![]() |
Originally Posted by Chambord:
|
Eu astept:
Prince of Persia Deathly Hallows Alice in Wonderland Clash of the Titans Percy Jackson.... The Wolfman Legion Daybreakers The Crazies Cam atat, cred... EDIT: The Sorcerer's Apprentice |
inception
tree of life machete hereafter social network robin hood the expendables |
Uitasem sa-l pomeneste pe asta
Tot o ecranizare a unei carti care mi-a placut enorm, din pacate e cu Keira Knightley :( |
But Keira rules our hearts, everybody knows that.:x
|
Joaca si arata ca o scandura :-& si intodeauna se rasteste. Everyone should know that. :P
|
Originally Posted by miercuri:
Timplar trebuia sa ma fac...B-) :> 8-> Fara Keira, cine ar mai umple acele costume de epoca cu atita gratie?;;) |
Originally Posted by miercuri:
:)) Parca eu as fi scris asta. A ruinat cea mai frumoasa poveste de dragoste scrisa vreodata, ma refer la Mindrie si prejudecata desigur ;) |
Detectez cumva o urma de gelozie in rindul persoanelor de sex feminin legata de farmecele diafanei Keira?:P
|
Keira e ca si vinul.Cu fiecare an ce trece devine tot mai buna.Si nu ma refer la aspectul ei fizic.
|
Eu chiar am incercat sa ma obisnuiesc cu ea si am vazut-o intr-o gramada de filme, dar tot nu reusesc sa trec peste tonul ratzoit si dictia care mi se pare tot si tot mai proasta. Plus ca e o piloasa. Si bremen are un dinte impotriva ei si el nu e tipa :P
|
Contribui si eu cu o, hm, "gelozie" - treaba se transeaza simplu: she CAN'T act.
|
Eu recunosc ca am o slabiciune pentru actritele "diafane" - Keira, Kate Beckinsale, Kristen, Sienna...:">
|
"diafane" si mai au un numitor comun - niciuna nu joaca bine (o mai nimeresc in cate un rol, dar asta inseamna ca e meritul regizorului) :)
|
Kate e o actrita buna, tebuie sa recunoasteti (Nothing but the Truth anybody???)X(
|
Dupa cum am zis, fiecare poate, la rigoare, sa faca un rol bun - cand acesta e exceptie, nu face decat sa intareasca regula (am chef sa te enervez)
|
Dintre Sienna si Keira nu pot sa-mi dau seama care ma zgarie mai tare pe creier :P Am suferit cumplit cu The Edge of Love (scris de mama lui Keira, special s-o puna "in valoare" pe fi-sa, v-am zis ca e piloasa) in care joaca impreuna exact ca doua curci. Insuportabil film, noroc ca mai aparea si Cillian din cand in cand, dar nu suficient cat sa salveze situatia.
Sienna mi s-a parut insa foarte bine aleasa in Interview (remake-ul lui Buscemi - originalul oricum nu l-am vazut), as zice chiar ca mi-a placut de ea in rolul ala. edit: Kirsten si Kate mi se par ceva mai neutre, in sensul ca nu se straduiesc asa tare sa impresioneze ca astealalte doua, si nici nu prea le ridica nimeni in slavi. |
Daca aduni rolurile lui Kate (Nothing..., Snow Angels, Laurel Canyon, The Aviator, Last Days of Disco (Criterion, sa nu uitamB-) ), ca sa amintesc doar citeva), e clar ca e cu o clasa mai sus decit celelalte...;) Ah,da, mai am o slabiciune - Jessica Biel...:x >:)
|
Evident ca ai... Categoria asta nu e completa fara Biel :)
|
windom, mi-aduci aminte de o comedie romantică în care mi-a plăcut f. mult kate, shooting fish
probabil n-a vazut-o nimeni :) |
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |