![]() |
Cam greu de crezut ...
|
Originally Posted by paul_aramis:
=)) =)) =)) Bine spus... pe undeva sunt de acord cu tine. :P |
Robert Frost:
Fire and Ice SOME say the world will end in fire, Some say in ice. From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire. But if it had to perish twice, I think I know enough of hate To know that for destruction ice Is also great And would suffice. |
Eu sunt curioasa pana cand or sa zica astia ca vine sfarsitul lumii . Acum 5 ani ziceau ca pe acum ar trebui sa fim morti .
|
^ Cica-n 2012 vine sfarsitu' . Rahat . Aberatii .
|
Sa vina mai repede.
|
Eu nu ma pregatesc.
|
Originally Posted by cremaxx:
Tu nu te pregatesti pentru sfarsitul lumii, ci sfarsitul lumii se pregateste pentru tine, nu? Suna ca un banc cu Chuck Norris. |
Originally Posted by Liviu-:
Nu! Nu ma pregatesc pt.sfarsitul lumii fiindca nu cred ca va fi asa ceva cat timp voi trai eu. |
Era doar o gluma, nicidecum un atac, nici macar nu te pune intr-o lumina proasta cumva.
|
:)) Cum te pregatesti de sfarsitul lumii?Da ce e Craciun sau Paste?Cu toate ca din unele unghiuri poti zice ca se apropie de cele doua (si aici ma refer strict la rezonanta care o are intrebarea asupra mea), adica, sunt cuminte, incerc sa fac totul cat mai bine, sa fac fapte bune, sa fiu o persoana cat mai buna, pentru mine si pentru cei de langa mine, pentru satisfactia persoanala in principal.Sfarsitul lumii, cand si cum va fi el, nu ma face cu nimic sa fac fapte marete si sa ingras porcul, doar sa continui ceea ce faceam deja.
Dar ca sa nu fiu egoist, as zice ca sfaristul lumii e o idee buna, nu mor numai eu, moare toata lumea. |
Originally Posted by Dominic:
Iti dai seama!? Cand te-ai nascut ,te-ai nascut singur ,iar cand mori ,moare toata lumea....Nu e corect.>:) |
Era vorba strict de sarcasm.
Nu e o idee pe care o imbratisez sa stii, o ziceam doar in spiritul discutiei, pe care, personal, o vad ca fiind tratata cu indiferenta si nu prea, adica ti se poate raspunde in N moduri, dar toate de forma unor glume, asta pentru ca nu ai o certitudine, nu ai nimic concret, va veni sau nu va veni...de aici si sarcasmul... Si cand te gandesti ca sfarsitul lumii e o teorie pur dumnezeiasca, generala, care ne cuprinde pe toti, nu mai poti vorbi de individualitati..... Daca nimic nu ne-a unit, macar moartea sa ne uneasca, macar sa avem parte toti de acelasi tratament, sa fim macar la un lucru egali, fara sa se tina cont de ce a facut fiecare in timpul vietii, ma refer aici doar la aspectul pur material.Mie mi s-ar parea mai corect poate asa decat o moarte individuala.... |
|
discutia noastra tinea mai mult de metafizic
sa zici ca suntem insignifianti e ca si cum ai zice ca topicul este insignifiant, pentru ca toti suntem deschisi la discutii, ne plac punctele noastre de vedere pentru ca sunt diferite... |
hmm, cum ma pregatesc?
In asemenea situatii, faptele vin de la sine ... adica deja vad haosul, fiecare vrea sa se salveze, nu-i mai pasa de nimeni, doar de el, but there's only 1 truth: we gonna die, all of us :) |
Continuand sa fac tot ceea ce am facut pana acum. Sfarsitul lumii? C-o fi acum, c-o fi in cateva zeci, poate sute de ani, nu-mi pasa; lumea tot o sa ajunga in acelasi punct, tot o sa murim - mai devreme sau mai tarziu. Repet, nu-mi pasa, let it be!
|
Cum ma pregatesc?Traind in continuare stiind ca sfarsitul lumii va veni nu cand zic unii sau altii ci cand va vrea el...:))
|
Originally Posted by Disciple:
|
Originally Posted by Deleted:
tare asta da cica vine cu foc |
All times are GMT +2. The time now is 02:56. |