![]() |
Pai de cand nu l-ai mai vazut pe Vicky pe-aici? :D
|
asa, ca nu-mi mai aminteam cum il cheama.
sa-l chemam inapoi la cercul forumistilor disparuti :D |
Lasati-l, a fost online azi.
Oricum, nu a postat asa de mult incat sa il stie toata lumea si sa il dati disparut. |
Originally Posted by corinka:
Daca el face atatea concesii ... tu ce anume faci ? |
Sunt nefericit cä anul ästa sar peste vacanta la Geneva... Nepreväzute familiale... Of, si cât o asteptasem...! :(
|
Originally Posted by redmen:
Redmen, nu e vorba despre mine. Era o previziune a vietii de familie in caminul lui Judex. Spunea ca Delia a inceput sa se uite urat la berile lui. :D Doar n-ai si luat-o in serios! :-O |
Judex are imaginatie si fantazeaza, dar tu ai fost foarte concreta. >:)
RECUNOASTE, CE-AI FACUT CU VICKY! |
Originally Posted by halebardul:
cre'ca-l tine legat in debara cat ea se da pe forum :P |
DDDDA! Si-i bea berile!
>:) |
Originally Posted by corinka:
Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ? |
sunt supărat pentru că iar se anunţă o zi "frumoasă": e ora 7 juma' şi deja în casă sunt 87 de grade. nu e mult, doar 30 de celsiuşi, dar umiditatea a ajuns deja la 56%
|
La tine. La mine s.a innorat si sta sa ploua. Si azi e ziua de nastere a fiului meu. Dc ploua, nu mai vin invitatii, si o sa inceapa sa urle!
|
şi pe la noi cică o să plouă. doar că aici când plouă se lasă cu furtună. şi uite aşa am sărit din lac (michigan) în puţ. iar pe cer nici fir de norişor. are o culoare azurieeee ....
. |
Originally Posted by Sihaya:
el o să fie nefericit şi voi fericiţi. nu musafiri, nu murdărie, vase de spălat ... |
Originally Posted by redmen:
De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =)) |
[/quote]
Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?[/quote] De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =))[/quote] se pare ca singura cale de a transmite un mesaj care sa fie bagat in seama este forumul cinemagia,altfel nu merge Judex fii cu ochii-n 4 cacucasnicia nu e de saga |
Originally Posted by vicki:
|
Originally Posted by Judex:
yeap:D |
Ugh...ma chinui sa memorez niste porcarii si nu am niciun spor.Mai bine m-as uita la un film :(.
|
Pentru ca tocmai m`am trezit si am vazut ca a murit Michael.I`m sooo saaad.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |