![]() |
Originally Posted by vicki:
palux şi/sau petrosin, că dacă ar fi dat cu motorină, nu mai făceaţi ore în clasa aia tot anul ... |
Originally Posted by halebardul:
Eu nu stiu sa fi facut zilnic careu, dar faceam inviorare in fiecare dimineata, aliniati in ordinea claselor, in pauza de la 9. |
mingea de treisicinci (de lei)- erau rare ocaziile cand ne jucam fotbal cu o minge mai de Doamne ajuta, cine avea ``artex`` era belfer
|
tabloul de deasupra tablei, intr-o ureche si dupa aia in doua.
|
tevile cu gornete ... sticlele cu carbit ... bataile cu brazii de craciun transformatii in sabii si cutii de carton tranformate in scuturi.
|
prastiile din lemn cu guma din masti de gaz si ca ``munitie``-bile de cox adunate dintre sinele de tren
|
baloane de sapun facute cu o hartie rulata sul.
|
semintele cumparate de la tiganci.sarate cu pipi.hahah.
|
acadelele din zahăr topit vândute la poarta şcolii ...
|
Sa fii facut pionier. Am fost facuta in grupa I, adica primii. La Marasesti, sa aiba semnificatie. Putin mi.a pasat de semnificatie, da' sure liked the trip. Si peisajele, k era intr.o toamna.
Cat despre intonarea imnului, mai mereu trageam chiulul. In sensul ca doar mimam (nu sunt o persoana matinala, never been, never will be). Asa k mereu eram adormita si mi se parea o stupizenie sa canti asa cv in fiecare dimineata. Am avut numar matricol, de care trebuia sa avem mare grija. Am prins si moda bretonului scurt(sa nu intre in ochi) si a bentitei albe pe cap (hate it still). Serviciu pe scoala, si intrarea pe clase, si in sir indian (acum realizez c marcata am ramas de toate astea; si eu mi.am chinuit elevii la fel. Man, I'm such a loser! But if you repeat it, I'll f****** kill you! ). Nu eram chemati la careu decat dc era cv important de anuntat. Slava Domnului, in scoala noastra nu erau prea multe. |
Originally Posted by halebardul:
Eu le faceam cu pix fara mina. Si eu am fost facuta pioniera in prima serie, dar n-am fost in excursie, ci la o uzina din oras. :( |
Originally Posted by vicki:
aoleu, mingile alea grele si dure. umplutul sifoanelor. masinaria aia de la sifonarie, care mereu imi dadea senzatia ca va exploda chiar cand imi venea randul. |
Originally Posted by keepwalking:
|
pentru ca nu era frumos sa explodeze inainte sa ajungi la rand.
era ca si cum te-ai fi bagat in fata. :) |
inghetata la cornet de care trebuia sa ai grija tot timpul sa nu se scurga
|
tigarile Carpati din care scoteai bete lungi.
uneori, nu mai ramanea nimic inauntru. :-S |
Mici si bere "la varice", dupa meci, la "expres" - cine era dibaci si pleca de la stadion cu vreun sfert de ora mai devreme. Cine statea pana la final, carnat Trandafir si apa Aurora.
|
chelneri domni directori, nu trebuia sa-i deranjezi nici cu o floare.
|
- Ce serveste domnii?
- Pai, o sticla de vin si-o apa minerala. - Nu servim bautura fara mancare. - Bine, atunci doua schnitzele. - Nu avem. Va aduc un menu? - Da. ...urma o insiruire de feluri care nu existau, evident... - Dar ce aveti, dom'le? Sa putem lua vinul ala odata... - Numai chiftelute marinate. (:D @Coco) Doreste domnii doo portii? |
nu, fraza era: "nu servim bautura fara preparate."
=)) |
All times are GMT +2. The time now is 15:52. |