![]() |
Aproximativ 2 saptamani, nu stiu sigur, de obicei asa ajunge in Craiova.. cateodata si mai mult.
|
Eu mi-am facut deja rezervare la Avatar :D. Ma astept la cheesy lines (asta mi-a sugerat trailerul) si sa fiu entertained. Avatar a fost scump si vreau SA VAD ca a fost scump,sa-mi arate ca-si merita banii. Am incercat cat mai mult sa raman spoiler-free, am vazut doar un teaser si un full trailer
|
gata ,am aflat filmul o sa fie difuzat de pe 18 decembrie in toata reteaua cinemacity in acelasi timp dupa cum scrie pe site ul lor.De pe 18 decembrie o sa fie difuzat in aceeasi zi in cinematografele cinemacity 3D in pitesti,iasi,timisoara,cluj,bacau,cotroceni,vip cotroceni,imax
|
Gata si eu cu rezervarea :D...
|
Originally Posted by Lili1982:
Unde si cat te-a costat? :) Revin cu intrebarea: Pe 18 decembrie apare in IMAX? O lista de preturi (in afara de cea de la documentarele alea)? |
De joi e in avanpremiera, sunt curioasa sa vad primele impresii. Am vazut ca in IMAX biletul este 32 lei.
|
preturi avatar:
bilet intreg: 32 de lei dupa ora 17/31 inainte de ora 17 studenti: 23/22 copii: 19 varstnici: 24 puteti lua copiii cu voi, filmul are audienta generala :) |
Hello!
Cam aiurea cu audienta generala, zic eu. Va rog sa ma contraziceti! :) In rest, IMAX-ul rezervat pe 18. D abia astept! Si impresiile de dupa. Am vazut ca Stefan e cam sceptic. Ce va face optimist? :) Toate cele, S |
logic k va avea subtirare...
|
Facut si eu rezervare pe 20, la Cinema City in Iasi...stie cineva daca o sa fie in 3D?
|
Bineinteles ca in 3D, scrie si pe afis, sau nu? :)
|
Mi-am făcut şi eu rezervare la Cinema City Piteşti pentru data de 18 decembrie,ora 13 00.Acum aştept ziua de vineri :P
|
Originally Posted by TAMARAINSA:
Sense... your post makes none. Si ca sa revenim la subiect, as avea rugamintea sa confirme cine se duce vineri la IMAX daca e subtitrat sau dublat, multam. |
subtitrat
|
StefanDo, no offence, am citit ce s-a scris pana acum, inclusiv postul tau cum ca ai confirmare de la distribuitor ca e subtitrat.. insa de la CinemaCity nu poate confirma nimeni asta, pe site nu scrie nimic, la telefon mi-au spus ca e dublat, s.a.m.d.
Multa lume se intreaba cum e pana la urma, ca nu doresc sa il vada dublat iar cea mai buna solutie zic eu este sa ne confirme cineva care se duce la primele spectacole. |
ok, nicio problema, acuma sa fie clar: toate copiile din romania ale filmului sunt subtitrate ;)
|
pentru un forumeeting cu vizionare avatar inscrieti-va aici
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96448 |
Organizati frecvent asemenea forumeeting-uri? De obicei cam citi forumisti va intilniti acolo?:-?
|
doua-trei pe an, cred
15-25 |
salut!
ce as mai veni si eu....prima oara (de acord!) la forumisti, dar nu dau IMAX-ul pe Plaza la acest film nici ars cu lumanarea..... chiar imi pare rau ca imi ratez astfel initierea.... va doresc o intalnire cat mai placuta, fructuoasa si satisfacatoare! numai bine, S |
All times are GMT +2. The time now is 11:11. |