Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Amintiri personale din epoca de aur (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95742)

paul_aramis 25 Jun 2009 16:17

Originally Posted by vicki:

mirosul inecacios de motorina din clasa la inceputul anului scolar

palux şi/sau petrosin, că dacă ar fi dat cu motorină, nu mai făceaţi ore în clasa aia tot anul ...

corinka 25 Jun 2009 16:18

Originally Posted by halebardul:

Adunarea in careul din fata scolii in fiecare dimineata la 6 sau 7, indiferent de vreme. Intonarea imnului. Intrarea pe grupe. Controlul matricolelor.

Eu nu stiu sa fi facut zilnic careu, dar faceam inviorare in fiecare dimineata, aliniati in ordinea claselor, in pauza de la 9.

vicki 25 Jun 2009 16:23

mingea de treisicinci (de lei)- erau rare ocaziile cand ne jucam fotbal cu o minge mai de Doamne ajuta, cine avea ``artex`` era belfer

halebardul 25 Jun 2009 16:23

tabloul de deasupra tablei, intr-o ureche si dupa aia in doua.

redmen 25 Jun 2009 16:42

tevile cu gornete ... sticlele cu carbit ... bataile cu brazii de craciun transformatii in sabii si cutii de carton tranformate in scuturi.

vicki 25 Jun 2009 16:47

prastiile din lemn cu guma din masti de gaz si ca ``munitie``-bile de cox adunate dintre sinele de tren

halebardul 25 Jun 2009 16:48

baloane de sapun facute cu o hartie rulata sul.

redmen 25 Jun 2009 16:51

semintele cumparate de la tiganci.sarate cu pipi.hahah.

paul_aramis 25 Jun 2009 16:56

acadelele din zahăr topit vândute la poarta şcolii ...

Sihaya 25 Jun 2009 16:58

Sa fii facut pionier. Am fost facuta in grupa I, adica primii. La Marasesti, sa aiba semnificatie. Putin mi.a pasat de semnificatie, da' sure liked the trip. Si peisajele, k era intr.o toamna.

Cat despre intonarea imnului, mai mereu trageam chiulul. In sensul ca doar mimam (nu sunt o persoana matinala, never been, never will be). Asa k mereu eram adormita si mi se parea o stupizenie sa canti asa cv in fiecare dimineata.

Am avut numar matricol, de care trebuia sa avem mare grija. Am prins si moda bretonului scurt(sa nu intre in ochi) si a bentitei albe pe cap (hate it still). Serviciu pe scoala, si intrarea pe clase, si in sir indian (acum realizez c marcata am ramas de toate astea; si eu mi.am chinuit elevii la fel. Man, I'm such a loser! But if you repeat it, I'll f****** kill you! ). Nu eram chemati la careu decat dc era cv important de anuntat. Slava Domnului, in scoala noastra nu erau prea multe.

corinka 25 Jun 2009 17:55

Originally Posted by halebardul:

baloane de sapun facute cu o hartie rulata sul.

Eu le faceam cu pix fara mina.

Si eu am fost facuta pioniera in prima serie, dar n-am fost in excursie, ci la o uzina din oras. :(

keepwalking 25 Jun 2009 17:59

Originally Posted by vicki:

mingea de treisicinci (de lei)- erau rare ocaziile cand ne jucam fotbal cu o minge mai de Doamne ajuta, cine avea ``artex`` era belfer

aoleu, mingile alea grele si dure.

umplutul sifoanelor.
masinaria aia de la sifonarie, care mereu imi dadea senzatia ca va exploda chiar cand imi venea randul.

Neuptolem 25 Jun 2009 19:01

Originally Posted by keepwalking:

umplutul sifoanelor.
masinaria aia de la sifonarie, care mereu imi dadea senzatia ca va exploda chiar cand imi venea randul.

Bai de ce tocmai senzatia asta o aveam si eu??:))

halebardul 25 Jun 2009 19:07

pentru ca nu era frumos sa explodeze inainte sa ajungi la rand.
era ca si cum te-ai fi bagat in fata. :)

vicki 25 Jun 2009 19:15

inghetata la cornet de care trebuia sa ai grija tot timpul sa nu se scurga

halebardul 25 Jun 2009 19:20

tigarile Carpati din care scoteai bete lungi.
uneori, nu mai ramanea nimic inauntru. :-S

Judex 25 Jun 2009 19:24

Mici si bere "la varice", dupa meci, la "expres" - cine era dibaci si pleca de la stadion cu vreun sfert de ora mai devreme. Cine statea pana la final, carnat Trandafir si apa Aurora.

halebardul 25 Jun 2009 19:29

chelneri domni directori, nu trebuia sa-i deranjezi nici cu o floare.

Judex 25 Jun 2009 19:36

- Ce serveste domnii?
- Pai, o sticla de vin si-o apa minerala.
- Nu servim bautura fara mancare.
- Bine, atunci doua schnitzele.
- Nu avem. Va aduc un menu?
- Da.
...urma o insiruire de feluri care nu existau, evident...
- Dar ce aveti, dom'le? Sa putem lua vinul ala odata...
- Numai chiftelute marinate. (:D @Coco) Doreste domnii doo portii?

halebardul 25 Jun 2009 19:38

nu, fraza era: "nu servim bautura fara preparate."

=))

All times are GMT +2. The time now is 15:52.