![]() |
Adevar grait-ai.
|
Ce e ciudat e ca nici ALS nu mai intra tocmai acuma.Cred ca s`au vorbit sa faca o pauza amandoi sa isi incarce bateriile.Sa aiba prospetime sa se ciondaneasca.Ca nu prea mai aveau idei din ce sa se ia.
|
nici vorba - eu nu 'vbesc' cu aia, am standarde mai inalte B-)
pur si simplu am fost plecat din localitate. adik din tara. but now i'm back >:) |
So welcome back.. :)
|
eu n-am inteles niciodata ce vedea illo bun la suspectul bizar.
ca-i cerea mereu debanarea, il declara un tip misto. acum sincer, ca nu e deloc o fata needucata: ce vedea la el? /:) |
Nu numai la el, ci si la celälalt bannat recent (actualmente debannat provizoriu, din milä, cä s-a smiorcäit la stäpânire.)
Illo e o tipä paradoxalä: durä, täioasä, intransigentä - dar si blândä, suavä, iertätoare; elevatä, rafinatä, ladyish - dar si cu o voluptate perversä a contemplärii spectacolelor de mahala. This explains it. N-o aprob, dar o înteleg. |
Ramane cum am stabilit: Illo e o dulce care nu stie ce-i de capul ei.
|
Originally Posted by Pitbull:
'elevatä, rafinatä, ladyish'?!? :-O i guess these words mean smth else with u & me... dupa cum am testat-o & intuit-o, illo e parvenita perfecta - palier la care se califica angro; vrea sa para whatever u say, dar isi da in petec pt k e instabila & nestapinita & the lower layers resurface ;) |
Leo, te iau consilier la gagici? :D
|
pai mai ai nevoie? ;)
|
Leo, tu te uiti la pahar longitudinal, de sus în jos, în ax vertical, deci îi vezi în primul rând partea goalä (iar pe aia plinä, prin perspectiva subiectivizantä a celei goale). Eu îl privesc perpendicular, de la stânga la dreapta (sau invers), în plan orizontal, deci îi väd în sectiune obiectivä juxtapozitiunea pärtilor, färä perspective distorsierarhice.
|
am remarcat privirea calda din ultima poza si zambetul discret. pacat ca pune doar poze din profil.
|
ce bine ca a schimbat poza, ca in precedenta semana cu o vara de-a mea care ma batea cand eram mica X_X
|
Originally Posted by klein:
=)) tare |
Originally Posted by Chambord:
|
in nici un caz...e peste ca mine..si noi pestii suntem fapturi delicate si nu facem rau :))
|
Hihi, gotcha! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:20. |