Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Insula si forumistul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95702)

europe_east 19 Jun 2009 10:54

btw, nu stiu daca ideea era de anonimat, dar eu l-am votat pe redmen. u must be safe (and well...) with Vito pe o insula ori aiurea...

klein 19 Jun 2009 10:54

Originally Posted by Cinemania:

ma lansez

Hale cumpara voturi :D

da plateste bine ;)

halebardul 19 Jun 2009 11:01

sa va mai zic:

daca vreti vreodata din nu stiu ce motiv sa stiti cat e ora, stiu sa construiesc ceas solar iar noaptea va explic harta cerului.

va fac si o casuta in celalalt capat al insulei, unde sa va retrageti cateva zile cand v-ati saturat de hazul meu - dar n-o sa fie cazul.

voi scrie in fiecare zi cel putin 3 pagini in jurnal, care va fi publicat si va va face bogata la batranete, cand eu nu voi mai fi iar insula se va fi scufundat. Nu trebuie sa va mai preocupe pensia.

ce v-ar mai interesa sa stiti?

EgOisM 19 Jun 2009 11:03

poi am avea nevoie si de entertainment,si cum filme nu putem vedea,ce propui?

europe_east 19 Jun 2009 11:07

Originally Posted by halebardul:

sa va mai zic:

daca vreti vreodata din nu stiu ce motiv sa stiti cat e ora, stiu sa construiesc ceas solar iar noaptea va explic harta cerului.

va fac si o casuta in celalalt capat al insulei, unde sa va retrageti cateva zile cand v-ati saturat de hazul meu - dar n-o sa fie cazul.

voi scrie in fiecare zi cel putin 3 pagini in jurnal, care va fi publicat si va va face bogata la batranete, cand eu nu voi mai fi iar insula se va fi scufundat. Nu trebuie sa va mai preocupe pensia.

ce v-ar mai interesa sa stiti?

prea tarziu darling, votasem deja cand ai inceput tu campania...

Chambord 19 Jun 2009 11:12

@chambord
cred ca era pt cinemania dar i-a tremurat fetei mana :D

A mai tremurat cineva intre timp. Acu am 3. Yeah baby gals shake it right :P

halebardul 19 Jun 2009 11:14

@egoism
pai am cam zis deja, dar sa dezvolt:

muzica:
asa cum am zis, ma pricep sa construiesc instrumente, chitari, tobe, tulnice daca vreti :)
deja am inceput sa studiez metoda de chitara iar la vocal ma bazez pe vocea voastra cristalina.

literatura:
am citit peste o mie de carti, vi le pot povesti in fiecare seara.

dans:
vals, tango, samba, flamenco, mambo, fox, tot ce doriti :D

teatru:
vom pregati o piesa in fiecare luna cu unul sau doua personaje. Vom fi pe rand dramaturgi si regizori.

jocuri:
mai e nevoie sa argumentez ca ma pricep la jocuri de societate?

EgOisM 19 Jun 2009 11:17

It's enogh baby;;)la capitolul asta

corinka 19 Jun 2009 11:17

unde sa va retrageti cateva zile cand v-ati saturat de hazul meu - dar n-o sa fie cazul.

=)) =)) =)) Cata modestie! De ce nu spui ca esti si modest?

halebardul 19 Jun 2009 11:19

sunt si modest, dar numai in comportament.
celelalte calitati sunt full.

corinka 19 Jun 2009 11:19

muzica:
asa cum am zis, ma pricep sa construiesc instrumente, chitari, tobe, tulnice daca vreti :)
deja am inceput sa studiez metoda de chitara iar la vocal ma bazez pe vocea voastra cristalina.

De chitara te scutesc, o aduc pe a mea. :)) Dar daca nu imi place cum canti... Cinemania, tu la ce instrument canti in formatie?

halebardul 19 Jun 2009 11:24

daca totusi nu veti rezista fara film, ma fac pirat pentru o zi, urc in piroga construita de mine, atac primul vas cu armele mesterite de mine, il deturnez spre primul port, iau de acolo un home cinema, o tona de filme si un generator pe motorina, aduc vasul la insula, ii mai las doar cata motorina ii trebuie ca sa plece in deriva in larg, iar restul o pastram pentru proiectii.
voila!
si aduc si o camera ca sa ne facem propriile filme.

Cinemania 19 Jun 2009 11:29

@corinka

instrument cu corzi...vocale

se poate folosi lejer la omorat pesti si alte vietati comestibile....pe o insula...asa ca bunastarea burticii e asigurata

EgOisM 19 Jun 2009 11:32

discutile astea imi aduc aminte de "Expeditia Nisetrul 2",Vlad Musatescu:)))

corinka 19 Jun 2009 11:36

EgOisM, nu stiu daca croitoria este o tactica buna ca saa ne promovam. :-?

Auzi, tu te-ai adapta acolo? Esti pasionata de moda, dar pe insulele pustii Eva da tonul in moda, nu?

Nu stiu de ce presimt ca baietii ma vor aproba... :))

redmen 19 Jun 2009 11:38

Eu ma angajez sa prepar tot felul de bauturi racoritoare si alcoolizate pentru serile placute pe care le vom petrece pe nisipul fierbinte.

Judex 19 Jun 2009 11:39

Eu deja sunt damnat sa raman in societate, mielu' insula pustie. Deci nu mai are sens sa ma lansez in campanie. Insa va spun doar atat: v-as face rost de pantofi de firma. :D

EgOisM 19 Jun 2009 11:40

nu-i nimic ;;)eu si in costumul Evei arat bine:))

LE,Judex,dupa aia cu pantofii de firma te-as vota eu ,dar oricum acolo nu am unde sa ii port,si l-am votat deja pe redmen:))

Cinemania 19 Jun 2009 11:42

Originally Posted by EgOisM:

discutile astea imi aduc aminte de "Expeditia Nisetrul 2",Vlad Musatescu:)))

=))

pot sa prind si nisetru

corinka 19 Jun 2009 11:44

Originally Posted by EgOisM:

nu-i nimic ;;)eu si in costumul Evei arat bine:))

LE,Judex,dupa aia cu pantofii de firma te-as vota eu ,dar oricum acolo nu am unde sa ii port,si l-am votat deja pe redmen:))

Oricum, pentru plaja, accesoriile de firma sunt binevenite. :))

All times are GMT +2. The time now is 15:15.