz si o memorie ram de 512kb?
|
Keep, alege:
FPS 1 DELTA FORCE 3 2 DELTA FORCE 4 3 JOINT OPERATIONS: TYPHOON RISING 4 SEROUS SAM 5 WILL ROCK 6 WOLFENSTINE: RETURN TO CASTEL 7 MOBILE FORCES 8 F.B.I: HOSTAGE RESCUE 9 CHROME 10 CALL OF DUTY 11 GHOST RECON 12 DEAD MAN'S HAND 13 MEDAL OF HONOR: ALLIED ASAULT 14 CALL OF JUARES 15 FREEDOM FIGHTERS P.S. Alea cu fond rosu nu sunt sigur daca merg pe procesorul respectiv |
Medal of Honor 1
Hidden And Dangerous Project IGI Max Payne Fear |
All times are GMT +2. The time now is 12:40. |