![]() |
Mai, omule, lasa fetele sa discute.
Egoisto, vrei deci sa iti fac cunostinta cu amicul meu? :) |
Originally Posted by buticut:
|
@corinka
ai dreptate..saru mana de raspuns si de parere :* @miercuri ........ mi-e prea somn si rau sa-ti raspund ..si daca am spus,si ma repet..a folosii mai multe smilies e un mod de a ma exprima..eu in general sunt o persoana vesela si zapacita :)) deci d-aia folosesc atatea smilies :D plus ani intregi de mess :-?? dependenta... ... si ca sa revin la subiect.. mi-ar fi placut sa te aud criticand prestatia ei dintr-un anumit film, nu neaparat ce face si ce declara..si acum sincer.. e asa rau daca e copycat al Angelinei? e bine sa ai un model in viata si sa incerci sa te ridici la anumite standarde...si trebuie sa recunoastem ca Angelina a reusit multe lucruri bune... .. in fine .. nu vreau sa-mi fac "dusmani" pe aici...ca nu-mi place sa fiu in conflct cu nimeni... daca am jignit pe cineva..scuzele mele .. o duminica placuta :* |
Originally Posted by Judex:
lui Buticut,ea il adora mai mult pe Depp. Eu m-am suparat:P |
Alex Skarsgard la premiera sezonului 2 din True Blood
yum yum yum ![]() |
doamne ,ce ochi are ;;)trebuie sa recunosc ...m-a intrecut:))
te uiti la true blood ,miercuri? |
Ma uit ma uit and it's so much fun!
|
Originally Posted by stefan_c:
Abia acum am aflat si eu ca a mai jucat si in alte filme in afara de Transformers, desi nici unul nu-mi suna cunoscut. A avut roluri importante in ele macar? :D Daca e sa ne limitam strict la Transformers ce e de criticat? E un blockbuster cu roboti gigantici de la care nu trebuie sa avem asteptari actoricesti prea mari, ce a avut ea inca nu se poate numi rol. Deci, dupa parerea mea, nu ai ce critica, nu pentru ca e impecabila, ci pentru ca inca nu aratat nimic. Dar aici vorbim despre moda, nu despre prestatii actoricesti si nu vreau sa ma indepartez de subiect asa ca imi cer scuze pentru cei interesati, mai ales EgOisM, buticut si miercuri... |
Originally Posted by EgOisM:
|
anny,nu te mai supara ca nu are rost...asa e lumea rautacioasa si carcotasa :-* ..si daca cei care comenteaza..ar sta si s-ar uita in general pe forum..ar observa ca in majoritatea topic-urilor se ajunge de la un subiect la altul..asa e pe forum ..deal with it.. .. ma uitam mai devreme in topic-ul deschis de halebardul...cel despre sexe etc... 80% din ce este scris acolo e off topic total...adik o cearta intre el si nush ce tip ..i don't really care... ... concluzia... peste tot se face off-topic...nu mai scoatetzi ochii oamenilor aiurea :) .. peace and love :D |
Egoisto, eu nu ti-am reprosat nimic, ma! :D
|
Pe prietenul tau i-l dai lui buticut:P |
Si pe mine ma dau tie? B-)
|
|
auch...that gotta hurt :)) |
=))
Io seman cu Brad Pitt. B-) |