![]() |
Desenele de pe Foxkids...8->...:))...Copiii de la 402...Viata cu Louie...ce vremuri...:)
|
Originally Posted by princess_peach:
|
The Vampire Diaries
|
sincer, nu prea folosesc televizorul pentru a vedea seriale pentru ca nu are cum sa ajunga seriale ca The vampire diaries si altele in Romania....si sa fie si la zi...
|
Originally Posted by marius93:
Il baga acum pe DIVA parca. :) |
Mai multe filme xxx!:"> ca nu prea sunt deloc defapt:-S .
|
Plateste mai mult la cablu pentru cateva canale in plus.
|
Dacă la televizor nu se difuzează un amărât de film cu Brigitte Bardot (măcar să vedem o frumusețe naturală) nu-mi mai pot permite nicio pretenție în a se difuza un Godard, Fellini, Antonioni, măcar un film cu Marcello Mastroianni sau/și Sophia Loren.
|
Chiar maine poti vedea un film cu Mastroianni pe TCM. Sunt cateva canale care chiar baga filme bune.
|
Nu chiar toate filmele vechi sunt bune, așa cum nici toate filmele cu Marcello Mastroianni nu sunt bune. Se pot găsi filme care nu sunt o pierdere completă de timp, dar sunt rare acelea care îți formează cultura cinematografică. E posibil să am eu cereri prea mari pentru TV.
|
Da, n-am zis neaparat ca ar fi cel mai bun film al sau si eram ferm convinsa ca o sa spui tu asta din moment ce n-am precizat eu. :) Dar e un inceput.... decat deloc...!
|
Vreau sa vad cat mai multe documentare si filme din lumea medicala.Sa arate in fiecare luna ce noi descoperiri s-au facut in medicina in special din oncologie(tratarea cancerului), dermatologie si poate chiar stomatologie.
|
Sunt multe, dar pentru viitor chiar vreau sa imi fac o lista cu preferinte.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:16. |