Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cinematograful meu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96257)

Jumperr 17 Jun 2010 10:00

Dupa cum am citit,se observa ca foarte multa lume prefera Hollywood Multiplex,motivele? :D

Amantul_Taciturn 17 Jun 2010 23:41

Cinema Studio.

vlad4s 25 Jun 2010 22:31

Jumperr defapt si eu preferam Hollywood Multiplex dar in ultima vreme am fost la Sun Plaza la Cinema City si conditiile sunt foarte bune si acolo si au preturi mai mici fata de HM.

fleurdelautomne 26 Jun 2010 16:31

Cinema Studio pentru ca e in centru, aproape de casa, e relativ la curent cu ultimele aparitii si pentru ca difuzeaza de cateva ori pe an filme de la festivaluri internationale

marius93 29 Jun 2010 18:19

In Oradea, exista doar Hollywood Multiplex-ul, asa ca nu prea ai de unde alege...:))

copila_satanista 30 Jun 2010 08:23

Am fost la proaspat deschisul din Sun Plaza si e chiar fain mai ales ca pot sa ma duc si la filmele de la 12 npt pentru ca merg pe jos pana acasa :D crek o sa ramana de baza

omserios 06 Jul 2010 19:43

In ordinea frecventarii: Studio, HM, Starplex, restul :D

Tare ma oftic ca nu prea ma misc si la Cinemateca sau la Institutul Francez.

alex_il_fenomeno 13 Jul 2010 14:51

Eu sunt din Buzau si aici cinematograful este varza! Doar unul , in centru , Cinema Dacia , unde este o minune cand da filmul "Knowing" sau "Vicky Cristina Barcelona"! In general nu da cele mai noi filme aparute , public putin ....intr-un cuvant: durere de cap! #-o

Liviu- 13 Jul 2010 14:53

Originally Posted by alex_il_fenomeno:

intr-un cuvant: durere de cap! #-o

Nu sunt 3 cuvinte? :-/

alex_il_fenomeno 13 Jul 2010 15:04

Ma rog , vorba vine ! :)

marius93 14 Jul 2010 19:46

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by alex_il_fenomeno:

intr-un cuvant: durere de cap! #-o

Nu sunt 3 cuvinte? :-/

=))

vds 15 Jul 2010 15:13

Deci ar fi asa: Elvira Popescu, NCRR, Studio, Union, Eforie, Europa, Scala (mai au momente bune). Motivul pentru care le-am ales este reprezentat de filmele difuzate. Am mai calcat si prin mall (Plaza, Vitan, Cotroceni), recunosc, dar... Nu e pe gustul meu, din foarte multe puncte de vedere :) .

marcusARCUS 18 Jul 2010 18:23

Cityplex si Cinema City Cotroceni.

cornel 29 Jul 2010 14:04

mie imi place sa merg la cinema Europa pentru ca se proiecteaza filme mai putin comerciale si nu ma intersectez acolo cu publicul care vine sa manance la cinematograf. si la Cinema Elvira Popescu se mai baga filme bune dar ecranul si scaunele cam lasa de dorit. mai mergeam la Cityplex dar cum orice mall a ajuns locul de intalnire al celor care fug de la scoala, prefer sa evit genul asta de distractie.

NaTyLuTz 29 Sep 2010 11:08

Cinema City Sun Plaza .... e aproape :))

alexdan87 11 Oct 2010 06:08

In Constanta este un singur cinematograf care sa spunem ca mai merita sa te duci pe la el, dar foarte slab. Imi place foarte mult sa merg in Cinema City - Cotroceni, la IMAX in primul rand. Cat despre 3Duri si filmele normale tot acelasi cinema il prefer, dar si Movieplexul. Am vazut o singura data un film 3D si la The Light Cinema, dar mi s-a parut slab comparativ cu cele mai sus mentionate. Norocosi bucurestenii ca au de unde alege. Ce alte cinemauri mai imi recomandati din capitala? Sa fie cel putin la acelasi nivel cu cel din Cotroceni sau Movieplex.
Multumesc anticipat

omserios 10 Dec 2010 21:52

Cred ca voi face si eu un mic update al preferintelor, in sensul in care vizitatul cinematografelor din malluri a devenit o raritate; in schimb a crescut frecventa mersului la NCRR, iar la Studio a ramas constant :)

nascut_pentru_iubire 02 Jan 2011 13:08

imi placeau la inceputul lui 90 cinematografele de la bvd Elisabeta. Era cinema Bucuresti, era cinema Lumina, era si Festival si Victoria transformat in Corso. Acesta a mai ramas doar restul sunt in paragina, mare pacat. Nu sunt fan malluri !Ce s azic sunt mai de moda veche (si)la acest capitol ...

copila_satanista 03 Jan 2011 11:32

Caterink faza cu tichetele alea de razuit de la City Sun Plaza la care castigi sigur ceva - bilete gratis ori treburi de la bar

baly 04 Jan 2011 22:26

M-am obisnuit sa merg la Movieplex din Plaza. E relativ aproape, conditii excelente. Cand mai ruleaza un film 3D interesant (Avatar, Shrek 4) sau 2D ( Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Prince of Persia) incerc sa ajung la IMAX din Afi.

S-a redeschis si cinematograful din orasul meu natal, acela fiind Slatina. Ce pot sa zic, arata a nou, 2 sali de cinema, preturi relativ apropiate de cele din Bucuresti, popcorn-nachos, cam tot ce vrei ... o singura problema ar fi, salile cam micute (40 de locuri) iar sunetul se aude doar in 2 boxe, si a da, ecranul e foarte mic :))

All times are GMT +2. The time now is 11:21.