Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Judex 24 Jun 2009 20:12

Pai de cand nu l-ai mai vazut pe Vicky pe-aici? :D

halebardul 24 Jun 2009 20:25

asa, ca nu-mi mai aminteam cum il cheama.
sa-l chemam inapoi la cercul forumistilor disparuti :D

corinka 24 Jun 2009 20:57

Lasati-l, a fost online azi.

Oricum, nu a postat asa de mult incat sa il stie toata lumea si sa il dati disparut.

redmen 25 Jun 2009 00:15

Originally Posted by corinka:

imediat dupa nunta, n-o sa mai pupi:
- Cinemagia
- bere
- calculator
La plimbare veti merge doar amandoi, dupa programul fixat de ea.
Din agenda telefonica si de pe mess vor disparea toate persoanele de sex feminin si o parte din cele de sex masculin, ramanand doar cele agreate de ea.
Este posibil ca din cand in cand sa il mai vedem pe Judex online pe cinemagia, numai ca in realitate va fi Delia care intra sa verifice mesajele private.
Sa continuu? Nu te vad bine deloc, daca incepe sa se uite suspicios.

Daca el face atatea concesii ... tu ce anume faci ?

Pitbull 25 Jun 2009 01:08

Sunt nefericit cä anul ästa sar peste vacanta la Geneva... Nepreväzute familiale... Of, si cât o asteptasem...! :(

corinka 25 Jun 2009 06:44

Originally Posted by redmen:

imediat dupa nunta, n-o sa mai pupi:
- Cinemagia
- bere
- calculator
La plimbare veti merge doar amandoi, dupa programul fixat de ea.
Din agenda telefonica si de pe mess vor disparea toate persoanele de sex feminin si o parte din cele de sex masculin, ramanand doar cele agreate de ea.
Este posibil ca din cand in cand sa il mai vedem pe Judex online pe cinemagia, numai ca in realitate va fi Delia care intra sa verifice mesajele private.
Sa continuu? Nu te vad bine deloc, daca incepe sa se uite suspicios.

Daca el face atatea concesii ... tu ce anume faci ?

Redmen, nu e vorba despre mine. Era o previziune a vietii de familie in caminul lui Judex. Spunea ca Delia a inceput sa se uite urat la berile lui. :D
Doar n-ai si luat-o in serios! :-O

halebardul 25 Jun 2009 09:10

Judex are imaginatie si fantazeaza, dar tu ai fost foarte concreta. >:)
RECUNOASTE, CE-AI FACUT CU VICKY!

Chambord 25 Jun 2009 09:12

Originally Posted by halebardul:

Judex are imaginatie si fantazeaza, dar tu ai fost foarte concreta. >:)
RECUNOASTE, CE-AI FACUT CU VICKY!

cre'ca-l tine legat in debara cat ea se da pe forum :P

halebardul 25 Jun 2009 09:15

DDDDA! Si-i bea berile!
>:)

redmen 25 Jun 2009 10:10

Judex, asculta aici la Coco:

Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?

paul_aramis 25 Jun 2009 14:35

sunt supărat pentru că iar se anunţă o zi "frumoasă": e ora 7 juma' şi deja în casă sunt 87 de grade. nu e mult, doar 30 de celsiuşi, dar umiditatea a ajuns deja la 56%

Sihaya 25 Jun 2009 14:43

La tine. La mine s.a innorat si sta sa ploua. Si azi e ziua de nastere a fiului meu. Dc ploua, nu mai vin invitatii, si o sa inceapa sa urle!

paul_aramis 25 Jun 2009 14:46

şi pe la noi cică o să plouă. doar că aici când plouă se lasă cu furtună. şi uite aşa am sărit din lac (michigan) în puţ. iar pe cer nici fir de norişor. are o culoare azurieeee ....
.

paul_aramis 25 Jun 2009 14:48

Originally Posted by Sihaya:

La tine. La mine s.a innorat si sta sa ploua. Si azi e ziua de nastere a fiului meu. Dc ploua, nu mai vin invitatii, si o sa inceapa sa urle!

el o să fie nefericit şi voi fericiţi. nu musafiri, nu murdărie, vase de spălat ...

corinka 25 Jun 2009 15:33

Originally Posted by redmen:

Judex, asculta aici la Coco:

Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?

De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =))

vicki 25 Jun 2009 15:48

[/quote]

Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?[/quote]

De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =))[/quote]

se pare ca singura cale de a transmite un mesaj care sa fie bagat in seama este forumul cinemagia,altfel nu merge
Judex fii cu ochii-n 4 cacucasnicia nu e de saga

Judex 25 Jun 2009 15:52

Originally Posted by vicki:

se pare ca singura cale de a transmite un mesaj care sa fie bagat in seama este forumul cinemagia,altfel nu merge

Daci sa-nteleg ca aici e tot Coco care a intrat sa-ti verifice mesajele private. :D

vicki 25 Jun 2009 15:58

Originally Posted by Judex:

Originally Posted by vicki:

Daci sa-nteleg ca aici e tot Coco care a intrat sa-ti verifice mesajele private. :D

yeap:D

buticut 25 Jun 2009 16:19

Ugh...ma chinui sa memorez niste porcarii si nu am niciun spor.Mai bine m-as uita la un film :(.

redmen 26 Jun 2009 10:20

Pentru ca tocmai m`am trezit si am vazut ca a murit Michael.I`m sooo saaad.

All times are GMT +2. The time now is 20:11.