![]() |
Originally Posted by bremen1980:
Sunt curioasa cu cine seamana mama :-? =)) Si a mea si a lui Marius |
Originally Posted by SoricicaMov:
|
Originally Posted by miercuri:
De ex mie nu imi place nici de actrita aia: Meryl Streep,dar are un anumit farmec in filmle care le joaca si asta e cel mai important :: nu se face de ras.Dar nu imi place mie de ea ,imi este antipatica si acum nu ma certati...:D . Si wompi guldenberg :)) e tare ,dar e tare proasta nu stiu cum a ajuns acolo si daia ma repet,cine vrea sa ma contrazica are tot dreptul dar eu nici macar nu o sa schitez vreaun gest ...wOOMp thereist=)) |
....
nesuferiti : Chris Rock , Jenifer Aniston , J. C. Vai doamne , mai sunt dar nu le retin numele :))
|
Originally Posted by miercuri:
Ce i-o fi trebuit sa joace in The Village? Aici e simpatic: ![]() |
Are mult roluri aiurea, dar si cateva extrem de consitente care ii spala multe pacate. And the man actually act.
|
louis garrel
|
Jennifer Tilly. Cind ii aud vocea...~X( ~X( ~X(
|
Originally Posted by manwithamoviecamera:
|
Ethan Hawke, damn!
|
Casper van Dien
Nu suport sa-l vad nici macar in trailere. |
.....
cinemania :) casper e intr-adevar un actor jalnic ..... a jucat intr-un film : Star troopers ( park ) : patetic film , patetic actor
|
Daca stau mai bine sa ma gandesc pe mine ma enerveaza aproape toti. Cativa dintre cei care nu m-au dezamagit apropae niciodata ar fi: D.Washington,Daniel Day Lewis, Harrison Ford, Matt Damon, Kate Winslet(exceptie- "The Reader").
De partea cealalta, din abisurile sufletului meu, ii salut pe cei mai mari impostori: I hate your guts, Keira K. & S.J.Parker & R.Williams(exceptie-"Good Will Hunting", unde il iubesc). |
Asta nu e Marius al nostru?:)) LOUIS GARREL
![]() |
jude law
|
eu am revazut-o pe Renée Zellweger ieri - de data aceasta in filmul Case 39. Femeia asta nu-si mai poate misca fata; obrajii ii sunt imobili, fie ca e speriata, fie ca rade, fie ca plange.
Dar sa revin la subiectul topicului: mi se pare nesuferita Scarlett Johansson. |
boticul lui scarlett e de vina?>:)
|
Megan Fox (:|
|
Originally Posted by Prot:
|
Megan is an AILF:x :x :x
|
All times are GMT +2. The time now is 22:04. |