![]() |
Acum depinde.Filmele care merita sa fie cumparate originale foarte bn,filmele care nu prea merita le iau de pe filelist.Care mai sunteti membru?Asa si dak nu gasesc nici acolo un film care vreau sa il vad dar nu merita sa fie luat original ma duc la un magazin unde se vand filme cu 10 lei bucata,piratate banuiesc ca nu - s originale
|
Originally Posted by alex_il_fenomeno:
Eu stiu un magazin de unde poti cumpara si d`alea neoriginale. |
Si eu stiu , dar daca nu le iei originale , mai bine le scoti de pe net gratis! :-?
|
Nu imi plac alea piratate ca asa pot sa imi fac si eu! :|
|
hi
www.provideo.ro, am cumparat de la ei box-set-ul Stapanul Inelelor. Apoi: Altex, Domo, dar marea majoritate de la tiganii din targ, poti sa gasesti o sumedenie de filme acolo si la preturi acceptabile.
|
dar nu sunt originale ,nu?
|
fenomeno, nedumeririle tale par istete in genere, pacat insa ca sunt puse intr-o forma ce nu te avantajeaza.parerea mea.
|
de la tigani kalrak?Aoleu eu iti spun ca le gasesc neoriginale mai bune si cu pret si mai bun la un magazin acceptabil.Poate singurul lucru bun la tigani este ca uneori poti negocia pretul
|
Amazon.com
Ieftin, orice, rar, editii speciale si uncut-uri, cu box-uri din metal, foto, rame, memorabilia |
Amazon ,da , este cel mai bun site din lume de shopping online la ora actuala ! ;)
|
Fenomeno,cite comezi de filme ai pe Amazon?
|
prefer filmele online....le gasesc repede si vad cand vreau, orice vreau.....cred ca cel mai bun site cu cele mai multe filme online este www.filmesubtitrate.info
|
Originally Posted by alex_il_fenomeno:
|
Originally Posted by vlad4s:
Man, le iau originale de la gipsari, si ieftin, de 50 de lei odata am luat cam 34 de dvd-uri, pardon 45 de lei, ma rog nu mai stiu sigur, si toate frumos in cutia lor (bine ca se vedea pe ele ca sunt fie din italia fie din anglia(Pet Sematary a avut si titrare in romana :-D)) |
Cand au vandut tiganii ceva original? Hahaha.
|
Originally Posted by Lelouche:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:47. |