![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
te rog să nu mă înţelegi greşit, da'aşa te încălzeşti cel mai repede. O:-) |
E o recomandare plauzibila. Asa e, mor de frig, ptiu ce toamna a venit.
On-topic: ma uit la Two Lovers. Ne vedem mai tarziu in topicul lui. |
Un horror gore...:))
|
The Squid and The Whale.Pare OK pana acum.
|
The seventh seal.
|
Nici nu ştii cât te invidiez dacă îl vezi pentru prima oară. |
Si eu ma invidiez pe mine, intr-adevar e faina senzatia....mai ales ca nu sunt mare fan Bergman.
|
ma pun la mum and dad (cica horror) :)
|
Ae fond kiss, de Ken Loach, scenariul Paul Laverty.
|
Bai de cate ori sa-ti mai spun ca nu cionteaza scenariul? Nu te mai imbata cu apa rece!
|
Am spus regizorul prima data si dupa aceea scenaristul, vrei te rog sa nu ma mai urmaresti in tot ce scriu? multumesc.
|
Pui actorii, regizorul, producatorul etc etc etc... Si stai linistita, nu te urmareste nimeni asa cum ii urmaresti tu pe altii.
|
Bine. si acum sa nu mai facem din forumul asta forumul meu si al tau. nu intereseaza pe nimeni frustrarile tale, si nici pe mine. hai bafta si rog moderatorul sa stearga ultimele 3-4 post-uri de o inestetica morbida.
|
la CTP care nu mai dă o dată drumul la Ascuns!!
oricum, m-am spart de râs când ne-a SUPER recomandat Baştarjii fără medalii! =)) =)) cică-n toamna asta tipu s-a lăsat de politică şi s-a apucat de filme (comentat / văzut) :P --- are careva mobilul lui?! că e deja 22:13 şi filmu'trebuia să-nceapă de la 22:05. X( X( X( |
|
"iubiţi-vă" pe tunuri, pls! :|
|
Asta-i tot zic si eu de ceva vreme, sa lase atacurile de oftica pe forum si sa si le tzina in privat, dar ... de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Oricum, va am martori ca el se leaga tot timpul de mine nu eu de el B-)
|
nu o pot decât cita pe Ileana Vulpescu "dragostea, ca şi gripa, se tratează numai cu patul", adicătelea lasă-l şi tu să se lege măcar o dată, da' bine... după care adoptă atitudinea unei călugăriţe, insecta, bineînţeles. :P :P
|
#Ascuns# din nou!
Originally Posted by Dragomara:
|
Drago, please lasa-ne sa rezolvam ce e de rezolvat in particular. Aici pur si simplu mi s-a parut fortata mentionarea scenaristului.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:32. |