![]() |
Originally Posted by Pitbull:
3) Cred ca filmul are o mare legatura cu muzica, iar montajul de fapt da un ritm operei, si chiar daca iti propui un ritm lent, eu cred ca trebuie sa-ti urmaresti tempoul in care ti l-ai propus. Cred ca montajul este cel mai important element narativ. |
Muzica
Buna ziua, :)
Am observat ca muzica in filmele dumneavoastra are o importanta destul de semnificativa in linia comica a filmului. Cum alegeti melodiile/ muzica? L.E. : Apoi am vazut raspunsul postului anterior. Sunt de acesi parere cu privire la legatura dintre muzica si film. Inainte sa scriu ascult foarte multa muzica. |
Originally Posted by civica65:
2. Bineinteles ca e un subiect care-mi place, dar nu am inca o situatie care sa ma faca sa ma gandesc la un film. |
întrebările mele:
1) de ce-ai ales filmul şi nu literatura, sau muzica, sau teatru, de exemplu, ca modalitate de expresie?! 2) care este primul film după a cărui vizionare ai ştiut că vei face la rândul tău filme?! 3) cum se ajunge la o vastă cultură cinematografică, te rog încearcă să nu-mi răspunzi "prin vizionarea cât mai multor filme" ;), 4) în general, cum ar trebui privit filmul?! 5) dacă aş muri mâine, ce film m-ai sfătui să văd/ revăd, azi :P ?! 6) dacă ar fi să trimitem un film în spaţiu, posibilelor civilizaţii extraterestre, care ar fi acel film, şi de ce?! îmi cer scuze anticipat dacă aceste întrebări au fost deja puse, nu am avut timp să citesc totul. l.e. 7) mai visează Liviu?! dacă da, la ce anume?! prin asta vroiam să te întreb despre "media de vârstă" a unui film?! |
Originally Posted by Corneliu_Porumboiu:
Si tot legat de fotbal a fost o intrebare care a fost stearsa, daca ati fi interesat sa faceti un film despre bataile dintre vasluieni si ieseni. Poate un documentar chiar. :) |
Originally Posted by corinka:
2. Imi place ca filmul meu sa fie vazut de cat mai multi oameni. Din fericire, filmele mele au fost vazute, atat in sali, cat si in festivaluri, de un numar de spectatori la care nu m-as fi gandit atunci cand am terminat scoala. 4. Mi-e teama ca in engleza pe care o stiu acum as face filme superficiale. 5. N-as participa acum, pentru ca am destule proiecte personale pe care le-am inceput. |
Originally Posted by mihaifulger:
|
Originally Posted by marmatia:
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Originally Posted by mafalda:
2. Am raspuns anterior. 3. Da. Un film de autor "este atunci cand" regizorul este si scenarist, si cred ca este o formula care s-a definit in comparatie cu filmul-reteta. |
Originally Posted by halebardul:
|
Originally Posted by Leonard:
2. Copilaria...? Nu stiu... Cred ca mai mult se reflecta provincia, si un anumit tip de personalitate provinciala. |
Originally Posted by marius_em:
|
Originally Posted by ilustra.films:
|
Aveti in plan sa finantati alte proiecte cinematografice, in calitate de (co-)producator sau pur si simplu din considerente filantropice?
G. Sauciuc |
Originally Posted by Dragomara:
2) Primul film care m-a impresionat foarte tare a fost "La dolce vita". 3) Sincer, nu cred ca am o "vasta cultura cinematografica". Am vazut multe filme, iar filmele care-mi plac le revad. 4) Cu curiozitate, casi cum ai fi interesat de parerea altcuiva despre lume. 5) Daca ati muri maine, nu v-as sfatui sa vedeti filme. 6) Nu stiu... Poate un Chaplin, sau un Buster Keaton... 7) Nu mai viseaza Liviu. |
Originally Posted by Gloria:
|
V-ati gindit vreodata la o colaborare Corneliu Porumboiu - Mihnea Columbeanu?:D
|
tocmai asistam la una :)
|
Se poate, va rugam, un top 5 al filmelor de scurt/lungmetraj romanesti recente care v-au atras atentia.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:33. |