![]() |
Originally Posted by Kramer:
Nu cred cä legea märcilor se aplicä si în cazul numelor de persoane. Acu' doi ani pe vremea asta, de pildä, Irinel Columbeanu si-a omologat numele, dar numai ca brand; asta nu mä împiedicä pe mine sä mä cheme ca pe el. A-ncercat zdreanta aia de "Libertatea" sä declanseze un scandal (implicându-mä si pe mine, cäcänarii - puteam sä-i dau în judecatä, da' mi-a fost lene si silä), da' n-a iesit nimic. Nu, Angheache-i DEXofil, iar Dragomara e DEXofanä. (Sau viceversa.) Drago, explicä-i lui Illo cum e cu tine si Anghelache. |
Okei! thanks Pitbull, m-ai lamurit!;)
|
We are here to serve. O:-)
|
şters!
|
Drago, lasä prezervativele publice mass-media si zi care-i treaba cu Anghelache!
|
şters!
|
Evident cä la "Politist, adj." mä refeream - nu acolo-i antologica fazä cu Anghelache, comisarul care aplicä legea dupä DEX?
Piratat, corsarat, haiducat, holdupat, nu conteazä - VEZI-L, ce mai astepti? |
Cum sa nu poti face cinema la tine acasa? HBO ce-i? :D
|
HBO nu-i DEX!
|
trecând în registru mai serios acum, precum ştiţi (sau nu) organele competente, au tot felul de acţiuni de astea de combatere a pirateriei. unii şi-au încasat-o destul de bine (parcă 5 ani de închisoare) în operaţiunea gramofonul şi alte similare. ce e mişto e că respectviii puteau să evite pedeapsa, în chiar contextul legii ...
|
şters!
|
A, bun, bun! :D D'accord! :x
Da' mâine - neapäratamente! |
de ce ati schimbat titlul topic-ului? cinemagia nu doar ca incurajeaza pirateria ci foloseste si prezervative ieftine.
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Mistah J, te-am considerat mai demult un cretin, ti-o zic pe sleau.
Acum insa ai tot sprinjinul meu in orice demers ecumenic. Monseniore, sunt al tau, trup si suflet. |
@Raptor
Eu nu stiu de unde ai dezvoltat complexul asta cum ca Cinemagia vbeste despre tine sau Pauline kael.....zau asa, fantezezi, poate despre ambra blu s-au mai auzit unele si altele, dar despre voi doi????? Cand, unde???? :-/ S-a vbit azi cu tine ca te-ai bagat tu in seama cu acest topic, ai declansat o discutie, normal ca s-a vbit CU tine dar nu despre tine.....stick to reality :-* Dar de fapt ce vrei tu? Sa nu se mai pirateze filme? Ei bine, asta nu are sa se intample. Case closed. Asadar, ce cauti pe pamantul asta? Zi ce vrei si noi incercam sa-ti dam daca putem. Hai noapte buna! |
Cine naiba i-a cenzurat mesajul noului idol al Raptorelui? X( Tocmai mä bucuram pentru ei, cä a tunat si i-a adunat.
Nu era nimic în neregulä acolo - doar niste prostioare färä noimä; uite:
Originally Posted by Mistah J:
Now, he world is a better place. And a quieter one, too. |
şters!
|
Drago, nu-i nimic de luat în serios aici... Niste biete härtuieli präpädite si fätarnice (vezi, în cazul de fatä, cunoscuta ta aversiune fatä de ipocrizie chiar s-ar justifica perfect), reminiscente ale cäderii regimului de tristä amintire de-acum trei ani si ale amnistiei generale din martie... Päcat cä n-au nici un haz - mäcar o undä de amuzament le-ar mai atenua tristetea... Da' ce sä-i faci, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere...
|
care închiseră-ţi bre Offtopic Asylum?
acu' tre' să îi răspund lu' raptor aci: taică raptore (sau tre' să zic cuvioşenia ta?) io unu' nu piratez filme româneşti. conform legii. când s-o schimba legea, mai vorbim. |
All times are GMT +2. The time now is 03:03. |