![]() |
tu parles?! 'not one of her best performances' - ba eu zic k e PERFECTA!
mai intii suspansul cauzat de intirzierea ei (intirzierile ei erau proverbiale...), apoi, WOW, aparitia ei k un fascicol orbitor de lumina, pasul comic-grabit de 'micuta japoneza', peter lawford prezentind-o - in fine - k 'the late marilyn monroe' (= omg :-O ), dezbracarea ei de blana & raminerea in rochia aia cu sute de perle cusute pe ea, gesturile ei pina sa inceapa sa cinte (bobirnacul dat microfonului - l-am 'adoptat' si eu btw! ;) - si-apoi miinile streasina la ochi), in fine VOCEA, absolut unica, trecind de la deep breathingurile aproape erotice din 'hap...py birth...day... to... youuuu' la auto-ironicul 'mr president' (cind park ia pozitia de drepti) - TOTUL este perfect in ac performance! B-) thx, u've made my day :) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
ma bucur daca ziua a inceput bine. |
La multi ani si din partea mea si un mic cadou mai pe romaneste.Speram sa fie primit cu drag.
http://www.youtube.com/watch?v=p4WZ11zzQIA |
loool
supertare, msi mult! si sa stii k 'nea gica' kiar imi era f drag :) |
La multi ani mai! sa te mentii la fel de proaspat si energic si in continuare!
|
|
Ani multi, sanatosi, luminosi si rodnici, draga Leo
vorba aia: Multi chemati, putini Alex ( Leo Serban) http://www.youtube.com/watch?v=q_vrU1KlU3I |
Daca nu ti-a placut urarea mea muzicala (cam tristuneta cei drept), cu asta merg la sigur. :)
![]() |
U BET!
i luv this pic :-* |
LMA la "moshu"1
:-* |
O dedicatiune pentru Alex:http://www.youtube.com/watch?v=BZl2L9bJIhM
|
La multi ani, dle Serban.
Sa-i folositi cu abilitatea binecunoscuta.. |
cu aceeasi abilitate, respectiv 'jodorowskytate', va multumesc!
@ amantul taciturn: 'un fleac, m-au ciuruit' 50 de gloante-ani :D |
azi dimineata, inainte sa plec din Bucuresti, am vrut sa-ti fac o urare matinala sub balcon.
dar eram nedormita, sifonata si nu mai aveam nici haine curate. si ca scuza m-am gandit ca daca te urez altadata e ca si cum ziua ta ar tine mai mult. imi pare rau ca n-am ajuns la sarbatoarea de 50 dar promit sa fiu acolo la cea de 100. si voi purta o rochie cu spatele gol . la multi ani Leo. you're such a big smile on my face :-* |
Originally Posted by klein:
|
da, da acu s uita si jean s la blana de sub funduletzu lu marilyn ;)
thank u so, mala, if u called this morning i wd've given u tea & oranges that came all the way from china - & finished happily in my china :-* |
mi-a placut interviul bonus. si mi-a placut si fotografia aceea prezentata acolo (mi-a adus aminte, if i may, ca am facut si eu una tot cam asa, cu o apa care in fotografie aducea cu ceva impresionist...)- exista undeva o colectie de fotografii ALS? am mai vazut cateva si pe liternet si erau mortale B-)
l.e. le incurcasem, am corectat ;) |
|
Pst, nu-i cita lui ALS din Dostoievski, mai ales de ziua lui :) Incearca Nabokov, Henry James sau Proust .
La multi ani, ALS! Parafrazandu-l pe Flaubert iti urez sa stai "in camera ta, inconjurat de filme ca un cornichon in otetul sau". |
I'd like to get you On a slow boat to China, All to myself alone.:"> :-* |
All times are GMT +2. The time now is 13:48. |