Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Ce chestii ai vrea să vezi, dar nu le bagă la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96223)

princess_peach 13 Feb 2011 15:58

Desenele de pe Foxkids...8->...:))...Copiii de la 402...Viata cu Louie...ce vremuri...:)

andu7zu 20 Feb 2011 11:05

Originally Posted by princess_peach:

Desenele de pe Foxkids...8->...:))...Copiii de la 402...Viata cu Louie...ce vremuri...:)

Da......ce mai vremuri erau atunci.....acum cu desenele astea prea exagerate ......nu toate dar majoritatea......iti vine sa te .........uiti pe HBO:))))

Vorador 07 Jun 2011 20:18

The Vampire Diaries

costyn162 13 Jun 2011 09:01

sincer, nu prea folosesc televizorul pentru a vedea seriale pentru ca nu are cum sa ajunga seriale ca The vampire diaries si altele in Romania....si sa fie si la zi...

andreeeeeeea 03 Sep 2011 20:55

Originally Posted by marius93:

As vrea ca unul dintre posturile noastre sa redifuzeze Buffy: The vampire slayer (1997), serialul care a fost un adevarat succes si care a scos-o din anonimat pe Sarah Michelle Gellar. Sunt sigur ca daca s-ar (re)difuza si la noi (s-a mai dat prin 2000 la Pro TV - am vazut prin niste reviste TV Mania din anul respectiv :)) ) ar avea mare priza la public, iar postul ar face audienta :)

Il baga acum pe DIVA parca. :)

HankMoody 04 Sep 2011 20:32

Mai multe filme xxx!:"> ca nu prea sunt deloc defapt:-S .

FreakDoll 04 Sep 2011 22:00

Plateste mai mult la cablu pentru cateva canale in plus.

Anxious_Schizoid 10 Sep 2011 21:21

Dacă la televizor nu se difuzează un amărât de film cu Brigitte Bardot (măcar să vedem o frumusețe naturală) nu-mi mai pot permite nicio pretenție în a se difuza un Godard, Fellini, Antonioni, măcar un film cu Marcello Mastroianni sau/și Sophia Loren.

FreakDoll 10 Sep 2011 22:25

Chiar maine poti vedea un film cu Mastroianni pe TCM. Sunt cateva canale care chiar baga filme bune.

Anxious_Schizoid 12 Sep 2011 05:46

Nu chiar toate filmele vechi sunt bune, așa cum nici toate filmele cu Marcello Mastroianni nu sunt bune. Se pot găsi filme care nu sunt o pierdere completă de timp, dar sunt rare acelea care îți formează cultura cinematografică. E posibil să am eu cereri prea mari pentru TV.

FreakDoll 12 Sep 2011 08:30

Da, n-am zis neaparat ca ar fi cel mai bun film al sau si eram ferm convinsa ca o sa spui tu asta din moment ce n-am precizat eu. :) Dar e un inceput.... decat deloc...!

Cristina_ 13 Sep 2011 02:14

Vreau sa vad cat mai multe documentare si filme din lumea medicala.Sa arate in fiecare luna ce noi descoperiri s-au facut in medicina in special din oncologie(tratarea cancerului), dermatologie si poate chiar stomatologie.

carmen_angelus_romila 31 Aug 2018 09:34

Sunt multe, dar pentru viitor chiar vreau sa imi fac o lista cu preferinte.

All times are GMT +2. The time now is 01:16.