![]() |
Ca in majoritatea cazurilor, ele au inceput...>:) Dupa ce iti sucesc capul cu farmecele lor, nu-i de mirare ca un om cinstit ajunge sa o ia pe urma lui Ted Bundy. Deceitful women, they deserve what's comin' to them...<):)
In alta ordine de idei, Casey a fost o adevarata revelatie in ultima vreme, nu cred ca o sa dezamageasca... |
asta-i ca in bancul ala (misogin si prost):
-dom' doctor tot timpul cand vine sotul acasa ma bate. ce sa fac ? - pai, de fiecare data cand vezi ca vine, apuca-te si fa o gargara dupa cateva zile - dom doctor sunteti genial. am facut gargara si nu m-a mai batut. cum se explica ? - aaa, pai in felul asta ai tacut si tu din gura. :)) |
sa nu citeasca pit, ca imediat baga si varianta cealalta... :)
|
Hard workin' man, comin' home after a fucked up day, tryin' to get some pussy from his spouse and finding only a deceitful woman instead... No sir... The man has the God givin' right to make his point in his house, one way or the other. Yes, sir... And that creature of evil, sinful harlot, must accept what's comin' to her. Yes siree...<):)
|
:)) windom, parca esti desprins din "Night of the hunter"
|
Si nu pricep, de ce-i atit de mare scandalul?:-/ Pentru alea citeva secunde de corectie?>:) Nici macar nu apuci sa savurezi nimic...(:| In Irreversible scena a durat 10-15 minute, puteai intra in atmosfera, savura o cafelutza, medita, you know, all the good stuff...
Sau asta e doar un sample?:-? |
cica da :)
nesatulule |
Nu credeam ca daca intru pe threadul asta o sa pasesc in vestiare la baietzi, dar nah. :P Fara sa vreau sa intrerup the mantalk, ma asteptam sa fie mult mai violente secventele din trailer. Are they showing us everything? Oricum I'm pretty spoiled. :P
In alta ordine de idei Casey Affleck :x, the Affleck brother who can act. Celalalt stie sa scrie mai bine. edit: In Irreversible a duar cam 8 minute cu totul, dar pentru ca e asa odios pare mult mai lung. |
Originally Posted by miercuri:
...e drept ca am pus scena pe Repeat, am uitat sa mentionez....>:) edit: cu un pahar de vin rosu, Mozart ori Bach in surdina, experienta poate dura la nesfirsit...:D |
Man, you have an obsession. :D
|
vazut si moi eu cand vreau sa fluier, fluier
intr-adevar, avem o sansa la un premiu consistent :) iar piştereanu e excelent! |
Originally Posted by Chambord:
Originally Posted by StefanDo:
* miercuri honey, cate scenarii bune a scris ben? unul, mi se pare.:) & film ca al lui gaspar noe nu mai existaB-) |
Unu jumate :)
|
Eu cand vreau sa fluier, fluier merita vazut, e virulent, puternic, bine inchegat, dar nu are acel inefabil care sa-l faca, totusi, un film MARE.
|
Bai golanilor maine incepeeeeeeee
|
Ceva imi spune ca Im.Kino e la Berlin...:-?
|
Dunno where is Kino dar Berlinul a fost luat cu asalt de criticii romani :P
Berlin 2010 - dubla unu Codruţa Creţulescu http://agenda.liternet.ro/articol/10...dubla-unu.html |
|
Dar, dragii mei, avem corespondenta live de la Berlin, chiar pe Cinemagia!
"De ce caţi în depărtare fericirea ta, iubite?":D |
Urmarim si transmisiunea lui StefanDo, of course ;)
Ce film atipic, pt o deschidere de festival ! |
All times are GMT +2. The time now is 04:45. |