![]() |
deci una dintre cele 3 care au votat 'nici gind!' e sigur illotempore2002, i wonder who the other 2 are? ;)
ps categoric PRO debannarea paulinei! she's a touch of class B-) |
Pollul asta e open, clickezi pe cifra si vezi cine sunt votantii :P
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Nu, amicul tau suspy n-o vrea inapoi. Eu am votat varianta 2, dar cred ca au trecut deja vreo doua de cand a fost bannata. Sa reducem "perioada de detentie". |
Eu votasem "Nu, nici gând". De-atunci, m-am mai gândit, iar acum am pozitia descrisä în mesajul anterior (azi, în josul paginii întâi). E un "2 alternativ" - Da, dar conditionat nu de timp, ci de supraveghere; nu peste vreo trei luni, ci chiar acum (însä cu conditia unor bannäri provizorii, pentru calmare, dacä-si pierde iar cumpätul).
Apropo, am vorbit azi cu ea pe mess. Pare sä fie de acord propunerea mea. |
si eu am votat pro aducerii lui Pauline... Si in principiu nu-mi plac bannarile unor oameni care chiar fac ceva util pe forum (chiar daca super rar -cum ar fi cazul lui Ambra Blu). Sunt de acord sa li se interzica accesul pentru o anumita perioada de timp. Dar nicicum ceva permanent...
|
Banatu-i fruncea?
Unleash Pauline! |
pei hai odata...ce...vreti sa ajunga topicu asta la 10 pagini ca s-o debanati?
|
cat mai dureaza? :-?
sau ce se intampla in culise de nu o debanati odata ?! |
nu stiu dar vad a aparut un vot StefanDo acolo care parca nu era pana acum. :-S
oare vrea sa ne transmita ceva prin asta? :-/ Is there anybody out there? |
Probabil imi voi atrage cateva injuraturi ... dar numai StefanDo sau Gloria sunt in masura sa zica daca vor debana pe cineva sau nu.Care se presupune ca ar fi fost banat definitiv.Daca o debaneaza pe Pauline atunci sa debaneze si vro 2 baieti care au fost banati de curand.
|
mie mi se pare de domeniu absurdului sa voteze unu k suspect de bizon...
ar tbui sa aiba dreptu la cel mult 1/2 vot! intotdeauna am spus k democratia are limitele ei ;) |
Cam la fel gândesc si eu - desi onestitatea mä determinä sä precizez cä personal îl simpatizez pe Suspect, care cu mine a fost întotdeauna okay (cu atât mai remarcabil, cu cât i-am desfiintat virulent idolii: Vadim, Badea, etc.) dar atacurile lui la adresa lui A.L.S. sunt incalificabile, din trei motive principale: vulgaritate, gratuitate, caracter maniacal. La asta se adaugä si atitudinea anticulturalä, antipatrioticä si antinationalä exprimatä prin insultarea obsesivä a unora dintre cele mai mare valori ale culturii si moralei nationale contemporane (Liiceanu, Patapievici, Tismäneanu, etc.), combinatä cu excesele rasiste si xenofobe. Puse în balantä cu eventualele contributii de calitate - ca la Pauline - rezultatul e net defavorabil... La fel si în cazul altora.
Deci, cazul Pauline e de sine stätätor. Nu putem sä judecäm cu aceeasi mäsurä persoane din ligi diferite. |
Daca StefanDo a votat ca o va debana in 3 luni atunci asa ramane.
Deci Pauline va reveni peste vreo 2 luni:PI am right or i am right? |
am fost informat (de nijte generali din Armata) ca mai dureaza umpic hartiile pentru eliberarea Paulinei (birocratzia na, ce vretzi). Dar avetzi rabdare ca cica akushika ...
|
pai hai ca s-a festelit de tot forumul asta. rau cu rau dar mai rau fara rau.
dati-i inapoi lucrurile personale, jos zeghea :> si-napoi la reabilitare. da' no monkey business, no funny stuff! acum vad ca si illo a disparut? un'e pleaca toti, in tarile calde? |
Originally Posted by halebardul:
|
vad ca niciuna dintre oficialitati nu da un raspuns, laie sau balaie.
propun in extremis sa fie debannata cate o ora pe zi, pe care sa o stabileasca ea. o ora cred ca e de-ajuns pentru ea sa deschida niste threaduri interesante. Mai anima niste topicuri lesinate, pompeaza ceva adrenalina, scoate din catalepsie lumea si pleaca. N-are timp sa se infurie si sa faca urat. ă? |
Am votat (cu doua maini si de restul, clickuri) pentru debanarea lui Pauline.
Mi-e dor de tine... Pauline... - ; ))) |
Aceste taceri ne doare.
Zeii nu vor sa raspunda. Suntem oare prea pacatosi? |
@Led
Vezi ca pe Tamarainsa o poti imita la Imita-ma! :)) |
All times are GMT +2. The time now is 18:07. |