![]() |
Pai vezi ca intre noi fratii ti-am dat niste apeluri pe mess. :D
|
ok
Originally Posted by Judex:
acum aici zic bye :) |
Am votat, dar sa dea si la fete, nu numai la baieti!
|
azi, in jurul orei 14, m-am trezit ca sunt banat pe IP.
intrucat niciunul din conturile halebardul, halebardul2, haIebardul, haIebarduI, haIebarduI, cu I in loc de l, toate combinatiile posibile, nu sunt active, fiind banate (deci n-am putut posta ceva sub aceste nume) si intrucat nici n-am pomenit macar de cinemagia pe forumul meu, as vrea o explicatie. de ce banare pe IP? si de ce acum? Ce-am facut? Ce v-a venit, asa, brusc? dupa cum vedeti, banarea pe IP e egala cu 0. Dar sunt curios ce v-a traznit asa, dintr-o data? P.S. banuiesc ca ati vrut sa banati alt IP si m-ati nimerit pe mine. How lame! |
@halebardul3 - eu una mi-am pierdut orice speranţă că ai să te maturizezi în prezenta viaţă. scuze de intruziune, însă am vrut s-o ştii şi tu.
:!! :!! |
dragomara1
eu unul mi-am pierdut orice speranta ca s-ar putea naste un dialog intre noi - deci nu te mai obosi. Ai grija sa fie vinul rosu si sec, si-n rest nu te mai preocupa. vreau un raspuns din partea adminmoderatorilor, de la nimeni altcineva care se baga in seama. |
Welcome back, Hale! :)
Nu stiu ce-i cu bannarea, poate Gloria sau Stefan sä-ti spunä, dacä or fi stiind ei ceva... Altfel, mä bucur cä iar îmi dovedesti câtä dreptate am avut: ti-e dor de-acasä si nu poti träi färä noi; vorba cântecului: «On revient toujours au premier amour!» |
Da.
Hai sa-ti spun ceva, Master Pitbull. E usor a dirija un forum facut numai de prosti. vei fi mereu deasupra. si vei vrea sa fie mereu asa. si vei cauta mereu sa nu apara cumva useri care sa calce pe bec. m-as intoarce pe acest forum, cum insinuezi, doar daca as avea cu cine vorbi. Dar n-am. sa fiu imparat in tara orbilor, nu, mersi! |
N-a zis nimeni sä fii împärat.
Un user si tu, acolo, ca tot omul. Imi pare bine cä-ti doresti revenirea (nu recunosti, dar stim noi ce stim ;) ) |
Originally Posted by halebardul3:
|
Drago, nu e de râs - omul chiar suferä dupä noi. Observä si tu:
Originally Posted by halebardul, coming back on this forum:
Exact asa cum spuneam: când el zice "nu", e "da", si invers. Toate afirmatiile lui trebuie sä fie interpretate cu sens diametral opus. E modul säu de a ne transmite, indirect, ascuns sub orgoliu, rusinat de cea ce-a fäcut din iulie-ncoace, cä ne respectä, ne iubeste, îi e dor de noi. |
Lasa ca sunt o multime de habarnisti si printre cinefilii tai, Hale. Ca sa nu amintesc si de faptul ca stergi conturile profesionistilor in domeniu.
|
Judex, tu nu citesti ce scriu?
E taman invers - el în fond nu ne considerä habarnisti, ne recunoaste competenta, inteligenta, nivelul de culturä si informare. "Prosti", "orbi", etc. sunt la el forme de tandrete - si care-i salveazä si orgoliul. |
Asa o fi, dar asta nu inseamna ca nu-i adevarat ce am spus mai sus.
|
hai sa pastram o distanta de minim respect, nu dati drumul la taurine asa, dupa cum va vine pe chelie.
ramane cum am stabilit. Sunt banat pe IP. |
Originally Posted by Pitbull:
da, da. =)) Jesus! |
cat inca mai pot posta:
ba da, va consider habarnisti. si tot acest forum este cel mult pentru a-i impresiona pe noii veniti. e jale. cei care se dau drept profesionisti sunt de la fundul borcanului de muraturi. asa ca pa. probabil n-o sa mai pot posta multa vreme, deci luati aminte. |
vad ca bogdan mirica e scenarist.
cum vine asta cu "primul meu lung metraj"? cum zic si figurantii, ca a aparut filmul LOR?
Quote:
|
...si continutul acestui mesaj?
|
zero.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:16. |