Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ubi patria? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96409)

halebardul 07 Dec 2009 10:49

Ba o mai spun: Cinemagia e cumva un partid?
For God sake: E DOAR UN SITE!

acum ai vrea sa fiu fidel si lui yahoo daca l-am folosit cativa ani ca motor de cautare, iar acum nici n-ar trebui sa folosesc google, nu? Hai sa pastram limitele termenilor fidelitate, devotiune etc la un nivel normal.

fidelitate fata de piticul din gradina =))

Pitbull 07 Dec 2009 10:54

Mda... :| Mä temeam cä n-ai sä întelegi... :(
Well, me, at least I've tried... Dammit, I've tried!

halebardul 07 Dec 2009 11:06

Nice try. :D

Eu stiu ca tie-ti place sa te vezi asa, un lider, pastorind peste o comunitate: sa-i indrumi, sa-i sfatuiesti, sa-i mustri, sa-i certi si dupa aia sa-i ierti, sa-i mangai pe crestet in timp ce le vorbesti despre cinste, probitate, loialitate, sa-i dai unuia coronita, altuia cu parul in cap. Si sa-i tii pe toti pe langa tine, izvor de intelepciune. :P
Dar cred ca iti trebuie altceva decat un forum.

si ai grija cand te retragi cui ii dai sceptrul, ca uite unii cum sunt:
Originally Posted by keepwalking:

mai spun un lucru:
inca Pit e foarte civilizat si rabdator cu voi!
daca ar fi dupa mine, i-as rade pe toti ipocritii!

:))
Unde esti, Vadime?

Cinemania 07 Dec 2009 11:11

desigur, si in acest topic se va semana si culege scandal in curand

la urma urmei care e sensul unor dezbateri despre un astfel de subiect din moment ce pana acuma s-au produs mai mult acuze si muscaturi ?

keepwalking 07 Dec 2009 11:16

de cand s-a reintors labehardul, iar s-au inflamat spiritele.
eu stiu ca n-are nici o activitate dincolo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i oferim pe Cinemagia sansa defularii.

halebardul 07 Dec 2009 11:19

@cinemania
pai trebuie sa clarificam: e site sau partid?

ca eu nu inteleg asta cu "cinemagia ti-a dat adapost, te-a hranit, te-a imbracat, te-a facut om si acum ii musti mana" . Si aia cu userii duplicitari care intra si aici si acolo. Care e problema? De ce trebuie sa aleaga? Ce e cu atitudine asta de "cine nu e cu noi e impotriva noastra"?
Cand m-am inscris pe forum m-am inscris cumva intr-un partid?

Pitbull 07 Dec 2009 11:20

Originally Posted by halebardul:

Eu stiu ca tie-ti place sa te vezi asa, un lider, pastorind peste o comunitate: sa-i indrumi, sa-i sfatuiesti, sa-i mustri, sa-i certi si dupa aia sa-i ierti, sa-i mangai pe crestet in timp ce le vorbesti despre cinste, probitate, loialitate, sa-i dai unuia coronita, altuia cu parul in cap. Si sa-i tii pe toti pe langa tine, izvor de intelepciune. :P
Dar cred ca iti trebuie altceva decat un forum.

si ai grija cand te retragi cui ii dai sceptrul

N-am ce sceptru sä dau.
Iar imaginea mea publicä e ultimul lucru care mä preocupä. Paragraful de mai sus e literaturä transcrisä (aproape cu copy-paste) dupä alde Jekyll, Marx, Ambrablurica si altii defuncti ca ei, dupä ce-i puneam la punct.
Tot ce fac e sä dau ce am de dat, ca sä nu se piardä. Continutul si beneficiarii mä intereseazä - dätätorul, deloc! Iar dacä mesajul e lipsit de valoare, nu-mi fac griji: nimeni nu-l va culege, nu va da rod, se va pierde cum e si firesc; eu n-am charisma si forta acelui gen de personaje care reusesc sä impunä învätäturi false.
Deci, pune tocul la loc în suport, coala ghemotoc la cos, lasä eseurile si back to real life.

halebardul 07 Dec 2009 11:22

Originally Posted by keepwalking:

de cand s-a reintors labehardul, iar s-au inflamat spiritele.
eu stiu ca n-are nici o activitate dincolo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i oferim pe Cinemagia sansa defularii.

tu stii totul, monser.
Dar putina imaginatie cand vrei sa dai porecle n-ai? Le iei de la altii? Ce-ar fi sa nu-mi mai stalcesti numele, ca asta seamana a provocare la scandal.
si cand spui "nu trebuie sa-i oferim pe Cinemagia sansa defularii" cine sunt acei NOI care imi dati mie sansa?

