![]() |
well, cand l-am vazut eu nu a fost asa...
|
Deci ne vedem maine seara la The Killers?
who's gonna be Mr. Brightside? |
eu nu vin, ba mai am si un bilet pe care vreau sa-l vand :P
|
Originally Posted by miercuri:
hai mai mergi. o sa fie mult mai bine, o sa vezi! |
stau in pat si citesc, acasa e racoare B-) prefer sa petrec restul serii indoors
|
se aud The Killers pan' la mine...Human live in Crangasi :D
|
Bai, baga-mi-as!!! Tocmai m-a sunat un amic sa ma-ntrebe daca merg la Motorhead. In valtoarea evenimentelor recente am uitat cu desavrasire ca e-n seara asta.
Care mergeti? |
Ce concerte sunt in Buc weekendul asta, stie cineva, ceva interesant?
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Multumesc, asteptam sugestii, in sensul in care poate cineva de exemplu e fanul unei trupe si zice "bai diseara canta aia, sunt mortali, du-te sa-i vezi" :)
Thnx anyway! |
Pe 16 August, concert Editors.
Anyone? |
Eu o sa ii vad la Sziget pe 15. Iar pe 15 in Bucuresti sunt nimeni altii decat Faith No More, pe care o sa-i vad la Sziget pe 16. Sziget ca intodeauna, e un fel de 3 in 1. :)
|
Nu am găsit să fie topic despre festivaluri de muzică, aşa că întreb aici: merge cineva la Rock City Open Air?
Mi-ar plăcea să ajung, dar bugetul nu prea mă ajută. Mai ales din cauza drumului care pe lângă faptul că e destul de costisitor, e de-a dreptul criminal. |
Originally Posted by vave:
da, voi fi prezent...pe scena :D |
Nu am idee, în ce formaţie cânţi? :)
|
Necrovile
|
E prea dur pentru mine. :P
|
m-am prins :D
|
Originally Posted by vave:
AC/DC concert reloaded =)) http://www.bangyourbrain.com/index.p...uta_de_metri!_ |
Rock City Open Air s-a anulat ?:(. Hmm... era de aşteptat după ce zilele trecute tot mai multe trupe au zis că nu mai vin. Păcat. Speram să-i văd pe Mayhem şi Immortal.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:01. |