StefanDo 07 Dec 2009 11:28

keep, te rog nu mai stalci numele halebardului. Este un atac la persoana care te va costa un avertisment data viitoare.

personal consider acest topic inutil, fiecare poate scrie unde vrea, cat vrea, cu buna-credinta proprie fiecaruia

la sfarsitul zilei am sa inchid acest topic

Cinemania 07 Dec 2009 11:34

...exactly my point (keep & hale)....

@keep

de ce labehardul ? cu siguranta asta nu e o greseala de ortografie
spiritele nu se inflameaza singure...

@hale

Cinemagia e un site (desi intrebarea ta era mai mult retorica)...o comunitate virtuala cu useri virtuali, dintre care unii au ajuns sa nu se mai suporte, sa se provoace si sa se certe pe unde apuca din varii motive

brb

Cinemania 07 Dec 2009 11:34

a, mi-a luat-o Stefan inainte in timp ce scriam :D

halebardul 07 Dec 2009 11:55

Exact, e doar un site. Nu mai tot faceti "lista tradatorilor" care intra si aici si acolo, e jenant (si ilogic si imoral, vorba cuiva pe-aici)

hellsteed 07 Dec 2009 13:27

Originally Posted by paul_aramis:

sârma, băăă!

Campia Turzii ?

paul_aramis 07 Dec 2009 13:56

nu. n-ai auzit expresia?

Dragomara 07 Dec 2009 17:42

Originally Posted by StefanDo:

keep, te rog nu mai stalci numele halebardului. Este un atac la persoana care te va costa un avertisment data viitoare.

personal consider acest topic inutil, fiecare poate scrie unde vrea, cat vrea, cu buna-credinta proprie fiecaruia

la sfarsitul zilei am sa inchid acest topic

Doamne, Ştefane, eşti bine?! :-O :-O :-O :-O no, hai că sunt dispusă să-ţi cedez noul vaccin antigripal ROMÂNESC, cel pe care-am de gând să-l fac mâine! :"> :-*

de eşti tu acesta, nu-ţi sunt Dragomara eu! :P :P

Pitbull 07 Dec 2009 18:43

Cum adicä, Drago? :| Si cu ceea ce spuneam voi despre hamsiile strämosesc-defragmentate cum rämâne? Ce-am scompulsionarizat tu si cu ea disearä - aud? :-?

cremaxx 07 Dec 2009 18:44

:))

hellsteed 07 Dec 2009 19:53

intru des... dar postez rar... si ca tot suntem la capitolul fidelitate pot sa afirm ca sunt o fidea a cinemagiei... desi din cate imi amintesc am fo la un forummeeting al unui alt site unde am primit si un tricou pe care il foloseam pe post de pijama si pe care l-a ros cainele vara asta de dragul cauciucului .. dar m-am plictisit acolo .. cinemagia are un aer boem cand vine vorba de forum... un aer care se mai imputeste de un parfum eftin si noimless stories... ca asta par example

Rapture 07 Dec 2009 20:26

Io frecventez multe forumuri dar la naiba, peste tot numai certuri , la un moment dat incepe sa ti se para penibile unele certuri care la inceput ti se pareau amuzante. Merg pe conceptul : Ce e prea mult strica!!
Imi place aici, ma bucur ca am renuntat la statutul de lurker! :)

halebardul 07 Dec 2009 20:32

nici despre asta nu e vorba, daca iti place aici sau nu. Nu s-a pus problema asta.

tema e la inceput, cum ii sta bine oricarui topic:
Originally Posted by Gloria:

Ubi patria?
Aici discutia despre forumuri si alegerea de a fi fidel unuia sau nu.

mai precis: daca intri pe acest forum de cinema, mai ai voie sa intri sa postezi si pe altele, tot de cinema?
Voila!
Si acum fiti on-topic.

All times are GMT +2. The time now is 00:02.